Nieuws
Nieuwe eigenaar  Brasserie Bakboord   HAVENKOM - Horecaondernemer Taco van der Meer is de nieuwe eigenaar van Brasserie Bakboord. Na het verlies... Haddock en gemeente al langere tijd in gesprek Door Robert MienstraALMERE – Haddock Watersport en de Gemeente zijn enige tijd geleden al met elkaar in gesprek... Negende editie Floriade Breakfast Club in Natuurbelevingscentrum de OostvaardersAlmeerders in gesprek over ‘Growing Green Cities’ in de wijk OOSTVAARDERSPLASSEN - Tijdens de negende editie van de Floriade Breakfast Club kwamen op donderdag 15 februari zo’n veertig... Provincie teleurgesteld over uitgestelde opening Lelystad Airport ALMERE – Lelystad Airport gaat niet in 2019 open. Minister Van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) heeft na inspraak... Mantelzorgmakelaar houdt gratis spreekuur in bibliotheek STAD CENTRUM – Mantelzorg doet u uit liefde voor een naaste. Wellicht heeft u vragen over een PGB... Nu inschrijven voor schoolschaken POORT – Teams van alle basisscholen uit Almere kunnen zich nu inschrijven voor het SchoolSchaakToernooi Almere. Dit wordt... Maatschappelijke partners trekken één lijn in aanpak verwarde personen ALMERE – Maatschappelijke partners op het gebied van zorg en veiligheid hebben samen met de gemeenten in Flevoland... Bewoners Leermosstraat willen geen strontveldje aan achtertuin Door Hestia RubenKRUIDENWIJK – Bewoners van de 31 huizen aan de Leermosstraat zijn boos. Sinds de gemeente de... Te veel fijnstof sluit beoogde plek bij A6/Floriade uitDe Meergronden mag nieuwbouw of verbouw plegen Door Robert MienstraHAVEN – Het gebouw van openbare scholengemeenschap De Meergronden is aan nieuwbouw of vernieuwbouw toe. Daar... Weteringweg zeven nachten dicht ALMERE - De Weteringweg is ter hoogte van het viaduct in beide richtingen afgesloten van maandag 5 maart...

Ali B geeft show voor studenten en stagebedrijven MBO College Almere

BUITEN CENTRUM – Ali B gaf maandag 18 april een exclusieve theatershow voor studenten en stagebedrijven van MBO College Almere aan de Straat van Florida 1 omdat studenten zich afgelopen weken hebben ingezet voor Stichting Broodje Hagelslag. Ali B is ambassadeur van deze stichting.

In een afgeladen MBO College Almere trad maandagmiddag Ali B op, samen met zanger en muziekproducent Brownie Dutch. (Foto: Studio Rotgans/Brian Morgan)


De studenten van de opleiding Marketing & Communicatie zijn de afgelopen weken in groepen de strijd met elkaar aangegaan om het beste crowdfundingsplan voor Stichting Broodje Hagelslag te bedenken. Maandag was de finale van het project en pitchten de studenten hun plannen voor een deskundige jury, die naast Ali B bestond uit Cindy Hoebdar, oprichter van Stichting Broodje Hagelslag en Mario Bakker, bestuurder bij de Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA).

Jongeren helpen


Stichting Broodje Hagelslag helpt jongeren die door omstandigheden buiten de samenleving dreigen te vallen. De stichting heeft geld nodig voor een accommodatie om de jongeren te begeleiden, zodat ze weer een volwaardig lid van de maatschappij kunnen worden.
Voorafgaand aan de show was er een stagemarkt. Tijdens de stagemarkt konden studenten, docenten en bedrijven met elkaar in gesprek gaan over een verdere samenwerking op het gebied van het uitvoeren van echte opdrachten uit het bedrijfsleven. Samen met het bedrijfsleven uitdagend onderwijs maken staat centraal in het onderwijs van MBO College Almere.

Artikel geplaatst op: 18 april 2016 - 15:49

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: