Nieuws
Flevolandse kunstenaars gezocht ALMERE - De inschrijving voor de Tour of Art Flevoland 2016, voorheen Atelierroute Lelystad, is gestart. Veel Flevolandse... Whatsapp-groepen van toegevoegde waarde bij oppakken inbrekersHeterdaad-acties politie vergoten pakkans ALMERE – De Almeerse politie houdt dit jaar voor het eerst tijdens het Donkere Dagen Offensief, een periode... Portiers en horecaondernemers ontvangen certificaat ‘Eerste hulp bij drank- en drugsincidenten’ STAD CENTRUM – Twintig portiers en zestien Almeerse horecaondernemers hebben het certificaat ‘Eerste hulp bij drank- en drugsincidenten’... Peuter zit met hoofd vast in potje BUITEN – Een 2-jarige peuter zat vandaag met zijn hoofd vast in een potje. Zijn bezorgde moeder kreeg... Carmen (5) in etalages Hema ALMERE – De foto van Carmen is te zien in etalages van Hema vestigingen door heel Nederland. De... For Blood And Vengeance speelt dak van De Meester STAD CENTRUM – Punk en hardcore, het is van alle tijden. For Blood And Vengeance liet daar afgelopen... Carmen (5) in etalages Hema ALMERE – De foto van Carmen is te zien in etalages van Hema vestigingen door heel Nederland. De... Eric Stuut nieuwe eigenaar Platenhuis ‘t Oor STAD CENTRUM – De huidige eigenaar van Platenhuis ’t Oor aan de Brouwerstraat 10, Gerard Endenburg, heeft het... Peuter zit met hoofd vast in potje BUITEN – Een tweejarige peuter zat dinsdag met zijn hoofd vast in een potje. Zijn bezorgde moeder kreeg... Media036 vroeg toch meer subsidie aan ALMERE – De lokale omroep Media036 blijkt voor 2016 toch een subsidieverzoek van 110.000 euro gedaan te hebben....
Lezersactie

Vrijwilligers gezocht voor Tour de Friends

ALMERE - Na het succes van de eerste editie van Tour de Friends organiseert Fonds Gehandicaptensport zondag 20 mei de tweede editie van dit zomerevenement. De gehele dag is gratis voor een gehandicapte en vier vrienden.
Tour de Friends krijgt een tweede editie op 20 mei. (Foto: aangeleverd)

Bekende sporters laten tijdens clinics geïnteresseerden kennismaken met diverse sporten. Er kan samen met topwielrenners getraind worden voor een persoonlijke Tour de France. Ervaren skaters leren inline-skaten op topniveau. Deelnemers kunnen de competitie aangaan met vrienden of familie op handbikes, tandems, blo-karts en clinics volgen zoals rolstoelbasketbal.
Wie een handicap heeft die het dagelijks leven of het sporten beperkt is samen met vier vrienden van harte welkom op 20 mei bij FlevOnice in Biddinghuizen. Inschrijven is nu al mogelijk via het aanmeldformulier via de website www.fondsgehandicaptensport.nl. Zoek het aanmeldingsformulier met de zoekterm Tour de Friends.
Om deze dag tot een succes te maken voor de deelnemers zijn er vrijwilligers nodig. Wie op deze dag wil helpen kan contact opnemen met Anouk Bloembergen van Sportservice Flevoland via bloembergen@sportflevo.nl.
Artikel geplaatst op: 09 mei 2012 - 07:00

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: