Van Westrhenen Bedrijfshuisvesting en Voerman Bedrijfsmakelaars bundelen krachten

ALMERE – Van Westrhenen Bedrijfshuisvesting uit Almere en Voerman Bedrijfsmakelaars uit Lelystad voegen hun activiteiten op het gebied van commercieel vastgoed per 1 januari 2017 samen. Onder de nieuwe naam Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting wordt vanuit de kantoren in Almere en Lelystad vakkundig advies en persoonlijke dienstverlening geboden met betrekking tot aanhuur/verhuur, aankoop/verkoop en taxaties van kantoren, bedrijfsruimten en winkels in Flevoland.

Roger Bakker (Van Westrhenen Bedrijfshuisvesting) en Wim Voerman (Voerman Bedrijfsmakelaars) ondertekenen een contract tot samenwerking. (Foto: aangeleverd)

Roger Bakker en Wim Voerman ondertekenden een contract tot samenwerking. “Wij hebben besloten onze al bestaande contacten te versterken, omdat wij zoveel mogelijk gebruik willen maken van elkaars ervaring als bedrijfsmakelaar en registertaxateur”, licht Roger Bakker, directeur van Van Westrhenen Bedrijfshuisvesting, toe. “Die gaan wij bundelen om bedrijven en instellingen in Flevoland nog beter te kunnen bedienen.”

Beide kantoren hebben al jarenlang een sterke positie op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed in Flevoland. Met de nieuwe samenwerking willen beide partijen die positie verder uitbreiden. Wim Voerman: “Onze activiteiten in Flevoland vullen elkaar uitstekend aan. Het accent in ons werkgebied ligt op Almere, Lelystad, Dronten en Zeewolde. Wij kijken met vertrouwen naar een groei van de markt van bedrijfsruimte, kantoorruimte en winkelruimte in Flevoland.”

Van Westrhenen Voerman gaat opereren vanuit de twee bestaande kantoren in Almere en Lelystad.

 

Artikel geplaatst op: 19 december 2016 - 10:21

Gerelateerd

Delen