Rataplan viert nationale Kringloopdag

ALMERE - Het is feest op zaterdag 7 oktober bij veel van de kringloopwinkels die zijn aangesloten bij de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland. Ook bij Kringloopwinkel RataPlan aan de Steiger in Haven wordt er flink uitgepakt. Onder het mom van ‘Het is feest bij de Kringloop’ is er van alles te doen tijdens de negende Nationale Kringloopdag.

Het publiek maakt kennis met een bijzondere branche. In kringloopwinkels krijgen zowel spullen als mensen een tweede kans. Om het publiek te laten zien welke goede dingen kringlooporganisaties doen voor mens en milieu zetten ze hun deuren op zaterdag 7 oktober open voor iedereen. 

In alle kringloopwinkels van RataPlan is een feestelijk programma samengesteld, want niet voor niks is het thema ‘feest bij de kringloop’. Klanten kunnen bijvoorbeeld meedoen aan een workshop ‘creatief met tweedehands spullen’, genieten van feestelijke muziek tijdens een optreden door een band of meegaan met de Ronde van RataPlan. Tijdens de Ronde van RataPlan rijden er bussen tussen de verschillende kringloopwinkels van RataPlan. Dit is volledig verzorgd en wordt gratis aangeboden als cadeau aan de klant. 

Meer informatie www.rataplan.nl, De Steiger 51 Almere

Artikel geplaatst op: 04 oktober 2017 - 09:00

Gerelateerd

Delen