Almeerders kiezen Captain Fantastic als openluchtfilm

HAVEN – De afgelopen maand konden Almeerders hun stem uitbrengen voor de openluchtfilm die vertoond wordt op vrijdag 24 augustus op de Markt in Haven. Sundance-hit Captain Fantastic kwam als publieksfavoriet uit de bus.
Captain Fantastic. (Foto: aangeleverd)

Op vrijdag 24 augustus organiseren Corrosia Theater, Expo & Film en de nieuwe bibliotheek opnieuw een filmvertoning op de Markt in Almere Haven. Deze zomeravond staat geheel in het teken van roadmovies. Ga mee op een avontuurlijke roadtrip en kom vooraf genieten van een hapje, drankje en livemuziek op de sfeervolle Markt.
Captain Fantastic (2016, Matt Ross, 118 minuten). In de prachtige omgeving van Noord-Amerika heeft de anarchistische Ben (Viggo Mortensen) zijn ideale wereld gecreëerd. Hij leeft met zijn zes kinderen diep in de wildernis, geïsoleerd van de hectiek en de sociale druk van de moderne samenleving. Wanneer zijn vrouw overlijdt, besluit Ben de confrontatie aan te gaan met de boze buitenwereld en neemt hij zijn kinderen mee op sleeptouw.
De film wordt vertoond op de Markt in Haven. Het voorprogramma begint om 18.30 uur. De film begint om 21.30 uur.
Het aantal beschikbare zitplaatsen is beperkt, bezoekers wordt daarom geadviseerd een eigen stoel mee te nemen om verzekerd te zijn van een plek. Vergeet ook niet een warme trui in te pakken. De filmvertoning gaat altijd door; bij slecht weer verhuist de vertoning naar de theaterzaal in Corrosia Theater, Expo & Film. De toegang is gratis.
Artikel geplaatst op: 19 juli 2018 - 11:12

Gerelateerd

Delen