Nieuws
Studenten organiseren feestelijke housewarming fietsenstallingen STAD CENTRUM – In de fietsstalling onder de nieuwe bibliotheek in Stad wordt donderdag 21 december een housewarming... Hudson’s Bay overweegt Europa te verlaten ALMERE - Warenhuis Hudson’s Bay overweegt zijn Europese bezittingen te verkopen, en dat terwijl er bijvoorbeeld in Almere pas... Jo Bosma (84) collecteert nog altijd voor het Leger door Marcel BeijerMUZIEKWIJK – Vorige week hield het Leger des Heils haar jaarlijkse collecte en – nu de... Scholieren Oostvaarderscollege in finale NK Debatteren ALMERE – In de voorronde 3 van het NK Debatteren voor Scholieren kwamen vorige week de laatste 42... Kwintes-kunstenaars fotograferen eigen stad HAVEN CENTRUM – Wethouder Frits Huis opende dinsdag 12 december de foto-expositie ‘Almere in Beeld’ op activiteitencentrum Jan... Drijvende kerstbomen STEDENWIJK – Ieder jaar leggen bewoners van Stedenwijk langs de Breukelengracht drijvende kerstbomen op het water. Buurtfotograaf Nico... Sneeuw ALMERE – Inmiddels zijn de temperaturen alweer boven nul en zal de witte deken die over Almere ligt... [UPDATE] Slachtoffer (15) steekpartij Bouwmeesterbuurt overleden BOUWMEESTERBUURT – Het slachtoffer van de steekpartij van dinsdagavond 12 december op het Pirellipad, een 15-jarige jongen uit... Fiets de wereld over op de Google Fiets HAVEN – In het pand van Senior-Live aan de Kerkgracht kunnen geïnteresseerden een ritje maken op de Google... Nog veel vragen omtrent dood Almeerse Esther Paul ALMERE – De dood van de 43-jarige Esther Paul uit Almere houdt de politie nog altijd bezig. Haar...

Barbershopkoor Flevo Fun zoekt leden

MOLENBUURT – Barbershop Flevo Fun bestaat uit een enthousiaste groep van ongeveer 25 vrouwen en staat onder leiding van dirigente Rieni Delforno. Nieuwe leden zijn van harte welkom.
De groep bestaat uit grote, kleine, dikke, dunne, blonde, rode, donkere, gezellige, zich jong voelende vrouwen die allemaal plezier hebben in het zingen. Het soort zang heet ‘Barbershop’ en wordt á capella gezongen. De op één na hoogste stem (lead) zingt de melodie. Daarboven zet de tenor (Engels uitgesproken) een tweede stem neer. De bas (de laagste stem) geeft de sound een mooie ondergrond met een donkere klank. De bari, in de akkoorden de stem tussen bas en lead, vult de sound op met tonen tussen die van bas en lead. Voor een mooie balans in ons koor zijn in ieder geval tenors, maar ook andere stemmen, erg welkom.
Op het repertoire van het koor staan mooie ballads als What a wonderful world en swingende uptunes als When I´m sixty-four, Rolling in the deep en California dreaming. Gemiddeld treedt het koor vier keer per jaar op, in of buiten Almere.
Elke woensdagavond (behalve in de schoolvakanties) wordt gerepeteerd van 19.45 tot 22.15 in Basisschool De Kring, Wipmolenweg 50 in Buiten.
Wie uitdaging en gezelligheid zoekt is welkom bij één van de repetitieavonden. De eerste repetitie van het nieuwe seizoen is op woensdag 6 september.
Meer informatie: bezoek de facebookpagina www.facebook.com/flevofun of de website www.flevofun.com. Op de website staat ook een inschrijfformulier.
Artikel geplaatst op: 13 augustus 2017 - 12:08

Gerelateerd

Delen