Nickelodeon Familie Festival komt terug naar Almeerderstrand

ALMERE – Meer dan 12.000 kinderen en volwassenen bezochten vorig jaar de eerste editie van het Nickelodeon Familie Festival, dat kinderzender Nickelodeon organiseerde in samenwerking met Tribe Company. Vanwege het succes van vorig jaar, keert het evenement terug naar het Almeerderstrand. De tweede editie is op zondag 25 augustus.
(Foto: aangeleverd)

Het festival wordt gepresenteerd door Nickelodeon-presentatrice Nienke van Dijk en Kaj van der Voort. Jong en oud kunnen weer genieten van optredens van bekende Nederlandse artiesten, ‘Meet & Greets’ met favoriete YouTubers, bloggers, Nickelodeon en Nick Jr. Helden. Daarnaast worden workshops door influencers georganiseerd en zijn er veel buitenspeelactiviteiten.
“Met deze tweede editie van het Nickelodeon Familie Festival willen we nog meer families een onvergetelijke dag bezorgen en hen laten genieten van de ultieme Nickelodeon-beleving. Het wordt een dag boordevol live muziek, familie activiteiten en ontmoetingen met favoriete Nederlandse artiesten, Nickelodeon en Nick Jr. helden", aldus Maurice Hols, Executive Vice President & General Manager Viacom Benelux.
De kaartverkoop is vorige week gestart met de verkoop van Early Bird-tickets (18 euro i.p.v. 24,95 euro). Meer informatie over de kaartverkoop en de programmering van Nickelodeon Familie Festival vind je op www.nickelodeon.nl/festival of via Facebook.
Artikel geplaatst op: 15 april 2019 - 10:15

Gerelateerd

Delen