Nieuws
Video: Verkiezingsdebat Zorg Video: Filmverslag van het verkiezingsdebat over het thema zorg in de bomvolle burgerzaal. Een verslag van Dominique Voss,... PVV: Omroep Almere (AOS) niet onpartijdig   Door Robert Mienstra ALMERE - Lijsttrekker Toon van Dijk van de PVV werkt niet mee aan een door... Europese Subsidie voor Almeers mountainbikeproject ALMERE - Verschillende Flevolandse organisaties, hebben de handen ineengeslagen om Europese subsidie te verkrijgen voor een mountainbikeproject op... Bezoek minister Cora van Nieuwenhuizen in Almere ALMERE - Minister van Infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen was onlangs te gast in Almere. De minister... PvdA: Niet teveel externen inhurenControle op inhuur ZZP’ers door gemeente aangescherpt Door Robert MienstraALMERE – De excessen van inhuur door de gemeente van externen moet worden beteugeld en de... Raad wel of niet goed geïnformeerd door college?Nog steeds te weinig BOA’s op bussen allGo Door Robert MienstraALMERE – “Het college was voor de start van Keolis met de busmaatschappij allGo op de... Nieuwe schooljaar start nu al voor Coach4you ALMERE - Coach4you van de VMCA bereidt zich voor op het komende schooljaar met de start van de... Woonzorg Flevoland deelt liefde uit in het centrum STAD CENTRUM - Alsjelieft! En nee, dat is geen type fout. Met een pepermuntdoosje in de vorm van... Inschrijving Tour of Art sluit 3 maart ALMERE - De ervaring heeft geleerd dat veel kunstenaars zich te laat realiseren dat de inschrijftermijn voor de... 'Financieel risico Floriade aanzienlijk verminderd' Door Marcel BeijerALMERE – Het financiële risico dat de gemeente loopt bij de organisatie van de Floriade is...

Waterlandseweg bij A6 ‘s nachts dicht

 

ALMERE - De Waterlandseweg is ter hoogte van de A6 in beide richtingen vier nachten afgesloten: vrijdagnacht 16 februari, maandagnacht 19 februari, dinsdagnacht 20 februari en woensdagnacht 21 februari tussen 20.00 uur en 6.00 uur. De op- en afritten van de A6 zijn wel bereikbaar. Deze planning is onder voorbehoud van de weersomstandigheden.

 

Voor de verbreding van de A6 worden verschillende viaducten over de A6 verbreed en vernieuwd. Dit geldt ook voor het viaduct over de Waterlandseweg, de Waterlandsebrug. Hiervoor moet de Waterlandseweg ter hoogte van de A6 in de nacht in beide richtingen dicht.

Omleidingen

Om van Almere Stad naar Almere Haven te komen (en andersom) kunnen automobilisten gebruik maken van de A6. De op- en afritten Almere Stad (5) zijn bereikbaar en automobilisten kunnen keren bij afslag Almere Haven (4) of Almere Buiten-West (6). Verkeer komend vanuit Amsterdam met bestemming Almere Stad kan keren bij Almere Buiten-West. Verkeer komend uit de richting Lelystad voor de richting Zeewolde, kan keren bij afrit Almere Haven (afrit 4). In april zal de Waterlandseweg ter hoogte van de A6 meerdere dagen zowel overdag als ‘s nachts in beide richtingen afgesloten zijn. Er worden dan nieuwe aansluitingen en een nieuw kruispunt aangelegd. Meer informatie over dit werk volgt binnenkort.

Artikel geplaatst op: 12 februari 2018 - 12:30

Gerelateerd

Delen