Suburbia in de Buurt zoekt spelers voor Almere mijn Trots

ALMERE – Suburbia in de Buurt is op zoek naar spelers voor de nieuwe de voorstelling Almere mijn Trots. "Na Almere mijn Thuis wordt dit het tweede deel van een drieluik door en over Almeerders", vertelt projectleider Tessa Haan.
Suburbia in de Buurt is zelf trots op het straatkunstcollectief Kamp Seedorf. Hun kantoor kijkt uit op een van hun werken. (Foto: Almere DEZE WEEK)

“Bij Almere mijn thuis verzamelden we verhalen van mensen die vanuit andere plaatsen naar Almere zijn gekomen. Bij Almere mijn Trots gaat het om verhalen van inwoners die in Almere zijn geboren”, vervolgt Haan. “Ben je trots op Almere? Waar ben je dan trots op? Maakt de stad onderdeel uit van je identiteit? Deze verhalen vormen de inspiratie voor de voorstelling.”
Samen met theatermaker Linda Bosch gaan de deelnemers vervolgens aan de slag met beweging, tekst en muziek, om hun verhalen om te zetten naar een voorstelling. “We vragen de deelnemers niet om een personage te spelen, maar wel om samen met Linda te onderzoeken op welke manier zij hun verhaal kunnen vertellen.”
In maart beginnen de repetities op de donderdagavond. De auditie is op donderdag 7 maart om 19.00 uur in gebouw de Voetnoot, tegenover het Stadhuis. De voorstelling speelt in juni en in september op verschillende plekken in Almere. Je hebt geen theater- of spelervaring nodig om mee te kunnen doen.
Ben jij tussen de 15 en 25 jaar, geboren in Almere en lijkt het je leuk om mee te spelen in een theatervoorstelling? Dan kun je je aanmelden door een mailtje te sturen naar almere@theatergroepsuburbia.nl. Laat daarin even weten wanneer je geboren bent in Almere en waar je nu woont. Meer informatie: www.suburbiaindebuurt.nl.
Artikel geplaatst op: 08 februari 2019 - 11:09

Gerelateerd

Delen