100 jaar en nóg op vakantie

MUZIEKWIJK - De heer Van der Maas werd op donderdag 8 september 100 jaar. Afgelopen vrijdag kreeg hij bezoek van burgemeester Annemarie Jorritsma, die hem persoonlijk in het leefgemeenschap voor ouderen, De Toonladder, kwam feliciteren.
Namens een reisorganisatie waarmee Adriaan van der Maas op vakantie ging vorige week, ontvingen hij en zijn vrouw een reischeque ter waarde van zijn behaalde leeftijd: 100 euro. (Foto: aangeleverd)

Adriaan van der Maas mag dan wel de 'eeuwige' leeftijd bereikt hebben, kwiek is hij nog zeker. Vorige week kwam hij terug van een vijfdaagse busreis door België.
Reizen is een passie die hij zo lang mogelijk vol wil houden. Meneer Van der Maas en zijn vrouw van 89 jaar gaan meerdere keren per jaar op vakantie en het liefst met de bus. Ze verwachten met Kerst weer op reis te gaan, want "100 jaar is geen leeftijd om het reizen op te geven". En het advies van meneer Maas om ook zo oud te worden: "Niet roken, iedere dag twee glaasjes rode wijn drinken en vooral blijven ademhalen!"
Artikel geplaatst op: 23 september 2010 - 16:22

Gerelateerd

Delen