Nieuws
Almeerse fitnessinstructeur Sander Hoek in tv-programma ALMERE – De Almeerse Sander Hoek is naast gitarist bij de meezingband Rock-A-Oke ook fitnessinstructeur. Op die manier... Afsluitingen fietspaden zijn Almeerders doorn in het oog Door Kirsten Thuis-WoudenbergALMERE – De vele afgesloten fietspaden zijn het CDA een doorn in het oog. De partij... Reuzenwaterlelie Almere Jungle opnieuw in bloei HOUT – In augustus 2016 bloeide de reuzenwaterlelie van Almere Jungle al, toen nadat hij pas een maand... Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond... Zieke Lorena (9) opent de beurs ALMERE – De Almeerse Lorena (9) opende afgelopen maandagochtend de beurs in Amsterdam. De leerlinge van De Klaverweide,... Narcissen laten zich nu al zien STAD - Als narcissen bloeien is het voorjaar begonnen, is een oude wijsheid. Maar kennelijk is die wijsheid... 'Poëtische geluidssculpturen' door Echte Mensen STAD CENTRUM – Echte Mensen, een multimediale samenwerking van Hans Timmermans, Mario Withoud en Leon van Egmond, treedt... [UPDATE maandag 22 januari] Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk VERZETSWIJK – In een flat aan de Kapitein de Langestraat heeft zondagavond 21 januari rond 19.00 uur een... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles...

Wandeltocht langs de Almeerse Plassen

ALMERE - De routes van deze wandeltocht op 13 en 14 januari gaan onder meer langs de Noorderplassen, Lepelaarplas, Leeghwaterplas en Wilgenplas. En een rondje Weerwater.
De routes volgen de markeringen van Wandelnet Almere met de groene bordjes. (Foto: aangeleverd)

De start is vanaf 09.00 uur tot 13.00 uur in buurtcentrum Pakwijk, Haagbeukweg 42. De route vanaf NS-station Almere Parkwijk is duidelijk gemarkeerd. Tijdens Almeerdaagse wandeltochten bestaat de kans op een ontmoeting met een nieuwsgierige wandelaar uit Delfzijl, Breda of andere stad.
Deelnemers kunnen kiezen uit afstanden van 5, 10, 15, 20, 25 en 30 kilometer. Deze routes volgen de markeringen van Wandelnet Almere, de groene bordjes die al enkele jaren aan (lantaarn) palen zijn bevestigd. Wandelnet Almere wordt steeds uitgebreid, dus Oosterwold, Pampushout en andere nieuwe gebieden worden spoedig ook opgenomen in deze routes.
Inschrijfgeld 5 euro, leden van KWBN 4 euro, kinderen tot 12 jaar GRATIS.
Info en online inschrijven: www.almeerdaagse.nl
Start en finish: 13-14 januari Buurtcentrum Parkwijk, Haagbeukweg 42
Artikel geplaatst op: 10 januari 2018 - 09:34

Gerelateerd

Delen