Dameyon wint award ‘Beste Hypotheekkantoor regio Flevoland’

DE PAAL – Dameyon uit Almere Haven is volgens de site Independer.nl het beste hypotheekkantoor van Flevoland. Dit hypotheekadvieskantoor geeft op basis van reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het adviesproces het beste hypotheekadvies van de regio.
Ghandie Mungra, directeur/eigenaar en Siem van Henten, bedrijfsleider/adviseur feliciteren elkaar met de gewonnen prijs. (Foto: aangeleverd)

Directeur-eigenaar Ghandie Mungra van Dameyon noemt het ‘ de kroon op zijn werk’ dat zijn kantoor de prijs heeft gewonnen. Adviseurs die aan deze verkiezing hebben mee gedaan, werden door klanten beoordeeld op de website www.independer.nl. Om in aanmerking te komen voor een award moesten advieskantoren minimaal acht klantreviews hebben ontvangen. Ook moesten minimaal vijf klanten een Kwaliteitscheck hebben ingevuld. Bij Dameyon hebben 93 consumenten meegewerkt aan deze kwaliteitsbeoordeling.
Met deze check kunnen consumenten aan de hand van een vragenlijst controleren of hun hypotheekadviseur alle relevante onderwerpen heeft besproken. De Kwaliteitscheck is gebaseerd op een vragenlijst van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). In de periode tussen 1 oktober 2010 en 16 oktober 2011 kreeg Dameyon de beste beoordelingen in Flevoland.
Mungra is blij met de toekenning van de Award, zij bevestigt dat Dameyon de klant eerlijk adviseert. “ Elf jaar lang al werken wij vanuit ons hart. De klant voelt dat. Hij ziet ons niet als hypotheekadviseur maar als vriend. Als je eerlijk bent, vindt de klant vanzelf de weg naar je. Wij hebben ook niet te maken met een teruggang in onze inkomsten, hoewel de hypotheekmarkt momenteel een moeilijke is. Integendeel, 2011 is voor ons een mooi jaar”.
Dameyon

Crown Point building, De Paal 1-6
1305 AD Almere-Haven
036-547 05 37
info@dameyon.nl
Artikel geplaatst op: 09 november 2011 - 07:00

Gerelateerd

Delen