Nieuws
Computerlessen voor ouderen in buurthuis Meenten en Grienden DE MEENTEN – 50 tot 81-jarigen wegwijs maken in de computerwereld, in een rustig tempo. Dat is het... Kamerlid Pieter Heerma bezoekt Almere Jungle HOUT - Tweede Kamerlid Pieter Heerma was op vrijdag te gast bij de Almere Jungle op Stadslandgoed de... Leerlingen toveren bushokje om tot bloeiende stadstuin STAD CENTRUM - Leerlingen en deelnemers van Groenhorst Almere toverden vrijdag een bushokje op het Stadhuisplein tijdelijk om... Kinderen delen parkeerbonnen uit FILMWIJK – De kinderen van basisschool de Caleidoscoop spraken ouders vrijdag aan op slecht parkeergedrag en deelden, waar... Verkeerssituatie rondom Het Drieluik in kaart STRIPHELDENBUURT - Leerlingen van twee technasiumklassen van het Helen Parkhurst brengen de verkeerssituatie rondom Het Drieluik in kaart.... Uitkomen met het inkomen MUZIEKWIJK – De Werkgroep Arme Kant van Almere (AKA) organiseert in maart en april wil cursussen ‘Uitkomen met... Informatie- en netwerkbijeenkomst Sjopping Mol BUITEN CENTRUM - Stichting Art Culture organiseert op donderdagavond 25 februari voor de derde keer een informatie- en... Reumafonds zoekt hulp ALMERE – Het Reumafonds is op zoek naar mensen die zich in willen zetten voor de reumabestrijding in... De Kringloper Almere krijgt boom in Vredeswoud KRUIDENWIJK - Met een eigen boom in het Vredeswoud aan de rand van Jeruzalem in Israël, is het... Manke vos springt in het water OOSTVAARDERSBUURT – Dat een vos in paniek rare sprongen kan maken bleek donderdag in Oostvaardersbuurt. Een manke vos...
Lezersactie

Kelly’s Vacation: van elektrische pop naar akoestisch

STAD CENTRUM - “Heel anders dan onze andere optredens”, zegt Sander Hoek, gitarist en componist van veel van de nummers van de Almeerse band Kelly’s Vacation over het optreden in de nieuwe bibliotheek. Vrijdag 30 september treedt de band er op met een akoestische set.
Sander, Marcel, Bram, Kelly en Lisa in de oefenruimte. (Foto: Fred Rotgans)

En dat gaat niet zonder slag of stoot. Er moesten nummers opnieuw voor gearrangeerd worden en de band moest er wat vaker voor repeteren. “Dit doen we voor het eerst met deze nieuwe bezetting, met de nieuwe bassiste Lisa Jonker en drummer Bram Wendels”, zegt Sander. De band bestaat verder uit zangeres Kelly Keet en gitarist Marcel Verkerk. “En dat klinkt heel strak samen, ook akoestisch. Dan moet je muzikaal wel met de billen bloot, want je hoort alles. Dit is muziek in haar puurste vorm.”
Kelly’s Vacation maakt eigenwijze rock- en popmuziek. In 2010 is de eerste cd van de band uitgekomen, met alleen eigen nummers. Inmiddels zijn er meer nieuwe nummers af, waaronder het nummer 'Angels in the sky' en een dance/techno versie van het eerder opgenomen nummer ‘Try’.
Gasten krijgen na afloop van het optreden een link mee naar een website waar alle gespeelde nummers van het optreden gedownload kunnen worden. Het optreden is 30 september in de nieuwe zaal van de bibliotheek aan het Stadhuisplein 101 om 20.00 uur. Wees op tijd! Kaarten kosten 6 euro voor leden en niet-leden betalen 8,50 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de klantenbalie van de bibliotheek of via www.bibliotheekalmere.nl.
Artikel geplaatst op: 28 september 2011 - 07:00

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: