Nieuws
Winterse lucht boven de Paarlemoervijver REGENBOOGBUURT - Oker (geel), koraal (rood, roze en oranje) en cinnaber (een donkerrode kleur van een mineraal) zijn... Fonds voor Bijzondere Noden Almere houdt spreekuur in bibliotheek STAD CENTRUM – Het Fonds voor Bijzondere Noden is sinds deze maand één keer per veertien dagen aanwezig... Line dance sociaal belangrijk voor ouderen Door Kirsten Thuis-WoudenbergSTEDENWIJK – ‘Een lief mens’, ‘erg sociaal’ en ‘attent’, zo omschrijven deelnemers van de line danceles... Gezellige zondagen DE MEENTEN – Om de saaie zondagmiddag voor veel Havenaren van middelbare leeftijd wat plezieriger te maken start... Utrechts kamerkoor Multiple Voice in Goede Rede HAVEN CENTRUM - Vocaal Ensemble Multiple Voice geeft op zaterdag 3 februari een koorconcert in Goede Rede met... Video: line dancen voor ouderen Video: Anneke Lit geeft al 30 jaar line danceles aan ouderen. Meer video's op: www.adwtv.nl    Almeerse fitnessinstructeur Sander Hoek in tv-programma ALMERE – De Almeerse Sander Hoek is naast gitarist bij de meezingband Rock-A-Oke ook fitnessinstructeur. Op die manier... Afsluitingen fietspaden zijn Almeerders doorn in het oog Door Kirsten Thuis-WoudenbergALMERE – De vele afgesloten fietspaden zijn het CDA een doorn in het oog. De partij... Reuzenwaterlelie Almere Jungle opnieuw in bloei HOUT – In augustus 2016 bloeide de reuzenwaterlelie van Almere Jungle al, toen nadat hij pas een maand... Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond...

Poppodium De Meester breidt uit

STAD CENTRUM – In het Almeerse poppodium De Meester is tijdens de zomersluiting is gewerkt aan de realisatie van een langgekoesterde wens: een balkon in de grote zaal. Vorige week werd het balkon in gebruik genomen. Het balkon biedt ruim tachtig bezoekers extra een plekje.
Het nieuwe balkon in poppodium de Meest biedt ruim 80 bezoekers een plekje. (Foto: aangeleverd)

De eerste muzikant die gebruik maakte van deze verbetering was ‘Boris’, die met zijn ‘Keep The Funk Alive-tour’ een uitverkochte zaal bespeelde. Zowel de bezoekers als de artiesten reageerden zeer enthousiast. Er is zeer goed zicht vanaf het balkon en de artiest heeft meer contact met de bezoekers.
Dankzij deze uitbreiding kunnen er nu driehonderd bezoekers gebruik maken van het Almeerse poppodium, dat deze winter tien jaar bestaat. Ook is het nu mogelijk om wat grotere acts te boeken en is er tijdens de dance-evenementen meer ruimte op de dansvloer. Het balkon is mede mogelijk gemaakt door Cultuurfonds Almere. De komende periode zijn er concerten gepland van onder andere Lisa Loïs, Roxeanne Hazes en pop/rock band The Overslept.
Poppodium De Meester werkt met een klein team van professionals en ruim vijftig vrijwilligers en stagiaires. Meer informatie: www.demeesteralmere.nl
Artikel geplaatst op: 09 november 2017 - 17:10

Gerelateerd

Delen