Nieuws
Hangjongeren zorgen voor steeds meer overlast ‘Niemand durft er meer iets van te zeggen’ TUSSEN DE VAARTEN – Hangjongeren zorgen de in de wijk... Ernstige verborgen criminaliteit in Almere ALMERE – “De stad wordt misbruikt door criminele activiteiten.” Dit stelde Ulysse Ellian van de VVD tijdens het... Eerste energiebox uitgereikt in Filmwijk FILMWIJK – Nadat in september de eerste energieboxen zijn uitgedeeld aan bewoners van De Wierden, zijn nu bewoners... Winkelcentrum Muziekwijk krijgt opknapbeurt MUZIEKWIJK – Om ‘toekomstbestendig’ te zijn en te blijven investeert SPF Beheer B.V. in winkelcentrum Muziekwijk. Het winkelcentrum... Koperen ploert lijkt ‘gedimd’ ALMERE – De lucht is inmiddels wat helderder dan gister en ook is de zon minder feloranje. Maar... 'Sport haalt het positieve uit mensen'Michael ter Riet, tien jaar bij Talent in Opleiding ALMERE – Vooral bij de jeugd van Stedenwijk is Michael ter Riet een bekend persoon. Jarenlang was hij... Kokoswinkel nieuwe pop-up store in Citymall STAD CENTRUM – Er is een nieuwe invulling gegeven aan de kiosk aan de Schutterstraat. Sinds zaterdag 14... Almeerse dwarsfluitiste geeft workshop in ruil voor stemmen STAD CENTRUM – De Almeerse dwarsfluitist Orsaya heeft een ludieke actie bedacht om meer stemmen te werven voor... JINC verbindt onderwijs met bedrijven ALMERE – Sollicitatie-training, bliksemstage, baas van de dag en taaltrip zijn de vier activiteiten die JINC in Almere... Christa Rietberg, leraar van het jaarHet geheim van een superjuf ALMERE – Leerlingen zijn in groepjes in de les bezig, ze wisselen af en toe van activiteit. Een...

Ondernemersmarkt in Places to work

STAD CENTRUM – Places to work organiseert vrijdag 1 juli de eerste ondernemersmarkt speciaal voor startende, gevestigde en oriënterende ondernemers. Ondernemers kunnen op de markt, van 13.00 tot 17.00 uur, kennis opdoen en hun netwerk uitbreiden. Places to work Almere is gevestigd aan de Wisselweg 33.
Naast de ruim veertig ondernemers die er te vinden zijn met een marktkraam, worden er diverse workshops gegeven omtrent financiën, marketing en juridische zaken. De markt wordt van 17.00 tot 18.30 uur afgesloten met een informele borrel, barbecue en live muziek van de Almeerse zanger Mits. “Hoe mooi is het om kennis en kennissen te delen”, zegt Michel Strating van Places to work enthousiast.
Workshops

-   Anti Incasso/Juridisch adviesbureau: 13.30 tot 14.00 uur
-   Claassen Moolenbeek & Partners/‘Vormen van bedrijven’: 14.15 tot 14.45 uur
-   A GR8 Company/‘Strategie voor bedrijven in MKB’: 15.00 tot 15.30 uur
-   Vereenigde Ideeën Compagnie/‘Brandguide: identiteit en imago van je merk op één A4’: 15.45 tot 16.15 uur
De workshops vinden plaats in het auditorium van Places to work. Inschrijven is niet nodig. Entree is gratis en opvang voor kinderen is deze dag geregeld. Meer informatie: michel.strating@placestowork.nl of bel 036-2030040.
Artikel geplaatst op: 29 juni 2016 - 06:43

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: