Nieuws
Winterse lucht boven de Paarlemoervijver REGENBOOGBUURT - Oker (geel), koraal (rood, roze en oranje) en cinnaber (een donkerrode kleur van een mineraal) zijn... Fonds voor Bijzondere Noden Almere houdt spreekuur in bibliotheek STAD CENTRUM – Het Fonds voor Bijzondere Noden is sinds deze maand één keer per veertien dagen aanwezig... Line dance sociaal belangrijk voor ouderen Door Kirsten Thuis-WoudenbergSTEDENWIJK – ‘Een lief mens’, ‘erg sociaal’ en ‘attent’, zo omschrijven deelnemers van de line danceles... Gezellige zondagen DE MEENTEN – Om de saaie zondagmiddag voor veel Havenaren van middelbare leeftijd wat plezieriger te maken start... Utrechts kamerkoor Multiple Voice in Goede Rede HAVEN CENTRUM - Vocaal Ensemble Multiple Voice geeft op zaterdag 3 februari een koorconcert in Goede Rede met... Video: line dancen voor ouderen Video: Anneke Lit geeft al 30 jaar line danceles aan ouderen. Meer video's op: www.adwtv.nl    Almeerse fitnessinstructeur Sander Hoek in tv-programma ALMERE – De Almeerse Sander Hoek is naast gitarist bij de meezingband Rock-A-Oke ook fitnessinstructeur. Op die manier... Afsluitingen fietspaden zijn Almeerders doorn in het oog Door Kirsten Thuis-WoudenbergALMERE – De vele afgesloten fietspaden zijn het CDA een doorn in het oog. De partij... Reuzenwaterlelie Almere Jungle opnieuw in bloei HOUT – In augustus 2016 bloeide de reuzenwaterlelie van Almere Jungle al, toen nadat hij pas een maand... Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond...

Klusbedrijf JéCé kan bijna alles

REGENBOOGBUURT - Almeerders die twee linkerhanden hebben, een drukke agenda hebben of hun tijd graag anders besteden doen er goed aan het telefoonnummer van Klusbedrijf JéCé te noteren. Dit bedrijf voert klussen uit tegen heel gunstige prijzen.
Jan Stol aan het werk: "Klusbedrijf JéCé kan bijna alles." (Foto: Fred Rotgans)

"Wij zijn ontzettend breed geörienteerd", zegt eigenaar Jan Stol van JéCé. "Eigenlijk doen we alles, behalve stukadoorswerk en straatjes leggen. En dat tegen een scherp tarief van 28,50 euro per uur."
Wie met Klusbedrijf JéCé in zee gaat heeft bovendien veel opties. "Wie bijvoorbeeld een schutting wil plaatsen, kan zelf het materiaal kopen. Wij doen dan uitsluitend het plaatswerk. Maar wie liever heeft dat ik het materiaal koop is ook van harte welkom. We spreken vooraf een totaalprijs af. Geen moeilijkheden."
Klusbedrijf JéCé levert goed en vakkundig werk. "Wie bijvoorbeeld een nieuwe keuken koopt, moet vaak extra geld betalen voor de plaatsing. Wat bijna niemand weet is dat je dan ook nog een installateur moet inhuren, want die keukenplaatsers sluiten de spoelbak of kookplaat niet aan. Dan kunnen ze beter JéCé bellen: wij doen het voor een voordeliger tarief en zorgen dat alles wél netjes wordt aangesloten.
Dus wie een kamer wil laten behangen, een schuurtje timmeren, een badkamer plaatsen een vloer leggen of de kamer wil laten schilderen: Klusbedrijf JéCé kan het allemaal! "Bovendien hoef je bij ons niet maanden te wachten op een afspraak", besluit Stol.
Klusbedrijf JéCé

Pastelstraat 172
1339 JD ALMERE
06-30632007
Klusbedrijf.jece@chello.nl
Artikel geplaatst op: 09 juni 2010 - 09:00

Gerelateerd

Delen