Klik en Win

Top 40 Hitdossier 90s

Op hitdossier.nl schenkt de Stichting Nederlandse Top 40 aandacht aan de rijke historie van de Top 40. In meer dan 50 jaar Top 40 heeft zoveel fantastische hits opgeleverd die voor sommige muziekfans zal het een feest der herkenning zijn en voor anderen misschien een eerste kennismaking met hits uit lang vervlogen tijden.

De 5CD-box Top 40 Hitdossier 90s haakt hier naadloos op aan met een schitterend overzicht van de grootste Top 40 hits uit de jaren 90. Met de absolute #1 hit uit die jaren “Dromen Zijn Bedrog” van MARCO BORSATO, maar ook, uit de onvergetelijke film The Bodyguard, “I Will Always Love You” van WHITNEY HOUSTON en de grootste zomer-hit allertijden van LOS DEL RIO “Macarena”.

En natuurlijk ontbreken de onvergetelijke klassiekers uit die tijd van 2 UNLIMITED, ANOUK, SPICE GIRLS, GUUS MEEUWIS & VAGANT, DESTINY’S CHILD, CELINE DION, ROB DE NIJS, VENGABOYS, BRITNEY SPEARS, ACDA EN DE MUNNIK, WES, SNAP!, AEROSMITH, WET WET WET, BACKSTREET BOYS, FAITHLESS, TEN SHARP en LISA STANSFIELD niet.

 

Artikel geplaatst op: 03 december 2015 - 14:08

Gerelateerd

Delen