2 augustus Almere City FC tegen Suriname

FANNY BLANKERS-KOEN SPORTPARK - Voor het tweede jaar op rij komt de nationale ploeg van Suriname op bezoek in het Yanmar Stadion. Op vrijdag 2 augustus (20.00 uur) neemt Almere City FC het in eigen huis op tegen de equipe van bondscoach Dean Gorré. Voor de Flevolanders is het één van de laatste oefenduels voordat de competitie van start gaat, terwijl Suriname zich juist opmaakt voor de voor de Concacaf Nations League.
Wie terugdenkt aan de editie van vorig jaar, herinnert zich een levendige voetbalwedstrijd, Caraïbische eetstalletjes, swingende muziek en volle tribunes. "Het was een groot feest”, glimlacht Gorré. "De oefentrip in Nederland is ons uitstekend bevallen. Voor ons vormen deze wedstrijden een uitstekend meetmoment om te zien hoe we ervoor staan. Dat er tegelijkertijd zoveel publiek op afkomt is fantastisch. Ik hoop dat die mensen dit jaar weer van de partij zijn. Wij komen in ieder geval met veel plezier wederom naar Almere.”
Gorré hoop dat opnieuw veel supporters de weg naar het Yanmar Stadion vinden. "Zowel onze fans als die van Almere City FC. De sfeer was vorig jaar prachtig en dat smaakt naar meer. Ik kan eigenlijk niet wachten tot het 2 augustus is”, besluit Gorré.

Kaartverkoop

Tickets voor het duel met Suriname zijn online verkrijgbaar voor 10 euro. Per bestelling kunnen maximaal 15 tickets worden aangeschaft. Kaarten zijn te bestellen op https://tickets.almerecity.nl/
Artikel geplaatst op: 29 juli 2019 - 09:16

Gerelateerd

Delen