Eerste Rotarycafé van Rotaryclub Almere Weerwater

ALMERE - Rotaryclub Almere Weerwater organiseert een Rotarycafé op woensdag 14 november in restaurant View aan het Weerwater. Het café is bedoeld om geïnteresseerden uit te leggen hoe Rotary werkt en of het lidmaatschap interessant is.
Voor een aantal mensen heeft Rotary iets afstandelijks en ongrijpbaars. Dat is een onjuist beeld, volgens Rotary. Rotary staat midden in de samenleving en maakt zich dienstbaar binnen en buiten de eigen leefomgeving. Daarnaast is het ook een ontmoetingsplek voor vrienden (fellows) die houden van kameraadschap en betrokkenheid. Het Rotarycafé is bedoeld om een goed beeld te geven over deze community.
Rotary Club Almere Weerwater maakt deel uit van het wereldwijde netwerk van Rotary International. Rotary in Nederland is verdeeld in zeven districten en telt circa 500 clubs met in totaal ruim 19.000 leden.

Programma

Woensdagavond 14 november worden belangstellenden tussen 19.00 en 19.30 verwelkomd in het clubhuis van Rotary Almere Weerwater, restaurant View aan het Bergsmapad 1. Na een introductie is er gelegenheid tot informeel overleg en vragen stellen. Na de pauze spreekt drs. Sjirk Kok van het RIVM over de wereld van vaccins. Kok is onder meer verantwoordelijk voor de inkoop van alle vaccins die in Nederland verstrekt worden. De meest bekende en besproken vaccins zijn de jaarlijkse griepvaccins.

Aanmelden

Belangstellenden kunnen zich aanmelden door een mailtje te sturen aan r.avoort@kpnmail.nl voorzien van naam en telefoonnummer. Een van de bestuursleden neemt dan snel contact op voor een persoonlijke uitnodiging.
Artikel geplaatst op: 04 november 2018 - 10:02

Gerelateerd

Delen