Nieuws
Spiritueel Festival Nederland op Kemphaan HOUT - Op zaterdag 11 juni en zondag 12 juni wordt alweer de vijfde beurs van Spiritueel Centrum... Woorden maken met levende letters STAD CENTRUM – Studenten van Windesheim Flevoland speelden vorige week een letterpakkenspel op verschillende plekken in het centrum... Lesauto rijdt van talud na ongeval BUITEN – Een lesauto reed donderdagochtend van het talud af na een ongeval op de Buitenring. De weg... Nog tot 8 juni activiteiten aanmelden voor Buitenspeeldag ALMERE - De Buitenspeeldag is dit jaar op woensdag 8 juni. De initiatiefnemers Jantje Beton en Nickelodeon hebben... Maandag 6 juni NL-Alert controlebericht ALMERE – Veel Flevolanders hebben NL-Alert ingesteld op hun mobiele telefoon. Toch maakt nog niet iedereen gebruik van... Nieuw convenant voor brede school Stedenwijk STEDENWIJK – Zes (maatschappelijke) organisaties hebben maandag 23 mei een nieuw convenant getekend voor een samenwerking in brede... Vragen stellen aan de politie BUITEN CENTRUM – Het Mobiel Media LAB staat op zaterdag 28 mei weer op het Globeplein in het... Samen haken op Granny Square Day STAD CENTRUM – Op het terras van Le Baron op de Grote Markt wordt zondag 5 juni gezamenlijk... Plan voor nationaal Digital Art Museum in Almere STAD CENTRUM – Nergens in Nederland is nog een museum voor digitale kunst te vinden. Als het aan... 'Grond Pigmenthof is gevaarlijk aan het verzakken' REGENBOOGBUURT – De gemeentegrond rondom 80 woningen aan het Pigmenthof is ernstig verzakt. “De gemeentegrond ligt zo’n 25...

Seizoen weer gestart voor motorclub Easyriders

ALMERE – Met de aangebroken lente is ook het motorseizoen van start gegaan. De Almeerse motorclub Easyriders Almere heeft begin april de eerste rit gereden in koude omstandigheden. Vijftien leden reden ‘de vliegtuigroute’ mee.
Er wordt altijd een lunchadres geregeld tijdens de ritten van motorclub Easyriders. (Foto: aangeleverd)

De rit ging vanuit Almere richting Zwanenburg en Heemskerk naar IJmuiden, Bloemendaal, Haarlem, Hillegom en weer terug naar standplaats Almere.
Elke maand rijdt de club een route die door het bestuur is uitgezet. Als er een rit gereden wordt is er altijd een lunchadres geregeld, de routes worden voor een navigatiesysteem vooraf aangeleverd. Elke maand is er een clubavond waar iedere keer weer een andere activiteit gedaan wordt. Maar biljarten of een pijltje gooien kan altijd.
Vijf jaar

De club viert dit jaar het vijfjarig bestaan, wat gevierd wordt op zaterdag 7 juli. Algemeen bestuurslid en oprichtster Ilse Honing: “De afgelopen vijf jaren waren mooi, ook al waren er zo nu en dan hobbels op de weg. We hebben nu een vaste groep mensen die de club een warm hart toedraagt. En daar kunnen wij als bestuur trots op zijn. We zijn uitgegroeid tot een volwaardige club binnen Almere die het gevoel van motorrijden en de passie ervoor met elkaar deelt.”
De eerstvolgende rit wordt verreden op zondag 29 april, de Giethoornroute. Meer info: www.easyridersalmere.com.
Artikel geplaatst op: 02 mei 2012 - 07:00

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: