Nieuws
Almeerse kunstenaar Jan Resink overleden Op 23 juni dit jaar is de Almeerse kunstenaar Jan Resink overleden. Hij is 73 jaar geworden. Almere... Zanger Marcel Dool zoekt een Pokémon in centrum STAD CENTRUM – ‘Allemaal de straat op, op zoek naar Pokémon’, zingt zanger Marcel Dool enthousiast in de... Respectvolle laatste groet Shaynee Beense KRUIDENWIJK – Onder grote belangstelling heeft zaterdag de uitvaartplechtigheid plaatsgevonden voor Shaynee Beense. Vorige week overleed de jonge... Gratis zomerpret op sportpark Fanny Blankers-Koen SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN – Breeduit lachend rennen Anna en Ryan Fijen met een waterpistool en een waterballon achter... Bienvenue à la plage de Belfort STAD CENTRUM – Met 22 graden Celsius en heel lichte bewolking was het afgelopen weekend echt wel Hollands... Verkeershinder door onderhoud aan Cinemadreef STAD CENTRUM - De Cinemadreef wordt vanaf deze week tot 16 september gedeeltelijk afgesloten. Op diverse plekken wordt... Europees Jongleerfestival in hartje Almere STAD CENTRUM - Het Europees Jongleerfestival komt naar Almere Centrum. Van 31 juli tot en met 6 augustus... Wetswinkel ook in de zomer in bibliotheek te vinden STAD CENTRUM – De Wetswinkel en de nieuwe bibliotheek werken sinds januari dit jaar samen. De Wetswinkel houdt... Huh? - begrip voor uw dank? POORT – Fietsers die over het Spoorbaanpad rijden ter hoogte van de International School, worden momenteel wel op... Waarom toch? FILMWIJK – ‘Waarom toch?’, vroeg bewoner Henk van de Geijn zich af toen hij vorige week langs de...

Vrijwilligers gezocht voor Tour de Friends

ALMERE - Na het succes van de eerste editie van Tour de Friends organiseert Fonds Gehandicaptensport zondag 20 mei de tweede editie van dit zomerevenement. De gehele dag is gratis voor een gehandicapte en vier vrienden.
Tour de Friends krijgt een tweede editie op 20 mei. (Foto: aangeleverd)

Bekende sporters laten tijdens clinics geïnteresseerden kennismaken met diverse sporten. Er kan samen met topwielrenners getraind worden voor een persoonlijke Tour de France. Ervaren skaters leren inline-skaten op topniveau. Deelnemers kunnen de competitie aangaan met vrienden of familie op handbikes, tandems, blo-karts en clinics volgen zoals rolstoelbasketbal.
Wie een handicap heeft die het dagelijks leven of het sporten beperkt is samen met vier vrienden van harte welkom op 20 mei bij FlevOnice in Biddinghuizen. Inschrijven is nu al mogelijk via het aanmeldformulier via de website www.fondsgehandicaptensport.nl. Zoek het aanmeldingsformulier met de zoekterm Tour de Friends.
Om deze dag tot een succes te maken voor de deelnemers zijn er vrijwilligers nodig. Wie op deze dag wil helpen kan contact opnemen met Anouk Bloembergen van Sportservice Flevoland via bloembergen@sportflevo.nl.
Artikel geplaatst op: 09 mei 2012 - 07:00

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: