Barbershopkoor Flevo Fun zoekt leden

MOLENBUURT – Barbershop Flevo Fun bestaat uit een enthousiaste groep van ongeveer 25 vrouwen en staat onder leiding van dirigente Rieni Delforno. Nieuwe leden zijn van harte welkom.
De groep bestaat uit grote, kleine, dikke, dunne, blonde, rode, donkere, gezellige, zich jong voelende vrouwen die allemaal plezier hebben in het zingen. Het soort zang heet ‘Barbershop’ en wordt á capella gezongen. De op één na hoogste stem (lead) zingt de melodie. Daarboven zet de tenor (Engels uitgesproken) een tweede stem neer. De bas (de laagste stem) geeft de sound een mooie ondergrond met een donkere klank. De bari, in de akkoorden de stem tussen bas en lead, vult de sound op met tonen tussen die van bas en lead. Voor een mooie balans in ons koor zijn in ieder geval tenors, maar ook andere stemmen, erg welkom.
Op het repertoire van het koor staan mooie ballads als What a wonderful world en swingende uptunes als When I´m sixty-four, Rolling in the deep en California dreaming. Gemiddeld treedt het koor vier keer per jaar op, in of buiten Almere.
Elke woensdagavond (behalve in de schoolvakanties) wordt gerepeteerd van 19.45 tot 22.15 in Basisschool De Kring, Wipmolenweg 50 in Buiten.
Wie uitdaging en gezelligheid zoekt is welkom bij één van de repetitieavonden. De eerste repetitie van het nieuwe seizoen is op woensdag 6 september.
Meer informatie: bezoek de facebookpagina www.facebook.com/flevofun of de website www.flevofun.com. Op de website staat ook een inschrijfformulier.
Artikel geplaatst op: 13 augustus 2017 - 12:08

Gerelateerd

Delen