Nieuws
Echtpaar Koster 60 jaar getrouwd FILMWIJK – De heer en mevrouw Koster (84 en 79 jaar) zijn zestig jaar getrouwd. Om dit heuglijke... Bewoners Tussen de Vaarten: 'Er komen te veel Syrische mannen' TUSSEN DE VAARTEN – “Als het mis gaat, weet ik je te vinden”, beet een bewoner uit Tussen... Leerlingen Trinitas Gymnasium beloond met ‘International Awards voor Young People’ STEDENWIJK – Onder het toeziend oog van genodigden, ouders en leerkrachten hebben negentien leerlingen van Baken Trinitas Gymnasium... Flevolandse student is ‘Windesheims Beste 2016’ ALMERE – ‘Een scriptie die staat als een huis’. Met dit oordeel van de jury heeft Samantha Yale... Namen Blijven 2016 VROEGE VOGELBOS - ‘Een omgekeerde wens’, ‘Jij blijft in mijn gedachten’ en ‘Het Zingende Veld’: drie manieren om... A6 dicht tussen Almere Stad-West en knooppunt Muiderberg ALMERE – In het weekend van vrijdag 28 tot en met maandag 31 oktober is de A6 in... Sloop zwembad en sporthal Almere Haven HAVEN - De voorbereidende werkzaamheden voor de sloop van het zwembad en de sporthal aan de Parkwerf in... Spiritueel Festival Nederland op De Kemphaan HOUT – Spiritueel Centrum Nederland houdt zaterdag 5 en zondag 6 november voor de zesde keer een beurs... Virus treft merels ALMERE – Merels die sloom zijn, niet meer snel opvliegen, niet meer drinken of ‘bol’ zitten kunnen besmet... Restaurant voor een dag én voor een goed doel STAD CENTRUM – Leden van de Lions Club Almere Veritas draaien samen met afstudeerleerlingen van het Arte college...

Kelly’s Vacation: van elektrische pop naar akoestisch

STAD CENTRUM - “Heel anders dan onze andere optredens”, zegt Sander Hoek, gitarist en componist van veel van de nummers van de Almeerse band Kelly’s Vacation over het optreden in de nieuwe bibliotheek. Vrijdag 30 september treedt de band er op met een akoestische set.
Sander, Marcel, Bram, Kelly en Lisa in de oefenruimte. (Foto: Fred Rotgans)

En dat gaat niet zonder slag of stoot. Er moesten nummers opnieuw voor gearrangeerd worden en de band moest er wat vaker voor repeteren. “Dit doen we voor het eerst met deze nieuwe bezetting, met de nieuwe bassiste Lisa Jonker en drummer Bram Wendels”, zegt Sander. De band bestaat verder uit zangeres Kelly Keet en gitarist Marcel Verkerk. “En dat klinkt heel strak samen, ook akoestisch. Dan moet je muzikaal wel met de billen bloot, want je hoort alles. Dit is muziek in haar puurste vorm.”
Kelly’s Vacation maakt eigenwijze rock- en popmuziek. In 2010 is de eerste cd van de band uitgekomen, met alleen eigen nummers. Inmiddels zijn er meer nieuwe nummers af, waaronder het nummer 'Angels in the sky' en een dance/techno versie van het eerder opgenomen nummer ‘Try’.
Gasten krijgen na afloop van het optreden een link mee naar een website waar alle gespeelde nummers van het optreden gedownload kunnen worden. Het optreden is 30 september in de nieuwe zaal van de bibliotheek aan het Stadhuisplein 101 om 20.00 uur. Wees op tijd! Kaarten kosten 6 euro voor leden en niet-leden betalen 8,50 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de klantenbalie van de bibliotheek of via www.bibliotheekalmere.nl.
Artikel geplaatst op: 28 september 2011 - 07:00

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: