Nieuws
Aeresgroep koopt eerste kavels op Floriadeterrein STAD CENTRUM - De eerste kavels op het Floriadeterrein zijn aangekocht door de Aeresgroep. Die gaat op het... Helft 45 plussers werkt dankzij Almeerse begeleidingsmethode Door Robert MienstraALMERE – “Twee jaar geleden begon de gemeente samen met het UWV 45-plussers met een bijstand-... Coffeeshop Meridiaanpark van de baan Door Marcel BeijerBUITEN CENTRUM – Er komt definitief geen coffeeshop in het Meridiaanpark in Buiten. Dat heeft de... Poldertranen zoekt accordeonist/toetsenist ALMERE – Poldertranen is een gemengd Almeers koor met ongeveer vijftig leden. Voor vervanging en versterking van de... VRE-bacterie Flevoziekenhuis 'onder controle' STAD CENTRUM – De besmetting met de VRE-bacterie op de verpleegafdelingen Longziekten en MDL van het Flevoziekenhuis is... Samen de zorg verbeteren ALMERE – Laten zien wat goed gaat en wat beter kan in de zorg? Goed voorbereid in gesprek... Biomassa wordt grondstof in Grondstoffenstraat DE VAART - Wethouder René Peeters opende woensdag 14 maart op het Grondstoffen Collectief Almere (GCA) de eerste... Dirigent Hans Welle vertelt over jubileumconcert Het Almeers Jeugd Symfonie Orkest (AJSO) bestaat dit jaar dertig jaar. De stichting AJSO laat dat niet ongemerkt... Wethouder Herrema: Stoppen Floriade is onverantwoord ALMERE – De PVV bracht vorige week het onderzoek van bureau Rebel naar buiten waaruit de partij concludeerde... Lenterommelmarkt voor dieren DE VAART – 'Snuffelen' tussen tweedehands spullen kan zaterdag 24 maart. Dierenasiel Almere organiseert die dag van 11.00...

Barbershopkoor Flevo Fun zoekt leden

MOLENBUURT – Barbershop Flevo Fun bestaat uit een enthousiaste groep van ongeveer 25 vrouwen en staat onder leiding van dirigente Rieni Delforno. Nieuwe leden zijn van harte welkom.
De groep bestaat uit grote, kleine, dikke, dunne, blonde, rode, donkere, gezellige, zich jong voelende vrouwen die allemaal plezier hebben in het zingen. Het soort zang heet ‘Barbershop’ en wordt á capella gezongen. De op één na hoogste stem (lead) zingt de melodie. Daarboven zet de tenor (Engels uitgesproken) een tweede stem neer. De bas (de laagste stem) geeft de sound een mooie ondergrond met een donkere klank. De bari, in de akkoorden de stem tussen bas en lead, vult de sound op met tonen tussen die van bas en lead. Voor een mooie balans in ons koor zijn in ieder geval tenors, maar ook andere stemmen, erg welkom.
Op het repertoire van het koor staan mooie ballads als What a wonderful world en swingende uptunes als When I´m sixty-four, Rolling in the deep en California dreaming. Gemiddeld treedt het koor vier keer per jaar op, in of buiten Almere.
Elke woensdagavond (behalve in de schoolvakanties) wordt gerepeteerd van 19.45 tot 22.15 in Basisschool De Kring, Wipmolenweg 50 in Buiten.
Wie uitdaging en gezelligheid zoekt is welkom bij één van de repetitieavonden. De eerste repetitie van het nieuwe seizoen is op woensdag 6 september.
Meer informatie: bezoek de facebookpagina www.facebook.com/flevofun of de website www.flevofun.com. Op de website staat ook een inschrijfformulier.
Artikel geplaatst op: 13 augustus 2017 - 12:08

Gerelateerd

Delen