Nieuws
Goois stel bouwt eerste houten huis Nobelhorst Door Kirsten Thuis-WoudenbergNOBELHORST – De geur van versgezaagd hout leidt naar de bouwplaats van het houten huis van... Daders sneller opgepakt dankzij Camera in Beeld Door Kirsten Thuis-WoudenbergALMERE – Dankzij Camera in Beeld wordt het opsporen van daders van een inbraak, volgens wijkagent... Floriade nu officieel wereldtuinbouwtentoonstelling ALMERE – Afgelopen woensdag heeft een delegatie van de Floriade Almere 2022 de formele erkenning van het BIE... Jonge karateka's in Topsportcentrum POORT - Afgelopen weekend was het Topsportcentrum in Poort het decor van de Dutch Open for Youth. Jonge... Sint en pieten ondanks storm toch goed aangekomen in Almere Door Bianca Kramer HAVEN - Sinterklaas is met vele pieten, ondanks storm onderweg, ruim op tijd aangekomen in... Bijeenkomst voor ouders en kinderen over drugsgebruik'Dat overkomt ons niet...' GOOISEKANT – De stichting Broodje Hagelslag organiseert dinsdag 28 november een bijeenkomst voor ouders en kinderen over het... Basisschool De Optimist zamelt elektronica in voor Stichting AAP TUSSEN DE VAARTEN – Bij basisschool De Optimist aan de Hildo Kropstraat is woensdag 15 november de aftrap... Team Jonge Mantelzorgers ontvangt 2000 euro voor innovatieve training ALMERE - Met de opzet voor een nieuw te ontwikkelen training heeft het Team Jonge mantelzorgers van de... Politiek wil BIZ-regeling niet aan De Vaart opdringen DE VAART – Er komt geen BIZ-regeling voor de ondernemers op bedrijventerrein De Vaart. De raadsleden raakten donderdagavond... Almeerse ondernemers verdacht in zaak-Giltay ALMERE - Diverse ondernemers in Almere zijn verhoord als verdachte in de zaak-Giltay, de voorzitter van de ondernemingsraad...

Ali B geeft show voor studenten en stagebedrijven MBO College Almere

BUITEN CENTRUM – Ali B gaf maandag 18 april een exclusieve theatershow voor studenten en stagebedrijven van MBO College Almere aan de Straat van Florida 1 omdat studenten zich afgelopen weken hebben ingezet voor Stichting Broodje Hagelslag. Ali B is ambassadeur van deze stichting.

In een afgeladen MBO College Almere trad maandagmiddag Ali B op, samen met zanger en muziekproducent Brownie Dutch. (Foto: Studio Rotgans/Brian Morgan)


De studenten van de opleiding Marketing & Communicatie zijn de afgelopen weken in groepen de strijd met elkaar aangegaan om het beste crowdfundingsplan voor Stichting Broodje Hagelslag te bedenken. Maandag was de finale van het project en pitchten de studenten hun plannen voor een deskundige jury, die naast Ali B bestond uit Cindy Hoebdar, oprichter van Stichting Broodje Hagelslag en Mario Bakker, bestuurder bij de Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA).

Jongeren helpen


Stichting Broodje Hagelslag helpt jongeren die door omstandigheden buiten de samenleving dreigen te vallen. De stichting heeft geld nodig voor een accommodatie om de jongeren te begeleiden, zodat ze weer een volwaardig lid van de maatschappij kunnen worden.
Voorafgaand aan de show was er een stagemarkt. Tijdens de stagemarkt konden studenten, docenten en bedrijven met elkaar in gesprek gaan over een verdere samenwerking op het gebied van het uitvoeren van echte opdrachten uit het bedrijfsleven. Samen met het bedrijfsleven uitdagend onderwijs maken staat centraal in het onderwijs van MBO College Almere.

Artikel geplaatst op: 18 april 2016 - 15:49

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: