Nieuws
UPDATE: Haddock en gemeente al sinds december in gesprek Door Robert MienstraALMERE – Haddock Watersport en de gemeente zijn met elkaar in gesprek gegaan over het conflict... PVV wil spaceboxen Carel Willinklaan weg hebben Door Robert MienstraTUSSEN DE VAARTEN – “De spaceboxen die opgeslagen staan aan de Carel Willinklaan op het bedrijventerrein... Running Dinner levert ruim 8.000 euro op voor vervulling wensen ouderen STAD CENTRUM – Het jaarlijkse ‘Running Dinner’ van de Tafelronde Almere 155 bracht donderdag 8.155 euro op voor... Nieuwe eigenaar  Brasserie Bakboord   HAVENKOM - Horecaondernemer Taco van der Meer is de nieuwe eigenaar van Brasserie Bakboord. Na het verlies... Negende editie Floriade Breakfast Club in Natuurbelevingscentrum de OostvaardersAlmeerders in gesprek over ‘Growing Green Cities’ in de wijk OOSTVAARDERSPLASSEN - Tijdens de negende editie van de Floriade Breakfast Club kwamen op donderdag 15 februari zo’n veertig... Provincie teleurgesteld over uitgestelde opening Lelystad Airport ALMERE – Lelystad Airport gaat niet in 2019 open. Minister Van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) heeft na inspraak... Mantelzorgmakelaar houdt gratis spreekuur in bibliotheek STAD CENTRUM – Mantelzorg doet u uit liefde voor een naaste. Wellicht heeft u vragen over een PGB... Nu inschrijven voor schoolschaken POORT – Teams van alle basisscholen uit Almere kunnen zich nu inschrijven voor het SchoolSchaakToernooi Almere. Dit wordt... Maatschappelijke partners trekken één lijn in aanpak verwarde personen ALMERE – Maatschappelijke partners op het gebied van zorg en veiligheid hebben samen met de gemeenten in Flevoland... Bewoners Leermosstraat willen geen strontveldje aan achtertuin Door Hestia RubenKRUIDENWIJK – Bewoners van de 31 huizen aan de Leermosstraat zijn boos. Sinds de gemeente de...

Verkiezingsdebat Zorg 14 februari in Burgerzaal

Wat willen de politieke partijen met de zorg?

ALMERE - Almere DEZE WEEK, de Stichting ABRI en de gemeente Almere organiseren woensdagavond 14 februari in de Burgerzaal in het stadhuis een verkiezingsdebat over het thema zorg. De meeste politieke partijen zijn bij dit debat aanwezig.

Almeerders zijn van harte uitgenodigd dit debat bij te wonen en er hun vragen te stellen aan de politici. Zo kunnen bijvoorbeeld werknemers uit de zorg, cliënten van zorginstellingen en andere belangstellenden hun politieke keuze gaan maken als het over dit thema gaat. 


Iedereen uitgenodigd
Aanmelden om het debat te bezoeken: info@stichtingabri.org

Almeerders die vragen voor de politici hebben kunnen die mailen naar redactie@almeredezeweek.nl

Thema’s die sowieso aan de orde komen:

- Onderwijs

- Toegankelijkheid en dagbesteding

- Werk/leer trajecten

- Vrije tijd

- Meedoen in de samenleving

- Veiligheid

- Collectief vervoer

- Het VN verdrag 

In de krant van 7 februari worden de stellingen en vragen die sowieso aan de politici worden voorgelegd gepubliceerd.

Datum: 14 februari
Plaats: Burgerzaal Stadhuis
Debatleiders: Robert Mienstra en Marcel Beijer, journalisten bij Almere DEZE WEEK
De zaal is rolstoeltoegankelijk.

Inloop: 19.00 uur
Aanvang debat: 19.15 uur
Eindtijd debat: 20.45 uur
Ontmoeting: 20.45 uur. Deelnemers debat en bezoekers kunnen met elkaar na praten.

Artikel geplaatst op: 04 februari 2018 - 12:17

Gerelateerd

Delen