Gratis inloopspreekuur POH-GGZ
Basisscholen De Buitenburcht en De Ruimte

ALMERE - Ouders kunnen vanaf 9 januari op basisschool De Buitenburcht en 10 januari op IKC Sterrenschool De Ruimte terecht bij het inloopspreekuur POH-GGZ (Praktijkondersteuning Huisarts Geestelijke Gezondheidszorg).
Links De Buitenburcht, rechts De Ruimte. (Foto: aangeleverd)


Beide scholen, onderdeel van Stichting Prisma Almere, bieden een wekelijks inloopspreekuur, waarbij ouders hulp kunnen krijgen bij vragen over opvoedondersteuning, leer- en gedragsproblemen of andere psychologische vragen. De POH-GGZ Jeugd werkt vanuit huisartsenpraktijk Medi-Mere en buigt zich over de diverse hulpvragen.
Het inloopspreekuur is een samenwerking tussen Medi-Mere en Stichting Prisma Almere. Hierdoor is het nu nog gemakkelijker om even een vraag te stellen aan een deskundige op het gebied van de ontwikkeling het kind. Zo komen ouders snel en gemakkelijk op de juiste plek terecht. Of kan er gemakkelijk verbinding worden gezocht met een leerkracht.
Tijden

De Buitenburcht (Almere Buiten): start dinsdag 9 januari. Inloopspreekuur van 8.30 tot 10.30 uur. De ene week op dinsdag, andere week op donderdag.
IKC Sterrenschool de Ruimte (Almere Poort): start woensdag 10 januari. Inloopspreekuur van 8.30 tot 10.30 uur. Elke woensdag.
Artikel geplaatst op: 02 januari 2018 - 12:56

Gerelateerd

Delen