Nieuws
Almeerse fitnessinstructeur Sander Hoek in tv-programma ALMERE – De Almeerse Sander Hoek is naast gitarist bij de meezingband Rock-A-Oke ook fitnessinstructeur. Op die manier... Afsluitingen fietspaden zijn Almeerders doorn in het oog Door Kirsten Thuis-WoudenbergALMERE – De vele afgesloten fietspaden zijn het CDA een doorn in het oog. De partij... Reuzenwaterlelie Almere Jungle opnieuw in bloei HOUT – In augustus 2016 bloeide de reuzenwaterlelie van Almere Jungle al, toen nadat hij pas een maand... Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond... Zieke Lorena (9) opent de beurs ALMERE – De Almeerse Lorena (9) opende afgelopen maandagochtend de beurs in Amsterdam. De leerlinge van De Klaverweide,... Narcissen laten zich nu al zien STAD - Als narcissen bloeien is het voorjaar begonnen, is een oude wijsheid. Maar kennelijk is die wijsheid... 'Poëtische geluidssculpturen' door Echte Mensen STAD CENTRUM – Echte Mensen, een multimediale samenwerking van Hans Timmermans, Mario Withoud en Leon van Egmond, treedt... [UPDATE maandag 22 januari] Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk VERZETSWIJK – In een flat aan de Kapitein de Langestraat heeft zondagavond 21 januari rond 19.00 uur een... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles...

Gratis inloopspreekuur POH-GGZ
Basisscholen De Buitenburcht en De Ruimte

ALMERE - Ouders kunnen vanaf 9 januari op basisschool De Buitenburcht en 10 januari op IKC Sterrenschool De Ruimte terecht bij het inloopspreekuur POH-GGZ (Praktijkondersteuning Huisarts Geestelijke Gezondheidszorg).
Links De Buitenburcht, rechts De Ruimte. (Foto: aangeleverd)


Beide scholen, onderdeel van Stichting Prisma Almere, bieden een wekelijks inloopspreekuur, waarbij ouders hulp kunnen krijgen bij vragen over opvoedondersteuning, leer- en gedragsproblemen of andere psychologische vragen. De POH-GGZ Jeugd werkt vanuit huisartsenpraktijk Medi-Mere en buigt zich over de diverse hulpvragen.
Het inloopspreekuur is een samenwerking tussen Medi-Mere en Stichting Prisma Almere. Hierdoor is het nu nog gemakkelijker om even een vraag te stellen aan een deskundige op het gebied van de ontwikkeling het kind. Zo komen ouders snel en gemakkelijk op de juiste plek terecht. Of kan er gemakkelijk verbinding worden gezocht met een leerkracht.
Tijden

De Buitenburcht (Almere Buiten): start dinsdag 9 januari. Inloopspreekuur van 8.30 tot 10.30 uur. De ene week op dinsdag, andere week op donderdag.
IKC Sterrenschool de Ruimte (Almere Poort): start woensdag 10 januari. Inloopspreekuur van 8.30 tot 10.30 uur. Elke woensdag.
Artikel geplaatst op: 02 januari 2018 - 12:56

Gerelateerd

Delen