Nieuws
Aeresgroep koopt eerste kavels op Floriadeterrein STAD CENTRUM - De eerste kavels op het Floriadeterrein zijn aangekocht door de Aeresgroep. Die gaat op het... Helft 45 plussers werkt dankzij Almeerse begeleidingsmethode Door Robert MienstraALMERE – “Twee jaar geleden begon de gemeente samen met het UWV 45-plussers met een bijstand-... Coffeeshop Meridiaanpark van de baan Door Marcel BeijerBUITEN CENTRUM – Er komt definitief geen coffeeshop in het Meridiaanpark in Buiten. Dat heeft de... Poldertranen zoekt accordeonist/toetsenist ALMERE – Poldertranen is een gemengd Almeers koor met ongeveer vijftig leden. Voor vervanging en versterking van de... VRE-bacterie Flevoziekenhuis 'onder controle' STAD CENTRUM – De besmetting met de VRE-bacterie op de verpleegafdelingen Longziekten en MDL van het Flevoziekenhuis is... Samen de zorg verbeteren ALMERE – Laten zien wat goed gaat en wat beter kan in de zorg? Goed voorbereid in gesprek... Biomassa wordt grondstof in Grondstoffenstraat DE VAART - Wethouder René Peeters opende woensdag 14 maart op het Grondstoffen Collectief Almere (GCA) de eerste... Dirigent Hans Welle vertelt over jubileumconcert Het Almeers Jeugd Symfonie Orkest (AJSO) bestaat dit jaar dertig jaar. De stichting AJSO laat dat niet ongemerkt... Wethouder Herrema: Stoppen Floriade is onverantwoord ALMERE – De PVV bracht vorige week het onderzoek van bureau Rebel naar buiten waaruit de partij concludeerde... Lenterommelmarkt voor dieren DE VAART – 'Snuffelen' tussen tweedehands spullen kan zaterdag 24 maart. Dierenasiel Almere organiseert die dag van 11.00...

Gerrie Geelen wint NK Driebanden voor dames

STEDENWIJK – Bij biljartvereniging Almere ’83 werd afgelopen weekend het NK Driebanden Klein voor dames afgewerkt. Het was pas voor de tweede keer dat dit toernooi op de biljartagenda stond.
De biljarttafels waren afgelopen weekeind voorbehouden aan de dames. (Foto: Fred Rotgans)

Gerrie Geelen onttroonde in het biljartcentrum Annapark (bij Stedenwijk) de winnares van vorig jaar, Joke Breur. Geelen kwam op een eindscore van 23 punten, Breur zat daar één puntje achter. Sabine Bakker legde beslag op de derde plaats met 21 punten.
De organisatie van het toernooi was voor de Almeerse club een hoogtepunt voor dit jaar. Het was de eerste keer dat Almere ’83 een evenement op deze grote schaal organiseerde. Vrijwilligers hebben zich ingezet om het de deelnemers zo plezierig mogelijk te maken.
Artikel geplaatst op: 12 maart 2018 - 09:25

Gerelateerd

Delen