Kunstenaars openen hun ateliers voor publiek

ALMERE - De creatieve broedplaatsen Ateliers De Steiger 206 en De Blauwe Reiger in Almere Haven openen hun werkplaatsen voor publiek tijdens het Landelijk Atelierweekend in het weekend van 17 en 18 november.

In de loods van De Blauwe Reiger wordt 18 november een mini-festival georganiseerd. (Foto: aangeleverd)


In Ateliers De Steiger 206 en De Blauwe Reiger hebben ruim zeventig creatieve ondernemers hun atelier of werkplaats. Hun werkzaamheden zijn heel uiteenlopend: van fotografie, design, beeldende kunst en graffiti, tot leerbewerking, textielkunst, keramiek, theater, het beschilderen van taarten en het maken van robots. Tijdens het Landelijk Atelierweekend is iedereen welkom om er een kijkje te komen nemen en zich te laten verrassen door de diversiteit. Voor de lunch kun je terecht bij de Tostibar op de eerste etage van Ateliers De Steiger 206.

Mini-festival


Op zondag 18 november organiseert De Blauwe Reiger bovendien een mini-festival met onder andere een Kringloop DJ, een foodtruck, photobooth en rijdende restomobilette.
Ateliers De Steiger 206 te vinden aan de Steiger 206 en De Blauwe Reiger zit even verderop aan de Steiger 77.
Naast de creatieve broedplaatsen in Haven zijn er nog meer Almeerse ateliers die de deuren openen voor het publiek. Kijk op Landelijkatelierweekend.nl voor het actuele overzicht van alle locaties die te bezoeken op 17 en 18 november.

Artikel geplaatst op: 05 november 2018 - 13:48

Gerelateerd

Delen