Senior-Live is digitaal niet gesloten

ALMERE – In verband met de landelijke richtlijnen vanuit het kabinet is het kantoor van Senior-Live gesloten. Alle activiteiten, cursussen en afspraken waar fysiek contact bij plaatsvindt worden afgezegd. Maar de digitale activiteiten gaan wel door. Want juist nu kan de digitale wereld ons allemaal van dienst zijn.

 

Senior-Live biedt nog steeds graag telefonische ondersteuning bij technische vragen. Wie de voicemail inspreekt via 036-7370422 wordt teruggebeld. Ook is er hulp bij het installeren en omgaan met videobel applicaties. Een bekend voorbeeld is Skype. Voor videobellen heb je een tablet, computer of smartphone met een camera nodig en internet. Zo kan toch contact worde gehouden met de omgeving.

Fitness Online
Twee keer per week organisert Senior-Live beweegles onder begeleiding van een professionele docent waar deelnemers vanuit huis aan kunnen meedoen. Door middel van videobellen kan de docent iedereen zien en persoonlijke aanwijzingen geven. Zolang de maatregelen gelden, tot 1 juni dus, is deelname gratis. De lessen worden gehouden op maandagochtend van 9.30 tot 10.00 en donderdag van 11.30 tot 12.00. Klik hier om je aan te melden.

 

Website
Senior-Live is ondertussen bezig met het uitwerken van manieren waarop de digitale mogelijkheden van meerwaarde kunnen zijn en wordt gekeken naar mooie initiatieven die overal ontstaan. Houd de website dus in de gaten om dit nieuws te volgen.

Artikel geplaatst op: 24 maart 2020 - 09:23

Gerelateerd

Delen