Nieuws
Bijeenkomst voor ouders en kinderen over drugsgebruik'Dat overkomt ons niet...' GOOISEKANT – De stichting Broodje Hagelslag organiseert dinsdag 28 november een bijeenkomst voor ouders en kinderen over het... Politiek wil BIZ-regeling niet aan De Vaart opdringen DE VAART – Er komt geen BIZ-regeling voor de ondernemers op bedrijventerrein De Vaart. De raadsleden raakten donderdagavond... Almeerse ondernemers verdacht in zaak-Giltay ALMERE - Diverse ondernemers in Almere zijn verhoord als verdachte in de zaak-Giltay, de voorzitter van de ondernemingsraad... Video: Daders sneller opgepakt dankzij Camera in Beeld Video Wijkagent Jeffrey Halsema legt het belang uit van Camera in Beeld. Als er een misdrijf is gepleegd... Sportvereniging voor hartpatiënten viert 25-jarig bestaan ALMERE – Bij Haddock Watersport Almere werd zaterdag 11 november in aanwezigheid van burgemeester Franc Weerwind en wethouder... Almeerders verdelen 200.000 euro van Postcode Loterij KRUIDENWIJK – Vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 1314 LJ, de Melkdistelstraat in Kruidenwijk,... Floriade Almere 2022 officieel een 'A1-wereldtuinbouwtentoonstelling' ALMERE – Vandaag, 15 november, heeft Floriade Almere 2022 in Parijs de formele erkenning van het BIE (Bureau... Nieuwe school biedt combinatie van onderwijs en jeugdhulp ALMERE - Wethouder René Peeters (D66) opende maandag 13 november School2Care Almere aan de Radioweg. Het gaat om... Flevo Campus Live zoekt studenten ALMERE - De Flevo Campus is op zoek naar honderd ambitieuze studenten en young professionals om deel te... Efteling als inspiratiebronNatuurliefhebber Gino Beers (10) uitvinder in spé EILANDENBUURT - Ziek en languit op de bank. Het zijn meestal niet de momenten waarop de beste ideeën...

Klusbedrijf JéCé kan bijna alles

REGENBOOGBUURT - Almeerders die twee linkerhanden hebben, een drukke agenda hebben of hun tijd graag anders besteden doen er goed aan het telefoonnummer van Klusbedrijf JéCé te noteren. Dit bedrijf voert klussen uit tegen heel gunstige prijzen.
Jan Stol aan het werk: "Klusbedrijf JéCé kan bijna alles." (Foto: Fred Rotgans)

"Wij zijn ontzettend breed geörienteerd", zegt eigenaar Jan Stol van JéCé. "Eigenlijk doen we alles, behalve stukadoorswerk en straatjes leggen. En dat tegen een scherp tarief van 28,50 euro per uur."
Wie met Klusbedrijf JéCé in zee gaat heeft bovendien veel opties. "Wie bijvoorbeeld een schutting wil plaatsen, kan zelf het materiaal kopen. Wij doen dan uitsluitend het plaatswerk. Maar wie liever heeft dat ik het materiaal koop is ook van harte welkom. We spreken vooraf een totaalprijs af. Geen moeilijkheden."
Klusbedrijf JéCé levert goed en vakkundig werk. "Wie bijvoorbeeld een nieuwe keuken koopt, moet vaak extra geld betalen voor de plaatsing. Wat bijna niemand weet is dat je dan ook nog een installateur moet inhuren, want die keukenplaatsers sluiten de spoelbak of kookplaat niet aan. Dan kunnen ze beter JéCé bellen: wij doen het voor een voordeliger tarief en zorgen dat alles wél netjes wordt aangesloten.
Dus wie een kamer wil laten behangen, een schuurtje timmeren, een badkamer plaatsen een vloer leggen of de kamer wil laten schilderen: Klusbedrijf JéCé kan het allemaal! "Bovendien hoef je bij ons niet maanden te wachten op een afspraak", besluit Stol.
Klusbedrijf JéCé

Pastelstraat 172
1339 JD ALMERE
06-30632007
Klusbedrijf.jece@chello.nl
Artikel geplaatst op: 09 juni 2010 - 09:00

Gerelateerd

Delen