Wethouder haalt stofkam door Floriade-dossier

ALMERE - Wethouder Loes Ypma heeft, na haar aantreden, flink de stofkam gehaald door het Floriadedossier. Dat zegt wethouder Loes Ypma deze week in een uitgebreid interview met Almere DEZE WEEK. De afgelopen twee maanden heeft Ypma het hele Floriade-dossier laten doorrekenen. 'Daar kwamen nog wel wat zaken boven water', aldus de wethouder.

Foto: Almere DEZE WEEK

 

Het uitgebreide interview met Ypma (PvdA) staat in de komende editie van Almere DEZE WEEK. De wethouder gaat tijdens het interview in op de situatie die ze aantrof toen ze de Floriade-portefeuille aanvaardde en hoe ze, na het updaten van de cijfers, er nu van overtuigd is hoe de Floriade Almere veel goeds gaat brengen.

Derde ingang
Het Floriadeterrein krijgt overigens een derde ingang aan de kant van Haven met een ontsluiting via de Steigerdreef. Op die manier wordt de Floriade(wijk) ook voor bezoekers van en naar het oudste stadsdeel goed bereikbaar. De derde entree van het Floriadeterrein komt naast de twee al bekende ingangen: naast de hoofdingang vlakbij de Flevocampus en aan de kant het Weerwater. Die laatste entree ligt daar waar de nieuwe brug over het Weerwater vanuit de Filmwijk op het Floriadeterrein aanlandt. 

 lees het artikel hier

Artikel geplaatst op: 05 november 2018 - 15:19

Gerelateerd

Delen