Nieuws
Video: Verkiezingsdebat Zorg Video: Filmverslag van het verkiezingsdebat over het thema zorg in de bomvolle burgerzaal. Een verslag van Dominique Voss,... PVV: Omroep Almere (AOS) niet onpartijdig   Door Robert Mienstra ALMERE - Lijsttrekker Toon van Dijk van de PVV werkt niet mee aan een door... Europese Subsidie voor Almeers mountainbikeproject ALMERE - Verschillende Flevolandse organisaties, hebben de handen ineengeslagen om Europese subsidie te verkrijgen voor een mountainbikeproject op... Bezoek minister Cora van Nieuwenhuizen in Almere ALMERE - Minister van Infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen was onlangs te gast in Almere. De minister... PvdA: Niet teveel externen inhurenControle op inhuur ZZP’ers door gemeente aangescherpt Door Robert MienstraALMERE – De excessen van inhuur door de gemeente van externen moet worden beteugeld en de... Raad wel of niet goed geïnformeerd door college?Nog steeds te weinig BOA’s op bussen allGo Door Robert MienstraALMERE – “Het college was voor de start van Keolis met de busmaatschappij allGo op de... Nieuwe schooljaar start nu al voor Coach4you ALMERE - Coach4you van de VMCA bereidt zich voor op het komende schooljaar met de start van de... Woonzorg Flevoland deelt liefde uit in het centrum STAD CENTRUM - Alsjelieft! En nee, dat is geen type fout. Met een pepermuntdoosje in de vorm van... Inschrijving Tour of Art sluit 3 maart ALMERE - De ervaring heeft geleerd dat veel kunstenaars zich te laat realiseren dat de inschrijftermijn voor de... 'Financieel risico Floriade aanzienlijk verminderd' Door Marcel BeijerALMERE – Het financiële risico dat de gemeente loopt bij de organisatie van de Floriade is...

KNO-arts vestigt zich in 'Bartok kliniek'
"Geen wachtlijst en beschikbaar voor iedereen zonder extra kosten"

MUZIEKWIJK - Drs. Frits Jan van Hemert heeft zich sinds 1 september als zelfstandige Keel-, Neus- en Oorarts gevestigd in de Bartok kliniek aan de Bartokweg 161 in Muziekwijk.
Van Hemert bij de Bartok kliniek. (Foto: aangeleverd)

"Veel mensen denken dat een vrijgevestigde arts geld kost", legt Van Hemert uit. "Maar met een doorverwijzing van de huisarts is iedereen welkom, aangezien wij contracten hebben met alle zorgverzekeraars. Gezondheidscentra verwijzen dikwijls automatisch door naar de KNO-artsen van het Flevoziekenhuis, maar iedereen is vrij om te kiezen."
Het voordeel van de vrijgevestigde KNO-arts is dat er geen wachttijden zijn. "Sterker: we hebben hier twee keer per dag een inloopspreekuur", zegt Van Hemert. "Van 9.00 tot 10.00 uur en van 13.00 tot 14.00 uur. We proberen daarbij zoveel mogelijk handelingen in één bezoek te regelen. Dan hoeft de patiënt niet terug te komen voor bijvoorbeeld een aparte hoortest."
Wat veel patiënten ook op prijs stellen is dat Van Hemert het enige aanspreekpunt is. "Van de eerste kennismaking tot eventueel de operatie. Ik heb uiteraard wel één vervanger. Beiden staan we voor kwalitatief hoogwaardige KNO-heelkundige zorg en gehoorrevalidatie zonder wachttijden."
Met de komst van de KNO-arts Van Hemert vestigt ook de hoorwinkel Makker Hoorspecialisten zich in de Bartok kliniek. "In het Gooi is dat een zeer bekende naam. Ik werk heel veel met ze samen. Maar uiteraard mag iedere patiënt zijn eigen hoorwinkel kiezen."
De KNO-praktijk in de Bartok kliniek is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Voor kinderen bestaat de mogelijkheid om op zaterdag geopereerd te worden.
Bartok kliniek - KNO-Heelkunde

Bartokweg 161
1311 ZX Almere
Voor afspraken: 036-5465001
Artikel geplaatst op: 09 september 2009 - 09:00

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: