Nieuws
Almeerders winnen samen 310.000 euro met Postcode Loterij Bingo ALMERE – De Almeerse Jhon heeft 155.000 euro gewonnen met Postcode Loterij Bingo, het spel van de Postcode... EK Long Distance 2017 in Almere ALMERE – De Long Distance Triathlon European Championship, het EK, vindt volgend jaar op 9 september plaats in... Tulpenbollen voor Almere op Wereld Polio Dag STAD CENTRUM – Wethouder Frits Huis heeft maandag 24 oktober namens de gemeente Almere van Rotary ‘End Polio... Stichting Single SuperMom houdt SuperWeekend ALMERE – Single SuperMom, de landelijke stichting die zich inzet voor de alleenstaande moeder, houdt komend weekend (29... De Meergronden wint Onderwijsprijs Flevoland HAVEN CENTRUM – De Meergronden uit Poort heeft de Onderwijsprijs Flevoland 2015-2017 gewonnen. Ook de Christelijke basisschool De... Bijeenkomst ‘Leven met hersenletsel’ PARKWIJK – In buurtcentrum Parkwijk wordt dinsdag 1 november van 14.00 tot 15.30 uur een bijeenkomst gehouden van... 80 jaar en (weer) verliefd HAVEN CENTRUM – In theater Corrosia aan de Markt 43 spelen Het Zuidelijk Toneel en Stichting Nieuwe Helden... Jonge debaters uit Flevoland gezocht voor Nationaal Jeugddebat ALMERE - Op vrijdag 4 november organiseert NJR het Nationaal Jeugddebat Flevoland in het provinciehuis in Lelystad. Tijdens... Media036: 'aankoop Sportmagazine036 was vereist' Het bestuur van de lokale omroep Media036 heeft een nieuwsbericht verzonden naar aanleiding van de ophef die is... Aantal WW-uitkeringen daalt licht in Flevoland ALMERE - In de maand september is het aantal lopende WW-uitkeringen gedaald. Landelijk waren er eind september 2.400...

Tweede editie kerstmarkt Almere Poort in aantocht

POORT – Actieve buurtbewoners organiseren, in samenwerking met De Schoor, voor het tweede jaar een gezellige kerstmarkt. Zaterdag 10 december van 15.00 tot 20.00 uur zijn er tal van gezellig verlichte kramen te vinden met allerlei mooie kerstcadeaus of andere kerstgerelateerde artikelen. Ook rijdt er een leuke kersttrein rond.
De kerstmarkt in Poort die vorig jaar voor het eerst plaatsvond was een groot succes. (Foto: Fred Rotgans)

Naast de kerstmarkt zijn er ook nog diverse andere leuke activiteiten rondom de kerstmarkt. Zo kunnen bezoekers op de foto met de Kerstman, mogen kinderen een ritje maken op een van de kerstpony’s, zijn er workshops kerstballen versieren en kunnen er kerststukjes worden gemaakt.
Ook een verse kerstboom kan op deze dag worden uitgezocht en direct worden meegenomen. Oliebollen, warme chocolademelk, erwtensoep en glühwein? Het is er allemaal en voor een klein bedrag te koop. Verder zal er een optreden zijn van een kerstkoor.
En voor wie dan nog honger heeft kan vanaf 20.00 uur aanschuiven bij het kerstbuffet. Voor slechts 5 euro per persoon kan er van culinaire hoogstandjes worden genoten. Hiervoor is vooraf aanmelden noodzakelijk.
De markt is mogelijk dankzij steun vanuit het wijkbudget Gemeente Almere en woningstichting Ymere.
Er zijn nog enkele kramen te huur. Voor meer informatie, een kraam huren of aanmelden voor het kerstbuffet bel 06-20423412 of Buurtcentrum Amerika: 036-5369248.
Artikel geplaatst op: 23 november 2011 - 07:00

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: