Nieuws
De Witte Olifant krijgt bijdrage voor kunstproject Amsterdamse Bos ALMERE - Stichting de Witte Olifant, een opleiding voor beeldend kunstenaars met een verstandelijke beperking, heeft dinsdag 3... PVV Almere: Komst Pakistaanse zanger ‘volstrekt ongewenst’ ALMERE – De PVV maakt zich zorgen om de komst van de Pakistaanse artiest Qari Shahid naar de... Glazen plafond onderwerp van DebatCafé STAD CENTRUM – Nederlandse vrouwen werken graag in deeltijd en zijn bang hun gezin tekort te doen, blijkt... Honderd Almeerse ondernemers geven Floriade onvoldoende ALMERE – Vereniging Bedrijfskring Almere hield in april een enquête onder Almeerse ondernemers over de Floriade. De ruim... Podiumbeesten gezocht voor Almeerse bandjeswedstrijd Vers HAVEN CENTRUM – Vers is de bandwedstrijd van Almere waarin nieuw, vers ‘podiumvlees’ zijn kunsten vertoont. Almeerse bands... Raadslid luidt opnieuw alarmklok over slechte bruggen POORT – Raadslid Hassan Buyatui (PvdA) luidt opnieuw de alarmklok over de slechte staat van sommige houten bruggen... De Limburger: Twee keer meer verlies voor Floriadegemeenten Venlo ALMERE – De gemeenten die in 2012 medeorganisator waren van de Floriade in Venlo, lijden hier twee keer... Flevolanders lenen het meeste geld ALMERE - Flevoland is met afstand koploper geld lenen in ons land. Per hoofd van de bevolking wordt... Pegida demonstreert zaterdag in Almere De anti-islambeweging Pegida houdt komende zaterdag een landelijke demonstratie in Almere. Ze hebben de Esplanade als locatie uitgekozen.... Zakelijk scoren met Floriade en 2022 Vrienden Hoe kunnen ondernemers optimaal profijt hebben van de Floriade Almere, hun eigen onderneming duurzaam laten renderen en actief...

Tweede editie kerstmarkt Almere Poort in aantocht

POORT – Actieve buurtbewoners organiseren, in samenwerking met De Schoor, voor het tweede jaar een gezellige kerstmarkt. Zaterdag 10 december van 15.00 tot 20.00 uur zijn er tal van gezellig verlichte kramen te vinden met allerlei mooie kerstcadeaus of andere kerstgerelateerde artikelen. Ook rijdt er een leuke kersttrein rond.
De kerstmarkt in Poort die vorig jaar voor het eerst plaatsvond was een groot succes. (Foto: Fred Rotgans)

Naast de kerstmarkt zijn er ook nog diverse andere leuke activiteiten rondom de kerstmarkt. Zo kunnen bezoekers op de foto met de Kerstman, mogen kinderen een ritje maken op een van de kerstpony’s, zijn er workshops kerstballen versieren en kunnen er kerststukjes worden gemaakt.
Ook een verse kerstboom kan op deze dag worden uitgezocht en direct worden meegenomen. Oliebollen, warme chocolademelk, erwtensoep en glühwein? Het is er allemaal en voor een klein bedrag te koop. Verder zal er een optreden zijn van een kerstkoor.
En voor wie dan nog honger heeft kan vanaf 20.00 uur aanschuiven bij het kerstbuffet. Voor slechts 5 euro per persoon kan er van culinaire hoogstandjes worden genoten. Hiervoor is vooraf aanmelden noodzakelijk.
De markt is mogelijk dankzij steun vanuit het wijkbudget Gemeente Almere en woningstichting Ymere.
Er zijn nog enkele kramen te huur. Voor meer informatie, een kraam huren of aanmelden voor het kerstbuffet bel 06-20423412 of Buurtcentrum Amerika: 036-5369248.
Artikel geplaatst op: 23 november 2011 - 07:00

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: