Nieuws
Aeresgroep koopt eerste kavels op Floriadeterrein STAD CENTRUM - De eerste kavels op het Floriadeterrein zijn aangekocht door de Aeresgroep. Die gaat op het... Helft 45 plussers werkt dankzij Almeerse begeleidingsmethode Door Robert MienstraALMERE – “Twee jaar geleden begon de gemeente samen met het UWV 45-plussers met een bijstand-... Coffeeshop Meridiaanpark van de baan Door Marcel BeijerBUITEN CENTRUM – Er komt definitief geen coffeeshop in het Meridiaanpark in Buiten. Dat heeft de... Poldertranen zoekt accordeonist/toetsenist ALMERE – Poldertranen is een gemengd Almeers koor met ongeveer vijftig leden. Voor vervanging en versterking van de... VRE-bacterie Flevoziekenhuis 'onder controle' STAD CENTRUM – De besmetting met de VRE-bacterie op de verpleegafdelingen Longziekten en MDL van het Flevoziekenhuis is... Samen de zorg verbeteren ALMERE – Laten zien wat goed gaat en wat beter kan in de zorg? Goed voorbereid in gesprek... Biomassa wordt grondstof in Grondstoffenstraat DE VAART - Wethouder René Peeters opende woensdag 14 maart op het Grondstoffen Collectief Almere (GCA) de eerste... Dirigent Hans Welle vertelt over jubileumconcert Het Almeers Jeugd Symfonie Orkest (AJSO) bestaat dit jaar dertig jaar. De stichting AJSO laat dat niet ongemerkt... Wethouder Herrema: Stoppen Floriade is onverantwoord ALMERE – De PVV bracht vorige week het onderzoek van bureau Rebel naar buiten waaruit de partij concludeerde... Lenterommelmarkt voor dieren DE VAART – 'Snuffelen' tussen tweedehands spullen kan zaterdag 24 maart. Dierenasiel Almere organiseert die dag van 11.00...

Zeer geslaagde inzamelactie bij de Droomspiegel

POORT - Afgelopen week heeft de Katholieke Basisschool de Droomspiegel in Almere Poort een zeer geslaagde inzamelactie voor het Voedselloket Almere (VLA) georganiseerd.
Stichting VLA ontving ruim duizend stuks speelgoed van leerlingen van de Droomspiegel. (Foto: aangeleverd)

Alle kinderen is gevraagd om speelgoed te doneren aan het VLA, ten behoeve van de voedselpakketten voor gezinnen in Almere. Dit alles vanuit de Sint Maarten gedachte "samen delen". Hieraan is massaal gehoor gegeven. Ruim duizend stuks aan jongens-, meisjes- en babyspeelgoed is gedoneerd en vindt nu zijn weg naar andere kinderen in Almere.
Tijdens de overhandiging van al het speelgoed werd door het VLA nog eens goed toegelicht waarom dit zo belangrijk is, en werden de kinderen bedankt voor hun bijdrage.
Het VLA is altijd op zoek naar vrijwilligers die kunnen helpen bij de inzameling. Voor meer informatie www.voedselloketalmere.nl en www.droomspiegel.nl.
Artikel geplaatst op: 25 november 2010 - 07:00

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: