Nobel Run is meer dan alleen een hardloopwedstrijd

NOBELHORST - De Nobel Run, die op zondag 19 mei plaatsvindt in Nobelhorst, is meer dan alleen een hardloopwedstrijd. Zo is er een foodmarkt en zijn er activiteiten voor kinderen.


Ruim twee weken voor de tweede editie van de Nobel Run waren alle startbewijzen al uitverkocht. Dat betekent dat er 19 mei zevenhonderd lopers – waaronder honderd kinderen – aan de start verschijnen.
De kinderen lopen de Nobel Kids Run van 1 kilometer, de overige deelnemers de 5 kilometer, de 10 kilometer of de halve marathon. De routes van de drie langste afstanden voeren door de prachtige natuur van Almere Hout.
Rond het hardloopevenement is van alles te beleven voor het publiek en andere belangstellenden. Zo is er een foodmarkt met diverse foodtrucks, waar een grote variatie aan gerechten geproefd kan worden. Ook staat er een bar met speciaalbieren en wijnen en het feest wordt compleet gemaakt door een dj. Naast de foodmarkt is er ook een markt waar verschillende (lokale) ondernemers een scala aan producten zullen aanbieden.
Ook aan de kinderen is gedacht. Zij kunnen zich vermaken op de diverse springkussens en in de tent waar allerlei activiteiten worden georganiseerd. De markt is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie over de Nobel Run, kijk op www.nobelrun.nl.

Artikel geplaatst op: 10 mei 2019 - 12:15

Gerelateerd

Delen