Nieuws
School De Olivijn ontruimd na brand SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN - Vrijdagochtend rond tien uur is er brand uitgebroken op de bovenverdieping van school De... Vaar mee over de Blauwe As tijdens Kijkdagen ALMERE – Vrijdag 13 en zaterdag 14 mei worden de ‘Europa om de Hoek Kijkdagen’ in Flevoland gehouden.... Almeerse tandarts heeft bar als wachtkamer ALMERE – Wie een afspraak heeft bij de de Almeerse tandarts Wouter Vriesman kan - voor of na... Kindervakantieland zoekt vrijwilligers HOUT - Stichting Kindervakantieland is op zoek naar vrijwilligers voor de zomervakantieweken. De weken vinden dit jaar plaats... COC Flevoland neemt tijd voor ‘eerste fase’ van heroprichting ALMERE – Halverwege april heeft een bespreking plaatsgevonden voor de heroprichting van COC Flevoland. Een belangenvereniging voor homoseksuelen,... Bevrijdingsfestival Flevoland: vier de vrijheid in hartje Almere STAD CENTRUM – Op meerdere plekken in het centrum van Almere Stad vindt donderdag 5 mei het Bevrijdingsfestival... Zakelijk scoren met Floriade en 2022 Vrienden Hoe kunnen ondernemers optimaal profijt hebben van de Floriade Almere, hun eigen onderneming duurzaam laten renderen en actief... Lentekostuum HAVEN – Almeerder Robert Vogels levert de redactie regelmatig fraaie foto’s aan. Ondanks het regenachtige weer van de... Geïnspireerde ROC TOP-stagiair start eigen bedrijf STAATSLIEDENBUURT - Zo nu en dan wordt de indruk gewekt dat een deel van de jongeren in ons... Lintjesregen daalt neer op tien Almeerders STAD CENTRUM – Burgemeester Franc Weerwind heeft dinsdagmorgen 26 april acht Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt aan Almeerders in de...

Seizoen weer gestart voor motorclub Easyriders

ALMERE – Met de aangebroken lente is ook het motorseizoen van start gegaan. De Almeerse motorclub Easyriders Almere heeft begin april de eerste rit gereden in koude omstandigheden. Vijftien leden reden ‘de vliegtuigroute’ mee.
Er wordt altijd een lunchadres geregeld tijdens de ritten van motorclub Easyriders. (Foto: aangeleverd)

De rit ging vanuit Almere richting Zwanenburg en Heemskerk naar IJmuiden, Bloemendaal, Haarlem, Hillegom en weer terug naar standplaats Almere.
Elke maand rijdt de club een route die door het bestuur is uitgezet. Als er een rit gereden wordt is er altijd een lunchadres geregeld, de routes worden voor een navigatiesysteem vooraf aangeleverd. Elke maand is er een clubavond waar iedere keer weer een andere activiteit gedaan wordt. Maar biljarten of een pijltje gooien kan altijd.
Vijf jaar

De club viert dit jaar het vijfjarig bestaan, wat gevierd wordt op zaterdag 7 juli. Algemeen bestuurslid en oprichtster Ilse Honing: “De afgelopen vijf jaren waren mooi, ook al waren er zo nu en dan hobbels op de weg. We hebben nu een vaste groep mensen die de club een warm hart toedraagt. En daar kunnen wij als bestuur trots op zijn. We zijn uitgegroeid tot een volwaardige club binnen Almere die het gevoel van motorrijden en de passie ervoor met elkaar deelt.”
De eerstvolgende rit wordt verreden op zondag 29 april, de Giethoornroute. Meer info: www.easyridersalmere.com.
Artikel geplaatst op: 02 mei 2012 - 07:00

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: