Nieuws
Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk   Zondagavond rond zeven uur heeft er een steekpartij plaatsgevonden in een flat in Verzetswijk.   Het incident vond... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Ondersteuning voor havo/vwo leerlingen met autismespectrumstoornisFeestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en... Echnaton start sportieve vmbo-leerafdeling ALMERE – Scholengemeenschap Echnaton is gestart met een nieuwe leerafdeling binnen het vmbo. Bij ‘Sportleerbedrijf Echnaton’ worden leerlingen... Sociale huurwoningen in Floriadewijk blijven ALMERE – Het college moet vasthouden aan het uitgangspunt dat 30 procent van de huizen in de toekomstige... Autoluwe Floriadewijk zorgt voor twijfel ALMERE - Het plan om de toekomstige Floriadewijk autoluw te maken zorgt voor verdeeldheid bij de gemeenteraad. Het... Gemeente wil dat ProRail platen station veiliger maakt Wethouder Tjeerd Herrema wil dat ProRail maatregelen gaat nemen bij het station Almere Centrum. Donderdag raakten daar tijdens... Stormschade: Dak kantine Sporting Almere weggewaaid Op het complex van Almere City FC is het dak van het gebouw van Sporting Almere naar beneden...

Steekincident langs busbaan Bouwmeesterbuurt

BOUWMEESTERBUURT – Langs de busbaan ter hoogte van H.P. Berlagestraat is dinsdag 12 december omstreeks 18.40 uur een persoon neergestoken. Eén slachtoffer is gewond naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft twee personen aangehouden.

(Foto: HV-Almere.nl)

 

Meerdere ambulances en een traumahelikopter uit Amsterdam zijn ter plaatse gekomen om hulp te verlenen. Het slachtoffer is onder begeleiding van de MMT-arts per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie is in de omgeving op zoek geweest naar de dader. Ook is er uitgebreid forensisch onderzoek gedaan bij de busbaan en in de omgeving daarvan. Het busverkeer heeft tijdelijk stil gelegen tussen Fanny Blankers-Koen en de Bouwmeesterbuurt.

 

Verdachten aangehouden

De politie meldt dat zij twee verdachten heeft aangehouden. Over de identiteit van de twee personen is op dit moment nog niets bekend. De twee verdachten worden verhoord. 

Kijk voor meer foto's op HV-Almere.nl.

Artikel geplaatst op: 13 december 2017 - 09:34

Gerelateerd

Delen