Valentijnsdag in Almere

ALMERE - Vrijdag 14 februari is het weer Valentijnsdag. Wie nog geen plannen heeft kan op www.visitalmere.com/nl/valentijnsdag terecht voor leuke tips. Van romantisch dineren tot gezellige dates, in Almere is er genoeg te doen. Ook kun je met korting genieten van Valentijnsdag bij diverse restaurants en hotels.

Chocolaterie Knusz in Haven staat helemaal in het teken van Valentijnsdag. (Foto: Almere DEZE WEEK)

 

Verras je Valentijn met chocolade
Wie zijn Valentijn wil verrassen met chocolade is bij chocolaterie Knusz in Almere Haven aan het goede adres. De etalage van de winkel aan de Marktstraat 26 staat helemaal in het teken van Valentijnsdag. Midden in de winkel staat een grote tafel vol originele en romantische Valentijnscadeaus, van grote en kleine geschenksets tot losse artikelen. "Klanten kunnen uiteraard ook zelf een pakketje samenstellen. Dan zorgen wij ervoor dat het feestelijk wordt verpakt. We hebben voor elke portemonnee wel iets leuks en lekkers te bieden", benadrukken eigenaressen Wilma Riebel en Linda van Rooijen.

Het is op 12 februari precies acht jaar geleden dat Knusz de deuren opende in het centrum van Haven. "Het was toen echt winters koud. Het ijs lag op de mat", herinnert Wilma zich. "Maar we wilden per se voor Valentijnsdag open." Acht jaar later runnen Wilma en Linda hun winkel nog steeds met heel veel plezier. "Het loopt heel goed en we he ben echt een trouwe klantenkring opgebouwd. Knusz is ook een soort ontmoetingsplaats voor Havenaren en wij staan altijd klaar voor een praatje of een luisterend oor." Kijk voor meer informatie op www.knusz.nl of de Facebookpagina van Knusz.

 

Valentijn 2-daagse bij Pedicurepraktijk Jolanda Lookman

Pedicurepraktijk Jolanda Lookman heeft vandaag en morgen een Valentijn 2-daagse. Alle klanten worden door Jolanda heerlijk in de watten gelegd. De omgeving en praktijkruimte zijn mooi versierd, iedereen krijgt een glas champagne, een roos, wat lekkers bij de koffie en een heerlijke voeten scrub behandeling met warme kompressen. Als afsluiter krijgen alle klanten een goodiebag mee naar huis, vol met verrassingen.

 

Sinds mei vorig jaar is Jolanda begonnen op het nieuwe adres aan de M. de Klerkstraat 44 in Almere. Ze heeft hier een knusse studio laten bouwen waar ze naast pedicurebehandelingen ook schoonheidsbehandelingen en massages aanbiedt.
Een afspraak maak je gemakkelijk online op haar website www.pedicurepraktijkjolandalookman.nl of telefonisch via 06-36120178.

Artikel geplaatst op: 12 februari 2020 - 12:41

Gerelateerd

Delen