Nieuws
UPDATE: Haddock en gemeente al sinds december in gesprek Door Robert MienstraALMERE – Haddock Watersport en de gemeente zijn met elkaar in gesprek gegaan over het conflict... PVV wil spaceboxen Carel Willinklaan weg hebben Door Robert MienstraTUSSEN DE VAARTEN – “De spaceboxen die opgeslagen staan aan de Carel Willinklaan op het bedrijventerrein... Running Dinner levert ruim 8.000 euro op voor vervulling wensen ouderen STAD CENTRUM – Het jaarlijkse ‘Running Dinner’ van de Tafelronde Almere 155 bracht donderdag 8.155 euro op voor... Nieuwe eigenaar  Brasserie Bakboord   HAVENKOM - Horecaondernemer Taco van der Meer is de nieuwe eigenaar van Brasserie Bakboord. Na het verlies... Negende editie Floriade Breakfast Club in Natuurbelevingscentrum de OostvaardersAlmeerders in gesprek over ‘Growing Green Cities’ in de wijk OOSTVAARDERSPLASSEN - Tijdens de negende editie van de Floriade Breakfast Club kwamen op donderdag 15 februari zo’n veertig... Provincie teleurgesteld over uitgestelde opening Lelystad Airport ALMERE – Lelystad Airport gaat niet in 2019 open. Minister Van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) heeft na inspraak... Mantelzorgmakelaar houdt gratis spreekuur in bibliotheek STAD CENTRUM – Mantelzorg doet u uit liefde voor een naaste. Wellicht heeft u vragen over een PGB... Nu inschrijven voor schoolschaken POORT – Teams van alle basisscholen uit Almere kunnen zich nu inschrijven voor het SchoolSchaakToernooi Almere. Dit wordt... Maatschappelijke partners trekken één lijn in aanpak verwarde personen ALMERE – Maatschappelijke partners op het gebied van zorg en veiligheid hebben samen met de gemeenten in Flevoland... Bewoners Leermosstraat willen geen strontveldje aan achtertuin Door Hestia RubenKRUIDENWIJK – Bewoners van de 31 huizen aan de Leermosstraat zijn boos. Sinds de gemeente de...

Dameyon wint award ‘Beste Hypotheekkantoor regio Flevoland’

DE PAAL – Dameyon uit Almere Haven is volgens de site Independer.nl het beste hypotheekkantoor van Flevoland. Dit hypotheekadvieskantoor geeft op basis van reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het adviesproces het beste hypotheekadvies van de regio.
Ghandie Mungra, directeur/eigenaar en Siem van Henten, bedrijfsleider/adviseur feliciteren elkaar met de gewonnen prijs. (Foto: aangeleverd)

Directeur-eigenaar Ghandie Mungra van Dameyon noemt het ‘ de kroon op zijn werk’ dat zijn kantoor de prijs heeft gewonnen. Adviseurs die aan deze verkiezing hebben mee gedaan, werden door klanten beoordeeld op de website www.independer.nl. Om in aanmerking te komen voor een award moesten advieskantoren minimaal acht klantreviews hebben ontvangen. Ook moesten minimaal vijf klanten een Kwaliteitscheck hebben ingevuld. Bij Dameyon hebben 93 consumenten meegewerkt aan deze kwaliteitsbeoordeling.
Met deze check kunnen consumenten aan de hand van een vragenlijst controleren of hun hypotheekadviseur alle relevante onderwerpen heeft besproken. De Kwaliteitscheck is gebaseerd op een vragenlijst van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). In de periode tussen 1 oktober 2010 en 16 oktober 2011 kreeg Dameyon de beste beoordelingen in Flevoland.
Mungra is blij met de toekenning van de Award, zij bevestigt dat Dameyon de klant eerlijk adviseert. “ Elf jaar lang al werken wij vanuit ons hart. De klant voelt dat. Hij ziet ons niet als hypotheekadviseur maar als vriend. Als je eerlijk bent, vindt de klant vanzelf de weg naar je. Wij hebben ook niet te maken met een teruggang in onze inkomsten, hoewel de hypotheekmarkt momenteel een moeilijke is. Integendeel, 2011 is voor ons een mooi jaar”.
Dameyon

Crown Point building, De Paal 1-6
1305 AD Almere-Haven
036-547 05 37
info@dameyon.nl
Artikel geplaatst op: 09 november 2011 - 07:00

Gerelateerd

Delen