Nieuws
Openbare stukken KAF niet voorhanden ALMERE – De Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) is niet scheutig met het naar buiten brengen van stukken die... Raad onderzoekt aan welk nieuwsmedium behoefte is ALMERE – Met alleen Almere DEZE WEEK en Omroep Flevoland als serieuze media, zijn er te weinig nieuwsbrengers... Dekbedje van Haven HAVEN – Havenaar Robert Vogels is na jaren nog altijd niet gewend aan de mooie luchten die er... Energieboxen helpen bewoners De Wierden nóg meer energie besparen DE WIERDEN – De eerste bewoner van De Wierden heeft vorige week de energiebox in ontvangst genomen van... Hudson’s Bay Almere eindelijk open STAD CENTRUM – Verwennen is het sleutelwoord bij de vandaag geopende vestiging van Hudson’s Bay aan de Citadel... Komende zondag: Familie-fietspuzzeltocht SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN – Nog niks te doen komende zondag, maar wel zin in een sportieve activiteit? Almere... Open dag Asielzoekerscentrum ALMERE – Het asielzoekerscentrum aan de Engelse mijl 6 bij het Fanny Blankes Koensportpark opent op zaterdag 23... Opening Flevolandse kunstexpositie LELYSTAD – De centrale deelnemersexpositie van de Tour of Art Flevoland wordt donderdag 21 september geopend. Bezoekers van... Rijkswaterstaat antwoordt op lezersvragen over A6 ALMERE - Samen met Rijkswaterstaat deed deze krant een oproep aan lezers om vragen in te sturen over... Video: Nu al binnenkijken bij de nieuwe Hudson's Bay   Video: Verslaggeefster Kirtsten Thuis-Woudenberg liep vandaag al rond in de nieuwe Hudson's Bay in het starthart.  

Ali B geeft show voor studenten en stagebedrijven MBO College Almere

BUITEN CENTRUM – Ali B gaf maandag 18 april een exclusieve theatershow voor studenten en stagebedrijven van MBO College Almere aan de Straat van Florida 1 omdat studenten zich afgelopen weken hebben ingezet voor Stichting Broodje Hagelslag. Ali B is ambassadeur van deze stichting.

In een afgeladen MBO College Almere trad maandagmiddag Ali B op, samen met zanger en muziekproducent Brownie Dutch. (Foto: Studio Rotgans/Brian Morgan)


De studenten van de opleiding Marketing & Communicatie zijn de afgelopen weken in groepen de strijd met elkaar aangegaan om het beste crowdfundingsplan voor Stichting Broodje Hagelslag te bedenken. Maandag was de finale van het project en pitchten de studenten hun plannen voor een deskundige jury, die naast Ali B bestond uit Cindy Hoebdar, oprichter van Stichting Broodje Hagelslag en Mario Bakker, bestuurder bij de Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA).

Jongeren helpen


Stichting Broodje Hagelslag helpt jongeren die door omstandigheden buiten de samenleving dreigen te vallen. De stichting heeft geld nodig voor een accommodatie om de jongeren te begeleiden, zodat ze weer een volwaardig lid van de maatschappij kunnen worden.
Voorafgaand aan de show was er een stagemarkt. Tijdens de stagemarkt konden studenten, docenten en bedrijven met elkaar in gesprek gaan over een verdere samenwerking op het gebied van het uitvoeren van echte opdrachten uit het bedrijfsleven. Samen met het bedrijfsleven uitdagend onderwijs maken staat centraal in het onderwijs van MBO College Almere.

Artikel geplaatst op: 18 april 2016 - 15:49

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: