Nieuws
Jonge karateka's in Topsportcentrum POORT - Afgelopen weekend was het Topsportcentrum in Poort het decor van de Dutch Open for Youth. Jonge... 'Sint brengt bijzondere gasten mee uit Spanje'Sint en pieten ondanks storm toch goed aangekomen in Almere Door Bianca Kramer HAVEN - Sinterklaas is met vele pieten, ondanks storm onderweg, ruim op tijd aangekomen in... Bijeenkomst voor ouders en kinderen over drugsgebruik'Dat overkomt ons niet...' GOOISEKANT – De stichting Broodje Hagelslag organiseert dinsdag 28 november een bijeenkomst voor ouders en kinderen over het... Basisschool De Optimist zamelt elektronica in voor Stichting AAP TUSSEN DE VAARTEN – Bij basisschool De Optimist aan de Hildo Kropstraat is woensdag 15 november de aftrap... Team Jonge Mantelzorgers ontvangt 2000 euro voor innovatieve training ALMERE - Met de opzet voor een nieuw te ontwikkelen training heeft het Team Jonge mantelzorgers van de... Politiek wil BIZ-regeling niet aan De Vaart opdringen DE VAART – Er komt geen BIZ-regeling voor de ondernemers op bedrijventerrein De Vaart. De raadsleden raakten donderdagavond... Almeerse ondernemers verdacht in zaak-Giltay ALMERE - Diverse ondernemers in Almere zijn verhoord als verdachte in de zaak-Giltay, de voorzitter van de ondernemingsraad... Video: Daders sneller opgepakt dankzij Camera in Beeld Video Wijkagent Jeffrey Halsema legt het belang uit van Camera in Beeld. Als er een misdrijf is gepleegd... Sportvereniging voor hartpatiënten viert 25-jarig bestaan ALMERE – Bij Haddock Watersport Almere werd zaterdag 11 november in aanwezigheid van burgemeester Franc Weerwind en wethouder... Almeerders verdelen 200.000 euro van Postcode Loterij KRUIDENWIJK – Vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 1314 LJ, de Melkdistelstraat in Kruidenwijk,...

Klusbedrijf JéCé kan bijna alles

REGENBOOGBUURT - Almeerders die twee linkerhanden hebben, een drukke agenda hebben of hun tijd graag anders besteden doen er goed aan het telefoonnummer van Klusbedrijf JéCé te noteren. Dit bedrijf voert klussen uit tegen heel gunstige prijzen.
Jan Stol aan het werk: "Klusbedrijf JéCé kan bijna alles." (Foto: Fred Rotgans)

"Wij zijn ontzettend breed geörienteerd", zegt eigenaar Jan Stol van JéCé. "Eigenlijk doen we alles, behalve stukadoorswerk en straatjes leggen. En dat tegen een scherp tarief van 28,50 euro per uur."
Wie met Klusbedrijf JéCé in zee gaat heeft bovendien veel opties. "Wie bijvoorbeeld een schutting wil plaatsen, kan zelf het materiaal kopen. Wij doen dan uitsluitend het plaatswerk. Maar wie liever heeft dat ik het materiaal koop is ook van harte welkom. We spreken vooraf een totaalprijs af. Geen moeilijkheden."
Klusbedrijf JéCé levert goed en vakkundig werk. "Wie bijvoorbeeld een nieuwe keuken koopt, moet vaak extra geld betalen voor de plaatsing. Wat bijna niemand weet is dat je dan ook nog een installateur moet inhuren, want die keukenplaatsers sluiten de spoelbak of kookplaat niet aan. Dan kunnen ze beter JéCé bellen: wij doen het voor een voordeliger tarief en zorgen dat alles wél netjes wordt aangesloten.
Dus wie een kamer wil laten behangen, een schuurtje timmeren, een badkamer plaatsen een vloer leggen of de kamer wil laten schilderen: Klusbedrijf JéCé kan het allemaal! "Bovendien hoef je bij ons niet maanden te wachten op een afspraak", besluit Stol.
Klusbedrijf JéCé

Pastelstraat 172
1339 JD ALMERE
06-30632007
Klusbedrijf.jece@chello.nl
Artikel geplaatst op: 09 juni 2010 - 09:00

Gerelateerd

Delen