Nieuws
Politie twittert over aanranding TUSSEN DE VAARTEN –  De politie Flevoland meldde gister via Twitter dat een kind door een man was aangerand... Historische Rondleiding in Haven HAVEN CENTRUM – Stadsgids Marie-Josée Röselaers geeft op zaterdag 1 oktober een gratis rondleiding langs de historische plekken... Survival voor honden op dierendag HOUT - Honden kunnen hun baasje op 4 oktober, dierendag, tijdens de Expeditie Dierendag laten zien wat ze... Ook voor hardware-reparaties van laptops naar Alles Werkt ALMERE – Zoals de naam al zegt zorgt het Almeerse bedrijf AllesWerkt ervoor dat ‘alles werkt’: van audio/video-systemen... Upfall Shower wint innovatieprijsVBA Miljoenennotamiddag bood ‘inspiratie en vertrouwen’ STAD CENTRUM – Als er iets genoemd kan worden als netto opbrengst van de Vereniging Bedrijfskring Almere Miljoenennotamiddag,... Lodewijk Hoekstra is ambassadeur Floriade‘De Floriade geeft Almere een grote economische impuls’ ALMERE - Lodewijk Hoekstra, voormalig presentator van het televisieprogramma Eigen Huis & Tuin en ambassadeur van de Floriade,... Eerste COC-bijeenkomst voor jonge LHBT’ers STEDENWIJK – Voor lesbo-, homo-, bi- en transgenderjongeren van 12 tot en met 18 jaar is er donderdag... Burendag op Jan Steen HAVEN CENTRUM – In samenwerking met de King Arthurgroep organiseerde Kwintes tijdens Burendag, zaterdag 24 september, een dag... Almeerse in top-10 Miss Tourism Queen International ALMERE – De Almeerse Kimberley IJsbrandij is maandagmiddag 26 september in de top-10 geëindigd van de Miss Tourism... Groen-gele bussen verdwijnen uit straatbeeld ALMERE – De groen-gele bussen van Connexxion verdwijnen vanaf 2018 uit het Almeerse straatbeeld. Syntus wordt, voor de...

Een andere boodschap over ontwikkelingssamenwerking

HAVEN – Bij AlmereBreedTV aan de Kerkgracht 41-51 is vrijdag 25 mei van 14.00 tot 16.00 uur een bijeenkomst van Mens en Mangroven. Er worden twee films vertoond over de relatie tussen mens en milieu in het mangrovengebied van Orissa, in India.
Het gaat niet om helpen maar om gelijkwaardige samenwerking en van elkaar leren. Er is een film van 35 minuten over Indiase vrijwilligers op het platteland, gemaakt door Sibel Bilgin (Parallel Film) te Amsterdam, met als titel ‘Living in Between’.
En er is een film van 20 minuten over Mens en Mangroven, gemaakt door Marijn Poels in opdracht van COS en Omroep Flevoland. Tussen de twee films is er een korte pauze.
Carel zal hierbij het verhaal vertellen van hoe mensen in een veranderende wereld een weg hebben gezocht voor hun idealen. Hij gaat in op het project en een andere visie op ontwikkelingssamenwerking er is tijd voor vragen en discussie.
Toegang is gratis. Meer info: www.mens-en-mangroven.nl of bel Carel, 06-18207714.
Artikel geplaatst op: 23 mei 2012 - 07:00

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: