Caravan en Aanhangwagenbedrijf M. ter Voort al vijftien jaar een begrip in Almere

LITERATUURWIJK – Op 27 november 1996 startte Caravan en Aanhangwagenbedrijf M. ter Voort op de Televisieweg. Was er toen alleen sprake van onderhoud en reparatie van caravans en aanhangwagens, nu, vijftien jaar later, is het bedrijf gegroeid en kun je op de nieuwe locatie de Binderij in de Literatuurwijk terecht voor eigenlijk alles wat rolt achter de auto.
Caravan en Aanhangwagenbedrijf M. ter Voort zorgt voor alles wat ‘rolt’ achter de auto. (Foto: Fred Rotgans)

“We zijn groot geworden in onderhoud, maar verkopen en verhuren ook al jaren alle soorten en maten aanhangwagens,” vertelt eigenaar Marcel ter Voort. “Dan moet je denken aan boottrailers, paardentrailers, aanhangwagens, bagagewagens, autoambulance enzovoorts. Eigenlijk voor alle open en gesloten wagens kun je bij ons terecht. Ook doen we aan verkoopbemiddeling, schadetaxaties en reparaties.”
Bij Caravan en Aanhangwagenbedrijf M. ter Voort, dat lid is van de Bovag, kun je geen caravans en campers kopen. “Daar doen we alleen het onderhoud voor. We zijn het enige onafhankelijke bedrijf in Almere op dat gebied”, benadrukt Ter Voort. “En je kan bij ons ook terecht voor accessoires zoals boilers en airco’s. Die kunnen wij inbouwen.”
Afgelopen zondag was er overigens niets te merken van het jubileum van het bedrijf. “Dat komt nog wel”, verzekert Ter Voort. “In de zomer zullen we er zeker aandacht aan besteden dat we alweer vijftien jaar lang goed werk leveren. Ons motto is niet voor niets dat wij het belangrijk vinden is dat iedereen tevreden en veilig de weg op gaat. Zowel zakelijk als voor de recreatie.”
Caravan en Aanhangwagenbedrijf M. ter Voort

De Binderij 18
1321 EH Almere
036-5361075
www.caravan-almere.nl
Artikel geplaatst op: 30 november 2011 - 07:00

Gerelateerd

Delen