Nieuws
De Kringloper Almere krijgt boom in Vredeswoud KRUIDENWIJK - Met een eigen boom in het Vredeswoud aan de rand van Jeruzalem in Israël, is het... Manke vos springt in het water OOSTVAARDERSBUURT – Dat een vos in paniek rare sprongen kan maken bleek donderdag in Oostvaardersbuurt. Een manke vos... Gestolen bromfiets terecht dankzij aandacht op Facebook HAVEN – Een gestolen bromfiets is weer terecht dankzij een bericht hierover op de facebookpagina van de politie.... VMCA start cursus Time management voor mantelzorgers ALMERE – De Vrijwilligers en Mantelzorg Centrale Almere (VMCA) start woensdag 24 februari met een nieuwe gratis cursusreeks... Flevolandse kunstenaars gezocht ALMERE - De inschrijving voor de Tour of Art Flevoland 2016, voorheen Atelierroute Lelystad, is gestart. Veel Flevolandse... Whatsapp-groepen van toegevoegde waarde bij oppakken inbrekersHeterdaad-acties politie vergoten pakkans ALMERE – De Almeerse politie houdt dit jaar voor het eerst tijdens het Donkere Dagen Offensief, een periode... Portiers en horecaondernemers ontvangen certificaat ‘Eerste hulp bij drank- en drugsincidenten’ STAD CENTRUM – Twintig portiers en zestien Almeerse horecaondernemers hebben het certificaat ‘Eerste hulp bij drank- en drugsincidenten’... Peuter zit met hoofd vast in potje BUITEN – Een 2-jarige peuter zat vandaag met zijn hoofd vast in een potje. Zijn bezorgde moeder kreeg... Carmen (5) in etalages Hema ALMERE – De foto van Carmen is te zien in etalages van Hema vestigingen door heel Nederland. De... For Blood And Vengeance speelt dak van De Meester STAD CENTRUM – Punk en hardcore, het is van alle tijden. For Blood And Vengeance liet daar afgelopen...
Lezersactie

Seizoen weer gestart voor motorclub Easyriders

ALMERE – Met de aangebroken lente is ook het motorseizoen van start gegaan. De Almeerse motorclub Easyriders Almere heeft begin april de eerste rit gereden in koude omstandigheden. Vijftien leden reden ‘de vliegtuigroute’ mee.
Er wordt altijd een lunchadres geregeld tijdens de ritten van motorclub Easyriders. (Foto: aangeleverd)

De rit ging vanuit Almere richting Zwanenburg en Heemskerk naar IJmuiden, Bloemendaal, Haarlem, Hillegom en weer terug naar standplaats Almere.
Elke maand rijdt de club een route die door het bestuur is uitgezet. Als er een rit gereden wordt is er altijd een lunchadres geregeld, de routes worden voor een navigatiesysteem vooraf aangeleverd. Elke maand is er een clubavond waar iedere keer weer een andere activiteit gedaan wordt. Maar biljarten of een pijltje gooien kan altijd.
Vijf jaar

De club viert dit jaar het vijfjarig bestaan, wat gevierd wordt op zaterdag 7 juli. Algemeen bestuurslid en oprichtster Ilse Honing: “De afgelopen vijf jaren waren mooi, ook al waren er zo nu en dan hobbels op de weg. We hebben nu een vaste groep mensen die de club een warm hart toedraagt. En daar kunnen wij als bestuur trots op zijn. We zijn uitgegroeid tot een volwaardige club binnen Almere die het gevoel van motorrijden en de passie ervoor met elkaar deelt.”
De eerstvolgende rit wordt verreden op zondag 29 april, de Giethoornroute. Meer info: www.easyridersalmere.com.
Artikel geplaatst op: 02 mei 2012 - 07:00

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: