Scouting Novo Mundo vraagt hulp voor eigen onderkomen

POORT – Scoutinggroep Novo Mundo is op zoek naar een eigen onderkomen. Om die droom te verwezenlijken is de groep op zoek naar enthousiastelingen die hen daarbij kunnen helpen.
De scoutinggroep maakt nu nog gebruik van buurtcentrum Amerika aan de Henry Stanleystraat in Poort, maar daar is de vereniging uit haar jasje gegroeid. De organisatie droomt nu van een eigen clubhuis in Poort. Om die droom realiteit te laten worden, zoeken de scouts diverse enthousiastelingen om het projectteam te versterken. Het gaat om mensen die deel willen uitmaken van de teams Communicatie, Financiën, Techniek, Vergunningen of Coördinatie. Kennis en ervaring zijn zeer welkom, maar enthousiasme en motivatie voor het bijdragen aan een dankbaar project zijn minstens even belangrijk.

Novo Mundo

Scouting Novo Mundo is een jonge vereniging die volledig draait op vrijwilligers. Ieder kind, ouder, vrijwilliger en bezoeker moet zich bij binnenkomst direct welkom voelen zodat een sfeer ontstaat van één grote familie, ondanks de zeer diverse samenstelling van het team.
Wie Novo Mundo wil helpen met de realisatie van het nieuwe clubgebouw kan een e-mail sturen naar Thomas Minke: thomas@scoutingnovomundo.nl
Artikel geplaatst op: 15 april 2019 - 12:24

Gerelateerd

Delen