Live optredens in intieme huiskamersfeer

STAD CENTRUM – HKConcerten en de nieuwe bibliotheek presenteren op donderdag 15 november The Library Sessions: live muziek in een intieme huiskamersetting. In bibliotheek Stad zijn van 20.00 tot 22.00 uur optredens van You, Me & The Other Folks, Levi Manner, Lara Kroon en Subterranean Street Society.

Lara Kroon schrijft over verliefd worden in en op de stad.Normaal gesproken kun je bij HKConcerten terecht voor het boeken van een concert bij jou thuis, in jouw eigen huiskamer, maar dit keer wordt een speciaal programma gepresenteerd in de nieuwe zaal van de bibliotheek.
You, Me & The Other Foks brengen folkmuziek met pop- en country invloeden. Singer-songwriter Sandy Dane en producer en multi-instrumentalist Gabriël Peeters (You, Me) werken samen met telkens wisselende songwriters, vocalisten en muzikanten (The Other Folks).
Levi Manner is een hedendaagse troubadour met Nederlandstalige luisterpopsongs. Met zijn vertellend stemgeluid, warme gitaartokkels en mondharmonica neemt hij zijn publiek mee op een roadtrip door liefde, hoop en melancholie.
Lara Kroon zingt jazzy nummers met een vleugje pop en soul. Ze schrijft over verliefd worden in en op de stad. Op geheel eigenwijze beschrijft ze alledaagse dingen en zet dit om in eigentijdse liedjes die makkelijk in het gehoor liggen
Subterranean Street Society tot slot neemt de rauwe energie van de straat en brengt deze overal ter wereld naar de podia en huiskamers. Met een stem van 'mahonie en leer' vertelt hij over romantische remedies, luie minnaars en dwalende personages die moeite hebben om de juiste weg te vinden.
Kaarten kosten 6,50 euro voor bibliotheekleden en 8,50 euro voor niet-leden en zijn verkrijgbaar bij de klantenbalies in de bibliotheek of via www.denieuwebibliotheek.nl.

Artikel geplaatst op: 05 november 2018 - 13:33

Gerelateerd

Delen