Nieuws
Hangjongeren zorgen voor steeds meer overlast ‘Niemand durft er meer iets van te zeggen’ TUSSEN DE VAARTEN – Hangjongeren zorgen de in de wijk... Ernstige verborgen criminaliteit in Almere ALMERE – “De stad wordt misbruikt door criminele activiteiten.” Dit stelde Ulysse Ellian van de VVD tijdens het... Eerste energiebox uitgereikt in Filmwijk FILMWIJK – Nadat in september de eerste energieboxen zijn uitgedeeld aan bewoners van De Wierden, zijn nu bewoners... Winkelcentrum Muziekwijk krijgt opknapbeurt MUZIEKWIJK – Om ‘toekomstbestendig’ te zijn en te blijven investeert SPF Beheer B.V. in winkelcentrum Muziekwijk. Het winkelcentrum... Koperen ploert lijkt ‘gedimd’ ALMERE – De lucht is inmiddels wat helderder dan gister en ook is de zon minder feloranje. Maar... 'Sport haalt het positieve uit mensen'Michael ter Riet, tien jaar bij Talent in Opleiding ALMERE – Vooral bij de jeugd van Stedenwijk is Michael ter Riet een bekend persoon. Jarenlang was hij... Kokoswinkel nieuwe pop-up store in Citymall STAD CENTRUM – Er is een nieuwe invulling gegeven aan de kiosk aan de Schutterstraat. Sinds zaterdag 14... Almeerse dwarsfluitiste geeft workshop in ruil voor stemmen STAD CENTRUM – De Almeerse dwarsfluitist Orsaya heeft een ludieke actie bedacht om meer stemmen te werven voor... JINC verbindt onderwijs met bedrijven ALMERE – Sollicitatie-training, bliksemstage, baas van de dag en taaltrip zijn de vier activiteiten die JINC in Almere... Christa Rietberg, leraar van het jaarHet geheim van een superjuf ALMERE – Leerlingen zijn in groepjes in de les bezig, ze wisselen af en toe van activiteit. Een...

Barbershopkoor Flevo Fun zoekt leden

MOLENBUURT – Barbershop Flevo Fun bestaat uit een enthousiaste groep van ongeveer 25 vrouwen en staat onder leiding van dirigente Rieni Delforno. Nieuwe leden zijn van harte welkom.
De groep bestaat uit grote, kleine, dikke, dunne, blonde, rode, donkere, gezellige, zich jong voelende vrouwen die allemaal plezier hebben in het zingen. Het soort zang heet ‘Barbershop’ en wordt á capella gezongen. De op één na hoogste stem (lead) zingt de melodie. Daarboven zet de tenor (Engels uitgesproken) een tweede stem neer. De bas (de laagste stem) geeft de sound een mooie ondergrond met een donkere klank. De bari, in de akkoorden de stem tussen bas en lead, vult de sound op met tonen tussen die van bas en lead. Voor een mooie balans in ons koor zijn in ieder geval tenors, maar ook andere stemmen, erg welkom.
Op het repertoire van het koor staan mooie ballads als What a wonderful world en swingende uptunes als When I´m sixty-four, Rolling in the deep en California dreaming. Gemiddeld treedt het koor vier keer per jaar op, in of buiten Almere.
Elke woensdagavond (behalve in de schoolvakanties) wordt gerepeteerd van 19.45 tot 22.15 in Basisschool De Kring, Wipmolenweg 50 in Buiten.
Wie uitdaging en gezelligheid zoekt is welkom bij één van de repetitieavonden. De eerste repetitie van het nieuwe seizoen is op woensdag 6 september.
Meer informatie: bezoek de facebookpagina www.facebook.com/flevofun of de website www.flevofun.com. Op de website staat ook een inschrijfformulier.
Artikel geplaatst op: 13 augustus 2017 - 12:08

Gerelateerd

Delen