Brass-event op het stadhuisplein in Almere Stad

STAD - In het stadshart van Almere wordt zondag 2 september opnieuw een Caribisch Brass Event gehouden. Drie Caribische brassgroepen zullen strijden om de titel beste Brassband
Batlle of the drum is een initiatief van de stichting multiculturele organisatie Almere (SMOA). Het initiatief sluit perfect aan bij de stichting om te werken aan de sociale cohesie tussen diverse groepen. De Caribische sfeer benadrukt het evenement nog meer dan voorgaande jaren. Maar vooral door op de plaats van de battle een Caribische markt neerzetten die een extra aantrekkingskracht zal hebben op de bezoekers.
Tijdens de Battle of the drum is er vanaf 10.00 uur een podiumprogramma met onder anderen DJ Ro, beginnende artiesten, dans, en als klap op de vuurpijl optredens van Combinatie 16 en Coranband.
Tropische klanken

De start van de brass battle zal plaatsvinden op verschillende plekken van het stadhart. De groepen zullen vanuit verschillen plekken door de stad trekken. Met opzwepende beats en tropische klanken zullen ze het publiek vermaken en beoordeeld worden door een professionele jury bestaande uit verschillen muziek artiesten. Hierop volgend geven alle groepen een podium optreden op het stadhuisplein.
Huldiging

The orginals Brass uit Almere zijn recent winnaar geworden van the battle of the drum in Rotterdam tijdens de jaarlijkse carnaval. De stichting multiculturele organisatie gaat deze jongens huldigen voor hun bijzondere prestatie. Wethouder Jerzy Soetekouw zal de huldiging verrichtten
Meer informatie: info@smoa.nl
(Foto: aangeleverd)
Artikel geplaatst op: 27 augustus 2018 - 11:57

Gerelateerd

Delen