Nieuws
Rommelroutes weer van start ALMERE – Op zoek naar leuke spulletjes in de voortuinen van buren kan weer vanaf zaterdag 4 juni.... Huis van Vrede opent 4 juni deuren STEDENWIJK – Op de eerste Werelddag van het Samen Leven openen de deuren van het Huis van Vrede.... Dode bij verkeersongeluk Waterlandseweg ALMERE – Een man kwam dinsdagochtend om het leven bij een ongeval op de Waterlandseweg. De auto van... UWV verwacht sterke banengroei in Flevoland ALMERE – Het economisch herstel zorgt dit jaar en volgend jaar in de regio Flevoland voor een sterke... Vluchteling krijgt podium bij TEDx Almere STAD CENTRUM – “Muziek maakt gelukkig”, is het statement van pianist Mekhitar Ghazaryan, vluchteling uit Armenië. Hij treedt... Jongeren Stichting Twisted treden ALMERE – Jongeren van Stichting Twisted traden vorige week op in Paleis Noordeinde in Den Haag, bij de... Straatlegale projectauto’s bewonderen op Esplanade STAD CENTRUM – Voor de autokenners onder ons wordt het zondag 5 juni genieten, tijdens de gratis Custom... Stadhuis-aan-Huis vanaf volgende week in Almere DEZE WEEK ALMERE - Vanaf woensdag 8 juni zijn de gemeentelijke informatiepagina’s ‘Stadhuis-aan-Huis’ elke week te lezen in Almere DEZE... Facetimen met begeleider voor ‘beeldzorg’ ALMERE – Al tweehonderd mensen hebben via InteraktContour gebruik gemaakt van beeldzorg. Vorige week maandag is de 200e... Almeerders zetten zich in voor KiKa ALMERE - Sinds januari dit jaar vormen vijf inwoners van Almere en omgeving het Run for KiKa regioteam...

Een andere boodschap over ontwikkelingssamenwerking

HAVEN – Bij AlmereBreedTV aan de Kerkgracht 41-51 is vrijdag 25 mei van 14.00 tot 16.00 uur een bijeenkomst van Mens en Mangroven. Er worden twee films vertoond over de relatie tussen mens en milieu in het mangrovengebied van Orissa, in India.
Het gaat niet om helpen maar om gelijkwaardige samenwerking en van elkaar leren. Er is een film van 35 minuten over Indiase vrijwilligers op het platteland, gemaakt door Sibel Bilgin (Parallel Film) te Amsterdam, met als titel ‘Living in Between’.
En er is een film van 20 minuten over Mens en Mangroven, gemaakt door Marijn Poels in opdracht van COS en Omroep Flevoland. Tussen de twee films is er een korte pauze.
Carel zal hierbij het verhaal vertellen van hoe mensen in een veranderende wereld een weg hebben gezocht voor hun idealen. Hij gaat in op het project en een andere visie op ontwikkelingssamenwerking er is tijd voor vragen en discussie.
Toegang is gratis. Meer info: www.mens-en-mangroven.nl of bel Carel, 06-18207714.
Artikel geplaatst op: 23 mei 2012 - 07:00

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: