Nieuws
Anonieme tip leidt tot vondst hennepkwekerij BUITEN – Een anonieme tip over opvallende bouwwerkzaamheden in een bedrijfspand aan de Hopperzuigerstraat leidde vorige week tot... Fototentoonstelling ‘Almere aan tafel’ geopend op stadhuis STAD CENTRUM - De fototentoonstelling ‘Almere aan tafel’ van de Aeres Hogeschool in samenwerking met 19 diverse Almeerse... Studenten organiseren feestelijke housewarming fietsenstallingen STAD CENTRUM – In de fietsstalling onder de nieuwe bibliotheek in Stad wordt donderdag 21 december een housewarming... Hudson’s Bay overweegt Europa te verlaten ALMERE - Warenhuis Hudson’s Bay overweegt zijn Europese bezittingen te verkopen, en dat terwijl er bijvoorbeeld in Almere pas... Jo Bosma (84) collecteert nog altijd voor het Leger door Marcel BeijerMUZIEKWIJK – Vorige week hield het Leger des Heils haar jaarlijkse collecte en – nu de... Scholieren Oostvaarderscollege in finale NK Debatteren ALMERE – In de voorronde 3 van het NK Debatteren voor Scholieren kwamen vorige week de laatste 42... Kwintes-kunstenaars fotograferen eigen stad HAVEN CENTRUM – Wethouder Frits Huis opende dinsdag 12 december de foto-expositie ‘Almere in Beeld’ op activiteitencentrum Jan... Drijvende kerstbomen STEDENWIJK – Ieder jaar leggen bewoners van Stedenwijk langs de Breukelengracht drijvende kerstbomen op het water. Buurtfotograaf Nico... Sneeuw ALMERE – Inmiddels zijn de temperaturen alweer boven nul en zal de witte deken die over Almere ligt... [UPDATE] Slachtoffer (15) steekpartij Bouwmeesterbuurt overleden BOUWMEESTERBUURT – Het slachtoffer van de steekpartij van dinsdagavond 12 december op het Pirellipad, een 15-jarige jongen uit...

Ondernemersmarkt in Places to work

STAD CENTRUM – Places to work organiseert vrijdag 1 juli de eerste ondernemersmarkt speciaal voor startende, gevestigde en oriënterende ondernemers. Ondernemers kunnen op de markt, van 13.00 tot 17.00 uur, kennis opdoen en hun netwerk uitbreiden. Places to work Almere is gevestigd aan de Wisselweg 33.
Naast de ruim veertig ondernemers die er te vinden zijn met een marktkraam, worden er diverse workshops gegeven omtrent financiën, marketing en juridische zaken. De markt wordt van 17.00 tot 18.30 uur afgesloten met een informele borrel, barbecue en live muziek van de Almeerse zanger Mits. “Hoe mooi is het om kennis en kennissen te delen”, zegt Michel Strating van Places to work enthousiast.
Workshops

-   Anti Incasso/Juridisch adviesbureau: 13.30 tot 14.00 uur
-   Claassen Moolenbeek & Partners/‘Vormen van bedrijven’: 14.15 tot 14.45 uur
-   A GR8 Company/‘Strategie voor bedrijven in MKB’: 15.00 tot 15.30 uur
-   Vereenigde Ideeën Compagnie/‘Brandguide: identiteit en imago van je merk op één A4’: 15.45 tot 16.15 uur
De workshops vinden plaats in het auditorium van Places to work. Inschrijven is niet nodig. Entree is gratis en opvang voor kinderen is deze dag geregeld. Meer informatie: michel.strating@placestowork.nl of bel 036-2030040.
Artikel geplaatst op: 29 juni 2016 - 06:43

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: