Senioren-flashmob voor Forever Young Festival

STAD CENTRUM – Het winkelend publiek werd zaterdag op het Stationsplein verrast door een flashmob van een groep dansende senioren. Zij wilden hiermee op een ludieke manier aandacht vragen voor het Forever Young Festival dat 21 augustus plaatsvindt op de Esplanade.


Het Forever Young Festival wordt voor de derde keer georganiseerd in Almere en is voor alle mensen van 65 jaar en ouder die zin hebben om met elkaar een feestje te vieren. "Ongeacht afkomst, beperking of de grootte van de portemonnee", aldus Kenley van der Hart namens de organisatie. Voorheen was het festival gratis toegankelijk, maar bij gebrek aan voldoende sponsoren moeten er dit jaar kaartjes worden gekocht. "Wij vinden wel dat iedereen mee moet kunnen doen en daarom zijn de kaartjes goedkoop en geven wij kaartjes weg aan mensen die wat minder geld te besteden hebben", vertelt Van der Hart. "Er zijn ook veel voorzieningen voor mensen met een beperking, zodat iedereen veilig en comfortabel met een rolstoel, rollator of scootmobiel het festival kan bezoeken.”
Bezoekers van het festival kunnen genieten van optredens van bekende artiesten, waaronder Willeke Alberti. Verder zijn er voorstellingen, shows, kermisattracties, workshops, spelletjes, lezingen en sportactiviteiten. “Want lol maken stopt niet als je 65 wordt”, benadrukt Van der Hart.
Ga voor meer informatie en kaarten naar www.foreveryoungfestival.nl.

Artikel geplaatst op: 22 juli 2019 - 10:22

Gerelateerd

Delen