Nieuws
Goois stel bouwt eerste houten huis Nobelhorst Door Kirsten Thuis-WoudenbergNOBELHORST – De geur van versgezaagd hout leidt naar de bouwplaats van het houten huis van... Daders sneller opgepakt dankzij Camera in Beeld Door Kirsten Thuis-WoudenbergALMERE – Dankzij Camera in Beeld wordt het opsporen van daders van een inbraak, volgens wijkagent... Floriade nu officieel wereldtuinbouwtentoonstelling ALMERE – Afgelopen woensdag heeft een delegatie van de Floriade Almere 2022 de formele erkenning van het BIE... Jonge karateka's in Topsportcentrum POORT - Afgelopen weekend was het Topsportcentrum in Poort het decor van de Dutch Open for Youth. Jonge... Sint en pieten ondanks storm toch goed aangekomen in Almere Door Bianca Kramer HAVEN - Sinterklaas is met vele pieten, ondanks storm onderweg, ruim op tijd aangekomen in... Bijeenkomst voor ouders en kinderen over drugsgebruik'Dat overkomt ons niet...' GOOISEKANT – De stichting Broodje Hagelslag organiseert dinsdag 28 november een bijeenkomst voor ouders en kinderen over het... Basisschool De Optimist zamelt elektronica in voor Stichting AAP TUSSEN DE VAARTEN – Bij basisschool De Optimist aan de Hildo Kropstraat is woensdag 15 november de aftrap... Team Jonge Mantelzorgers ontvangt 2000 euro voor innovatieve training ALMERE - Met de opzet voor een nieuw te ontwikkelen training heeft het Team Jonge mantelzorgers van de... Politiek wil BIZ-regeling niet aan De Vaart opdringen DE VAART – Er komt geen BIZ-regeling voor de ondernemers op bedrijventerrein De Vaart. De raadsleden raakten donderdagavond... Almeerse ondernemers verdacht in zaak-Giltay ALMERE - Diverse ondernemers in Almere zijn verhoord als verdachte in de zaak-Giltay, de voorzitter van de ondernemingsraad...

Politieke Markt start 21 september

ALMERE – De politici zijn voor een groot deel terug van vakantie. Donderdag 21 september gaan ze weer aan de slag op de eerste Politieke Markt van het nieuwe seizoen. Almeerders kunnen die Politieke Markt bijwonen. De verkiezingen komen in maart 2018, dus de partijen zullen zich gaan roeren.
Wordt het vuurwerk op de politieke markt? (Foto: Mona Alikah)

De politieke afdeling en de raadzaal van het stadhuis kunnen door de verbouwing niet gebruikt worden. Daardoor wordt er uitgeweken naar de burgerzaal en andere ruimtes in het stadhuis. Beneden in de hal worden bezoekers verwezen naar de juiste locaties. Ook zal er bewegwijzering zijn.
De raadsleden starten het seizoen al eerder. Op 14 en 15 september hebben ze twee studiedagen in Eindhoven. Daar zijn slimme verbindingen gelegd tussen tussen overheid, onderwijs en ondernemers. ‘Wat kan Almere leren van de ontwikkeling van Eindhoven?’, dat zal de vraag zijn die de raadsleden gaan beantwoorden.
De agenda van de politieke markt is te zien op almere.raadsinformatie.nl
Artikel geplaatst op: 13 september 2017 - 14:02

Gerelateerd

Delen