Nieuws
Aeresgroep koopt eerste kavels op Floriadeterrein STAD CENTRUM - De eerste kavels op het Floriadeterrein zijn aangekocht door de Aeresgroep. Die gaat op het... Helft 45 plussers werkt dankzij Almeerse begeleidingsmethode Door Robert MienstraALMERE – “Twee jaar geleden begon de gemeente samen met het UWV 45-plussers met een bijstand-... Coffeeshop Meridiaanpark van de baan Door Marcel BeijerBUITEN CENTRUM – Er komt definitief geen coffeeshop in het Meridiaanpark in Buiten. Dat heeft de... Poldertranen zoekt accordeonist/toetsenist ALMERE – Poldertranen is een gemengd Almeers koor met ongeveer vijftig leden. Voor vervanging en versterking van de... VRE-bacterie Flevoziekenhuis 'onder controle' STAD CENTRUM – De besmetting met de VRE-bacterie op de verpleegafdelingen Longziekten en MDL van het Flevoziekenhuis is... Samen de zorg verbeteren ALMERE – Laten zien wat goed gaat en wat beter kan in de zorg? Goed voorbereid in gesprek... Biomassa wordt grondstof in Grondstoffenstraat DE VAART - Wethouder René Peeters opende woensdag 14 maart op het Grondstoffen Collectief Almere (GCA) de eerste... Dirigent Hans Welle vertelt over jubileumconcert Het Almeers Jeugd Symfonie Orkest (AJSO) bestaat dit jaar dertig jaar. De stichting AJSO laat dat niet ongemerkt... Wethouder Herrema: Stoppen Floriade is onverantwoord ALMERE – De PVV bracht vorige week het onderzoek van bureau Rebel naar buiten waaruit de partij concludeerde... Lenterommelmarkt voor dieren DE VAART – 'Snuffelen' tussen tweedehands spullen kan zaterdag 24 maart. Dierenasiel Almere organiseert die dag van 11.00...

Ondernemersmarkt in Places to work

STAD CENTRUM – Places to work organiseert vrijdag 1 juli de eerste ondernemersmarkt speciaal voor startende, gevestigde en oriënterende ondernemers. Ondernemers kunnen op de markt, van 13.00 tot 17.00 uur, kennis opdoen en hun netwerk uitbreiden. Places to work Almere is gevestigd aan de Wisselweg 33.
Naast de ruim veertig ondernemers die er te vinden zijn met een marktkraam, worden er diverse workshops gegeven omtrent financiën, marketing en juridische zaken. De markt wordt van 17.00 tot 18.30 uur afgesloten met een informele borrel, barbecue en live muziek van de Almeerse zanger Mits. “Hoe mooi is het om kennis en kennissen te delen”, zegt Michel Strating van Places to work enthousiast.
Workshops

-   Anti Incasso/Juridisch adviesbureau: 13.30 tot 14.00 uur
-   Claassen Moolenbeek & Partners/‘Vormen van bedrijven’: 14.15 tot 14.45 uur
-   A GR8 Company/‘Strategie voor bedrijven in MKB’: 15.00 tot 15.30 uur
-   Vereenigde Ideeën Compagnie/‘Brandguide: identiteit en imago van je merk op één A4’: 15.45 tot 16.15 uur
De workshops vinden plaats in het auditorium van Places to work. Inschrijven is niet nodig. Entree is gratis en opvang voor kinderen is deze dag geregeld. Meer informatie: michel.strating@placestowork.nl of bel 036-2030040.
Artikel geplaatst op: 29 juni 2016 - 06:43

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: