Nieuws
Openbare stukken KAF niet voorhanden ALMERE – De Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) is niet scheutig met het naar buiten brengen van stukken die... Raad onderzoekt aan welk nieuwsmedium behoefte is ALMERE – Met alleen Almere DEZE WEEK en Omroep Flevoland als serieuze media, zijn er te weinig nieuwsbrengers... Dekbedje van Haven HAVEN – Havenaar Robert Vogels is na jaren nog altijd niet gewend aan de mooie luchten die er... Energieboxen helpen bewoners De Wierden nóg meer energie besparen DE WIERDEN – De eerste bewoner van De Wierden heeft vorige week de energiebox in ontvangst genomen van... Hudson’s Bay Almere eindelijk open STAD CENTRUM – Verwennen is het sleutelwoord bij de vandaag geopende vestiging van Hudson’s Bay aan de Citadel... Komende zondag: Familie-fietspuzzeltocht SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN – Nog niks te doen komende zondag, maar wel zin in een sportieve activiteit? Almere... Open dag Asielzoekerscentrum ALMERE – Het asielzoekerscentrum aan de Engelse mijl 6 bij het Fanny Blankes Koensportpark opent op zaterdag 23... Opening Flevolandse kunstexpositie LELYSTAD – De centrale deelnemersexpositie van de Tour of Art Flevoland wordt donderdag 21 september geopend. Bezoekers van... Rijkswaterstaat antwoordt op lezersvragen over A6 ALMERE - Samen met Rijkswaterstaat deed deze krant een oproep aan lezers om vragen in te sturen over... Video: Nu al binnenkijken bij de nieuwe Hudson's Bay   Video: Verslaggeefster Kirtsten Thuis-Woudenberg liep vandaag al rond in de nieuwe Hudson's Bay in het starthart.  

Politieke Markt start 21 september

ALMERE – De politici zijn voor een groot deel terug van vakantie. Donderdag 21 september gaan ze weer aan de slag op de eerste Politieke Markt van het nieuwe seizoen. Almeerders kunnen die Politieke Markt bijwonen. De verkiezingen komen in maart 2018, dus de partijen zullen zich gaan roeren.
Wordt het vuurwerk op de politieke markt? (Foto: Mona Alikah)

De politieke afdeling en de raadzaal van het stadhuis kunnen door de verbouwing niet gebruikt worden. Daardoor wordt er uitgeweken naar de burgerzaal en andere ruimtes in het stadhuis. Beneden in de hal worden bezoekers verwezen naar de juiste locaties. Ook zal er bewegwijzering zijn.
De raadsleden starten het seizoen al eerder. Op 14 en 15 september hebben ze twee studiedagen in Eindhoven. Daar zijn slimme verbindingen gelegd tussen tussen overheid, onderwijs en ondernemers. ‘Wat kan Almere leren van de ontwikkeling van Eindhoven?’, dat zal de vraag zijn die de raadsleden gaan beantwoorden.
De agenda van de politieke markt is te zien op almere.raadsinformatie.nl
Artikel geplaatst op: 13 september 2017 - 14:02

Gerelateerd

Delen