Nieuws
School De Olivijn ontruimd na brand SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN - Vrijdagochtend rond tien uur is er brand uitgebroken op de bovenverdieping van school De... Vaar mee over de Blauwe As tijdens Kijkdagen ALMERE – Vrijdag 13 en zaterdag 14 mei worden de ‘Europa om de Hoek Kijkdagen’ in Flevoland gehouden.... Almeerse tandarts heeft bar als wachtkamer ALMERE – Wie een afspraak heeft bij de de Almeerse tandarts Wouter Vriesman kan - voor of na... Kindervakantieland zoekt vrijwilligers HOUT - Stichting Kindervakantieland is op zoek naar vrijwilligers voor de zomervakantieweken. De weken vinden dit jaar plaats... COC Flevoland neemt tijd voor ‘eerste fase’ van heroprichting ALMERE – Halverwege april heeft een bespreking plaatsgevonden voor de heroprichting van COC Flevoland. Een belangenvereniging voor homoseksuelen,... Bevrijdingsfestival Flevoland: vier de vrijheid in hartje Almere STAD CENTRUM – Op meerdere plekken in het centrum van Almere Stad vindt donderdag 5 mei het Bevrijdingsfestival... Zakelijk scoren met Floriade en 2022 Vrienden Hoe kunnen ondernemers optimaal profijt hebben van de Floriade Almere, hun eigen onderneming duurzaam laten renderen en actief... Lentekostuum HAVEN – Almeerder Robert Vogels levert de redactie regelmatig fraaie foto’s aan. Ondanks het regenachtige weer van de... Geïnspireerde ROC TOP-stagiair start eigen bedrijf STAATSLIEDENBUURT - Zo nu en dan wordt de indruk gewekt dat een deel van de jongeren in ons... Lintjesregen daalt neer op tien Almeerders STAD CENTRUM – Burgemeester Franc Weerwind heeft dinsdagmorgen 26 april acht Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt aan Almeerders in de...

Vrijwilligers gezocht voor Tour de Friends

ALMERE - Na het succes van de eerste editie van Tour de Friends organiseert Fonds Gehandicaptensport zondag 20 mei de tweede editie van dit zomerevenement. De gehele dag is gratis voor een gehandicapte en vier vrienden.
Tour de Friends krijgt een tweede editie op 20 mei. (Foto: aangeleverd)

Bekende sporters laten tijdens clinics geïnteresseerden kennismaken met diverse sporten. Er kan samen met topwielrenners getraind worden voor een persoonlijke Tour de France. Ervaren skaters leren inline-skaten op topniveau. Deelnemers kunnen de competitie aangaan met vrienden of familie op handbikes, tandems, blo-karts en clinics volgen zoals rolstoelbasketbal.
Wie een handicap heeft die het dagelijks leven of het sporten beperkt is samen met vier vrienden van harte welkom op 20 mei bij FlevOnice in Biddinghuizen. Inschrijven is nu al mogelijk via het aanmeldformulier via de website www.fondsgehandicaptensport.nl. Zoek het aanmeldingsformulier met de zoekterm Tour de Friends.
Om deze dag tot een succes te maken voor de deelnemers zijn er vrijwilligers nodig. Wie op deze dag wil helpen kan contact opnemen met Anouk Bloembergen van Sportservice Flevoland via bloembergen@sportflevo.nl.
Artikel geplaatst op: 09 mei 2012 - 07:00

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: