Nieuws
Peuter zit met hoofd vast in potje BUITEN – Een 2-jarige peuter zat vandaag met zijn hoofd vast in een potje. Zijn bezorgde moeder kreeg... Carmen (5) in etalages Hema ALMERE – De foto van Carmen is te zien in etalages van Hema vestigingen door heel Nederland. De... For Blood And Vengeance speelt dak van De Meester STAD CENTRUM – Punk en hardcore, het is van alle tijden. For Blood And Vengeance liet daar afgelopen... Media036 vroeg toch meer subsidie aan ALMERE – De lokale omroep Media036 blijkt voor 2016 toch een subsidieverzoek van 110.000 euro gedaan te hebben.... PVV stelt vragen over Rondje Weerwater ALMERE – De PVV Almere heeft vorige week schriftelijke vragen gesteld over de plannen voor het Rondje Weerwater,... Hossen met rollators en rolstoelen BUITEN – Dat je de polonaise ook kan lopen met een rollator of in een rolstoel, bewezen de... Anglia-certificaat voor tweetalig VMBO-leerlingen De Meergronden HAVEN CENTRUM – De VMBO-leerlingen van het Tweetalig Onderwijs op scholengemeenschap De Meergronden hebben allemaal het Anglia-certificaat behaald.... Bibliotheek Stad heeft februari-filmmaandAlmeerse filmmaker Tom Fassaert met eigen film in filmhuis STAD CENTRUM – Als onderdeel van de speciale filmmaand die de bibliotheek Stad in februari heeft, was er... Rapper Contrast is eerste Local Hero van 2016 STAD CENTRUM – De nieuwe bibliotheek is dit jaar gestart met het project Local Heroes. Elke maand kan... Kinderboek Almeerder in de race voor prijs ALMERE – Een Amsterdamse toverfee die rondvliegt op haar brommerbezem - niet om wensen te vervullen, maar om...

Een andere boodschap over ontwikkelingssamenwerking

HAVEN – Bij AlmereBreedTV aan de Kerkgracht 41-51 is vrijdag 25 mei van 14.00 tot 16.00 uur een bijeenkomst van Mens en Mangroven. Er worden twee films vertoond over de relatie tussen mens en milieu in het mangrovengebied van Orissa, in India.
Het gaat niet om helpen maar om gelijkwaardige samenwerking en van elkaar leren. Er is een film van 35 minuten over Indiase vrijwilligers op het platteland, gemaakt door Sibel Bilgin (Parallel Film) te Amsterdam, met als titel ‘Living in Between’.
En er is een film van 20 minuten over Mens en Mangroven, gemaakt door Marijn Poels in opdracht van COS en Omroep Flevoland. Tussen de twee films is er een korte pauze.
Carel zal hierbij het verhaal vertellen van hoe mensen in een veranderende wereld een weg hebben gezocht voor hun idealen. Hij gaat in op het project en een andere visie op ontwikkelingssamenwerking er is tijd voor vragen en discussie.
Toegang is gratis. Meer info: www.mens-en-mangroven.nl of bel Carel, 06-18207714.
Artikel geplaatst op: 23 mei 2012 - 07:00

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: