150.000 beschikbaar voor Poorthuis

POORT - Meer dan 150 mensen stelden met elkaar 150.000 euro beschikbaar. Het geld is bestemd voor Het Poorthuis; een ontmoetingscentrum en opvangappartementen voor begeleid wonen. Vijf gezinnen gaan in Almere Poort hieraan bouwen en er ook zelf wonen.
(Foto: aangeleverd)

Een stepactie, kledingbeurs, sponsordinertjes, donateurs en giftgevers brachten dit gezamenlijk bij elkaar. De 150.000 euro betekent dat het project door kan gaan, want de helft van het benodigde bedrag is bij elkaar gehaald. Alles zal nu gereed gemaakt worden voor de bouw. Het Poorthuis hoopt in de zomer van 2013 haar deuren te openen en zal samen met vele anderen een brede invulling gaan geven aan activiteiten voor jeugd en gezinnen.
De organisatie is alle giftgevers zeer dankbaar, maar leunt nog niet achterover. Een vernieuwende webshop waar producten gesponsord kunnen worden is ingericht. Van tegels tot stenen en van een babybedje voor de tienermoeder tot een bank in het ontmoetingscentrum, alles kan gesponsord worden. Ook wordt in november een gala georganiseerd. Tafels hiervoor zijn te reserveren op de site van het Poorthuis www.hetpoorthuis.nl.
Artikel geplaatst op: 02 mei 2012 - 07:00

Gerelateerd

Delen