Festival Kleur in Poort

ALMERE - De tweede editie van het cross-over project Festival KLEUR vindt op zaterdag 29 september plaats in de Sterrenschool ‘De Ruimte’ en het Homeruspark (Almere Poort) van 12.00 tot 19.00 uur.
Het Festival KLEUR; het meest ontspannen en kleurrijke ‘Gezinsfeest’ staat dit jaar in het teken van ‘Vrijheid’. Op het kleurrijke programma staat wederom een Open Podium voor streektalenten. Jong en oud worden uitgedaagd uit om mee te doen aan één van de drie Battles (Dj, Dance, Spoken Word). De beste presentaties ontvangen een stimuleringsprijs. Met de Kids Freedom Lunch (social dining) wordt de jeugd uitgenodigd om onder leiding van ervaren koks een lunch klaar te maken voor hun ouders, familie en vrienden.
Het onderdeel ‘De Mozaïjek’ is gericht op Multiculturele Kunst; waaronder een Expositie. Daarnaast start een reportage (foto-videoboek) over de multiculturele samenleving van Almere (Poort). Verder zijn er diverse kinderactiviteiten, muziekoptredens (dans, zang), kunst, demo’s en diverse workshops. De ambitie is om van Almere (Poort) een bedrijvige, sociale en gezellige multiculturele stad (wijk) maken. Meer informatie: www.festivalkleur.nl
Artikel geplaatst op: 31 juli 2018 - 14:13

Gerelateerd

Delen