Kerstpakketten en cadeaubonnen voor minderbedeelden

ALMERE – Met het oog op de komende feestdagen start de stichting No Budget een kerstpakken- en cadeaubonnenactie voor minderbedeelden in Almere.
“In Almere zijn 9000 gezinnen die van heel weinig moeten rondkomen. Voor veel eenoudergezinnen en eenzamen onder ons is het moeilijk de feestdagen door te komen”, aldus de stichting No Budget, die al vijf jaar achtereen gratis diners in verschillende buurthuizen verzorgt in samenwerking met De Schoor. “De afgelopen jaren zijn er 500 gasten geweest, 5000 gratis diners en 2500 kledingstukken en 500 voedselpakketten uitgedeeld.”
Stichting No Budget heeft nu tot doel om deze gezinnen fijne feestdagen te bezorgen. Er wordt een gratis kerstgaladiner georganiseerd in buurtcentrum de Ruimte. Na het diner wil de stichting iedereen een kerstpakket en cadeaubon meegeven. Om dit mogelijk te maken worden gulle gevers gezocht.
Wie het kerstpakket dit jaar wil afstaan of nog cadeaubonnen heeft die aan minderbedeelden gegund worden of ondernemers die een aantal kerstpakketten of cadeaubonnen doneren voor dit goede doe, kunnen een mail sturen naar nobudget.al@gmail.com. De actie duurt tot donderdag 20 december. Meer informatie over No Budget is te vinden op Facebook: no budget restaurant.
Artikel geplaatst op: 08 november 2018 - 12:36

Gerelateerd

Delen