Nieuws
Oogsten en opeten VROEGE VOGELBOS – In het Vroege Vogelbos valt een hoop te oogsten, zoals appels, noten en wol. Tijdens... Planten ruilen HOUT - Groei&Bloei, de oudste groenvereniging van Almere, organiseert zaterdag 15 oktober, van 10.00 tot 11.00 uur weer... Wandel nu naar het verleden en naar de toekomst BUITEN CENTRUM – Stichting Almeerdaagse verzorgt op zaterdag 15 en zondag 16 oktober een wandeltocht met start en... Politie: ‘er kan altijd aangifte worden gedaan’ STAD CENTRUM – De politie heeft gisteravond tijdens de Politieke Markt met kracht tegengesproken dat Almeerders geen aangifte... Schoolkinderen op expeditie met Stad&Natuur-bus ALMERE – De eerste schoolklassen gingen vorige week op expeditie met de Stad&Natuur-bus. De groepen 3 van ‘De... Grote Kledingbeurs, Rommelmarkt en Boekenverkoop bij VLA DE STEIGER – VoedselLoket Almere (VLA) organiseert op zaterdag 8 oktober een grote rommelmarkt, kledingbeurs en boekenverkoop. De... Warenhuis Hudson's Bay in V&D-pand STAD CENTRUM – Warenhuis Hudson’s Bay neemt haar intrek in het voormalige V&D pand. Het warenhuis tekende woensdag... Alle veteranen verzamelen! HAVENKOM – Jonge en oude veteranen en hun partners zijn op zaterdag 8 oktober, van 14.00 tot 17.00,... Politie twittert over aanranding TUSSEN DE VAARTEN –  De politie Flevoland meldde gister via Twitter dat een kind door een man was aangerand... Erepenning voor vertrekkende Rabo-voorzitter Nathal van Rijn HOUT - Bij zijn afscheidsreceptie als directievoorzitter van Rabobank Almere heeft Nathal van Rijn afgelopen woensdag de Erepenning...

Vrijwilligers gezocht voor Tour de Friends

ALMERE - Na het succes van de eerste editie van Tour de Friends organiseert Fonds Gehandicaptensport zondag 20 mei de tweede editie van dit zomerevenement. De gehele dag is gratis voor een gehandicapte en vier vrienden.
Tour de Friends krijgt een tweede editie op 20 mei. (Foto: aangeleverd)

Bekende sporters laten tijdens clinics geïnteresseerden kennismaken met diverse sporten. Er kan samen met topwielrenners getraind worden voor een persoonlijke Tour de France. Ervaren skaters leren inline-skaten op topniveau. Deelnemers kunnen de competitie aangaan met vrienden of familie op handbikes, tandems, blo-karts en clinics volgen zoals rolstoelbasketbal.
Wie een handicap heeft die het dagelijks leven of het sporten beperkt is samen met vier vrienden van harte welkom op 20 mei bij FlevOnice in Biddinghuizen. Inschrijven is nu al mogelijk via het aanmeldformulier via de website www.fondsgehandicaptensport.nl. Zoek het aanmeldingsformulier met de zoekterm Tour de Friends.
Om deze dag tot een succes te maken voor de deelnemers zijn er vrijwilligers nodig. Wie op deze dag wil helpen kan contact opnemen met Anouk Bloembergen van Sportservice Flevoland via bloembergen@sportflevo.nl.
Artikel geplaatst op: 09 mei 2012 - 07:00

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: