Squash Almere gaat voor MIX team titel

ALMERE - Na het onverwachte succes dit seizoen van heren 1 met de promotie naar de Eredivisie, is de honger naar succes nog niet gestild bij de ambitieuze squashclub. Het winnen van de MIX team titel staat hoog op het verlanglijstje.
Nathalie Grinham. (Foto: aangeleverd)

Daarom is dames topper Nathalie Grinham aangetrokken. Nathalie Grinham is de voormalig nummer twee van de Wereld. Zij is al een tijd gestopt met het spelen in het professionele circuit, maar is nog steeds de nummer twee van Nederland. De inwoonster van Almere is 'playing' bondscoach van het Nederlands damesteam. Bij de heren komt de routinier Lucas Buit het team versterken. Lucas Buit is voormalig negenvoudig Nederlands Kampioen. Verder herbergt de selectie de ervaren top 20 spelers van Nederland, Ismaeel Mubure en Daniel Lagewaard.
Jeugd

Naast deze routiniers krijgt de jeugd ook een kans. Toptalent en Almeerder Sebastiaan Hofman (16 jaar) mag zijn succesvolle seizoen met team 1 gaan vervolgen met het mix team. Ook een oude bekende van Squash Almere is Daphne Timmer. Als jeugdspeelster heeft zij jaren in Almere gespeeld. Intussen behoort zij met haar 20 jaar tot de beste vijftien speelsters van Nederland. Verder zijn er twee Egyptische talentvolle jeugdspelers gestrikt. Tijdens hun studie in Nederland gaan ze voor Squash Almere spelen.
De competitie is inmiddels gestart. De finale is op 6 juli bij Squash Utrecht. De eerste thuiswedstrijd is op 24 mei tegen Meersquash uit Hoofddorp.
Artikel geplaatst op: 21 mei 2019 - 09:12

Gerelateerd

Delen