Nieuws
Spiritueel Festival Nederland op Kemphaan HOUT - Op zaterdag 11 juni en zondag 12 juni wordt alweer de vijfde beurs van Spiritueel Centrum... Woorden maken met levende letters STAD CENTRUM – Studenten van Windesheim Flevoland speelden vorige week een letterpakkenspel op verschillende plekken in het centrum... Lesauto rijdt van talud na ongeval BUITEN – Een lesauto reed donderdagochtend van het talud af na een ongeval op de Buitenring. De weg... Nog tot 8 juni activiteiten aanmelden voor Buitenspeeldag ALMERE - De Buitenspeeldag is dit jaar op woensdag 8 juni. De initiatiefnemers Jantje Beton en Nickelodeon hebben... Maandag 6 juni NL-Alert controlebericht ALMERE – Veel Flevolanders hebben NL-Alert ingesteld op hun mobiele telefoon. Toch maakt nog niet iedereen gebruik van... Nieuw convenant voor brede school Stedenwijk STEDENWIJK – Zes (maatschappelijke) organisaties hebben maandag 23 mei een nieuw convenant getekend voor een samenwerking in brede... Vragen stellen aan de politie BUITEN CENTRUM – Het Mobiel Media LAB staat op zaterdag 28 mei weer op het Globeplein in het... Samen haken op Granny Square Day STAD CENTRUM – Op het terras van Le Baron op de Grote Markt wordt zondag 5 juni gezamenlijk... Plan voor nationaal Digital Art Museum in Almere STAD CENTRUM – Nergens in Nederland is nog een museum voor digitale kunst te vinden. Als het aan... 'Grond Pigmenthof is gevaarlijk aan het verzakken' REGENBOOGBUURT – De gemeentegrond rondom 80 woningen aan het Pigmenthof is ernstig verzakt. “De gemeentegrond ligt zo’n 25...

Beautysalon Sayeda
Nieuwe Spa-beautysalon op Markerkant 1206.04

MARKERKANT - Op bedrijventerrein Markerkant 1206.04 zijn de vriendinnen Grace en Esther gestart met een eigen wellness-Spa: Beautysalon Sayeda. De salon is alleen bedoeld voor vrouwen, met uitzondering van de donderdag. Dan zijn ook de heren welkom voor een ontspannende Spa-pedicure, -manicure, gezichtsbehandeling of een van de andere behandelingen
Esther, Marjon, Grace hebben een unieke beautysalon geopend. (Foto: Fred Rotgans)
.
Esther: "Grace en ik kennen elkaar van de Douglas, waar we samen gewerkt hebben. Daar hebben we ervaring opgedaan en opleidingen gevolgd. Nu hebben we onze eigen salon voor Spa-manicure, Spa-pedicure, hot stone-massages, gezichtsbehandelingen, wenkbrauwen verven, wimper-verlengingen en harsen - van het hele lichaam. Harsen is echt onze specialiteit trouwens. Zo gebruiken we voor het bijwerken van de wenkbrauw een speciale techniek waardoor we een bij de persoon passende wenkbrauw maken." Binnenkort doen Esther en Grace ook ontharen door middel van 'bodysugaring': met een gom-pasta wordt het lichaam onthaard.
Beautysalon Sayeda doet ook aan visagie. "Men kan bij ons terecht voor een dag- avond en bruidsmake-up", zegt Grace. "We gebruiken daarvoor de kwalitatief uitstekende producten van Golden Rose."
Kapster Marjon zit eveneens in de beautysalon gevestigd. "Zij is een gediplomeerd kapster", vertelt Grace, "en knipt ook haar van vrouwen die een hoofddoek dragen. Daar zijn we in Almere echt uniek in, want tot voor kort moesten deze klanten uitwijken naar andere steden. In normale salons hebben zij niet de privacy die ze nodig hebben, hier wel. Ze kunnen dan zonder dat mannen het zien hun hoofddoek afdoen."
Intro-dagen met korting

Op donderdag 11, vrijdag 12 en zaterdag 13 februari kunnen klanten binnenlopen om eens de gezellige salon van Grace en Esther te bekijken en te informeren naar de mogelijke behandelingen en workshops. Iedereen die in februari een behandeling vastlegt, krijgt 15 procent korting. Voor klanten die in maart een behandeling vastleggen, geldt een korting van 10 procent.
Geopend op dinsdag van 9.30 tot 17.30 uur, donderdag van 9.30 tot 21.00 uur (ook voor mannen), vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur.
Beautysalon Sayeda
Markerkant 1206.04
Almere
06-17901634
www.sayeda.nl
Artikel geplaatst op: 15 februari 2010 - 09:00

Gerelateerd

Delen