Nieuws
Jonge karateka's in Topsportcentrum POORT - Afgelopen weekend was het Topsportcentrum in Poort het decor van de Dutch Open for Youth. Jonge... 'Sint brengt bijzondere gasten mee uit Spanje'Sint en pieten ondanks storm toch goed aangekomen in Almere Door Bianca Kramer HAVEN - Sinterklaas is met vele pieten, ondanks storm onderweg, ruim op tijd aangekomen in... Bijeenkomst voor ouders en kinderen over drugsgebruik'Dat overkomt ons niet...' GOOISEKANT – De stichting Broodje Hagelslag organiseert dinsdag 28 november een bijeenkomst voor ouders en kinderen over het... Basisschool De Optimist zamelt elektronica in voor Stichting AAP TUSSEN DE VAARTEN – Bij basisschool De Optimist aan de Hildo Kropstraat is woensdag 15 november de aftrap... Team Jonge Mantelzorgers ontvangt 2000 euro voor innovatieve training ALMERE - Met de opzet voor een nieuw te ontwikkelen training heeft het Team Jonge mantelzorgers van de... Politiek wil BIZ-regeling niet aan De Vaart opdringen DE VAART – Er komt geen BIZ-regeling voor de ondernemers op bedrijventerrein De Vaart. De raadsleden raakten donderdagavond... Almeerse ondernemers verdacht in zaak-Giltay ALMERE - Diverse ondernemers in Almere zijn verhoord als verdachte in de zaak-Giltay, de voorzitter van de ondernemingsraad... Video: Daders sneller opgepakt dankzij Camera in Beeld Video Wijkagent Jeffrey Halsema legt het belang uit van Camera in Beeld. Als er een misdrijf is gepleegd... Sportvereniging voor hartpatiënten viert 25-jarig bestaan ALMERE – Bij Haddock Watersport Almere werd zaterdag 11 november in aanwezigheid van burgemeester Franc Weerwind en wethouder... Almeerders verdelen 200.000 euro van Postcode Loterij KRUIDENWIJK – Vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 1314 LJ, de Melkdistelstraat in Kruidenwijk,...

Poppodium De Meester breidt uit

STAD CENTRUM – In het Almeerse poppodium De Meester is tijdens de zomersluiting is gewerkt aan de realisatie van een langgekoesterde wens: een balkon in de grote zaal. Vorige week werd het balkon in gebruik genomen. Het balkon biedt ruim tachtig bezoekers extra een plekje.
Het nieuwe balkon in poppodium de Meest biedt ruim 80 bezoekers een plekje. (Foto: aangeleverd)

De eerste muzikant die gebruik maakte van deze verbetering was ‘Boris’, die met zijn ‘Keep The Funk Alive-tour’ een uitverkochte zaal bespeelde. Zowel de bezoekers als de artiesten reageerden zeer enthousiast. Er is zeer goed zicht vanaf het balkon en de artiest heeft meer contact met de bezoekers.
Dankzij deze uitbreiding kunnen er nu driehonderd bezoekers gebruik maken van het Almeerse poppodium, dat deze winter tien jaar bestaat. Ook is het nu mogelijk om wat grotere acts te boeken en is er tijdens de dance-evenementen meer ruimte op de dansvloer. Het balkon is mede mogelijk gemaakt door Cultuurfonds Almere. De komende periode zijn er concerten gepland van onder andere Lisa Loïs, Roxeanne Hazes en pop/rock band The Overslept.
Poppodium De Meester werkt met een klein team van professionals en ruim vijftig vrijwilligers en stagiaires. Meer informatie: www.demeesteralmere.nl
Artikel geplaatst op: 09 november 2017 - 17:10

Gerelateerd

Delen