MAIN Energie brengt Almere City FC geluk

SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN – Nadat Almere City FC haar nieuwe shirtsponsor MAIN Energie had gepresenteerd speelde de club afgelopen vrijdag een verrassend goede thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven. In de eerste helft waren de clubs aan elkaar gewaagd, maar in de tweede helft sloeg Almere City FC vier keer toe. De Almeerse club won met 4-0. Het is de eerste overwinning van het seizoen.
Dennis Ostendorf van MAIN Energie (links) en John Bes van Almere City FC met het nieuwe wedstrijdshirt. (Foto: aangeleverd)

Almere City FC en MAIN Energie hebben een contract getekend voor één seizoen met een optie voor nog een jaar. Main Energie heeft gekozen voor Almere City FC door het positieve imago van de club en de focus op sociale cohesie in Almere. "De businessclub van Almere City FC geeft ons bovendien de mogelijkheid om meer relaties op te bouwen met de loyale achterban”, aldus Dennis Ostendorf, commercieel Directeur van MAIN Energie.
Trainer Jack de Gier van Almere City FC koppelde de nieuwe shirtsponsor aan de overwinning van zijn team: “Ik denk dat deze overeenkomst ons geluk heeft gebracht in de wedstrijd”, zei hij na afloop met een guitige glimlach.
Voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Eindhoven is ook de uitgebouwde VIP-tribune in het Yanmar Stadion feestelijk geopend. Deze uitbreiding levert de club 75 extra business seats op.
Vrijdag 9 september om 20.00 uur speelt Almere City FC een uitwedstrijd tegen SC Cambuur.
Artikel geplaatst op: 30 augustus 2016 - 21:09

Gerelateerd

Delen