Nieuws
Nieuwe eigenaar  Brasserie Bakboord   HAVENKOM - Horecaondernemer Taco van der Meer is de nieuwe eigenaar van Brasserie Bakboord. Na het verlies... Haddock en gemeente al langere tijd in gesprek Door Robert MienstraALMERE – Haddock Watersport en de Gemeente zijn enige tijd geleden al met elkaar in gesprek... Negende editie Floriade Breakfast Club in Natuurbelevingscentrum de OostvaardersAlmeerders in gesprek over ‘Growing Green Cities’ in de wijk OOSTVAARDERSPLASSEN - Tijdens de negende editie van de Floriade Breakfast Club kwamen op donderdag 15 februari zo’n veertig... Provincie teleurgesteld over uitgestelde opening Lelystad Airport ALMERE – Lelystad Airport gaat niet in 2019 open. Minister Van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) heeft na inspraak... Mantelzorgmakelaar houdt gratis spreekuur in bibliotheek STAD CENTRUM – Mantelzorg doet u uit liefde voor een naaste. Wellicht heeft u vragen over een PGB... Nu inschrijven voor schoolschaken POORT – Teams van alle basisscholen uit Almere kunnen zich nu inschrijven voor het SchoolSchaakToernooi Almere. Dit wordt... Maatschappelijke partners trekken één lijn in aanpak verwarde personen ALMERE – Maatschappelijke partners op het gebied van zorg en veiligheid hebben samen met de gemeenten in Flevoland... Bewoners Leermosstraat willen geen strontveldje aan achtertuin Door Hestia RubenKRUIDENWIJK – Bewoners van de 31 huizen aan de Leermosstraat zijn boos. Sinds de gemeente de... Te veel fijnstof sluit beoogde plek bij A6/Floriade uitDe Meergronden mag nieuwbouw of verbouw plegen Door Robert MienstraHAVEN – Het gebouw van openbare scholengemeenschap De Meergronden is aan nieuwbouw of vernieuwbouw toe. Daar... Weteringweg zeven nachten dicht ALMERE - De Weteringweg is ter hoogte van het viaduct in beide richtingen afgesloten van maandag 5 maart...

Politieke Markt start 21 september

ALMERE – De politici zijn voor een groot deel terug van vakantie. Donderdag 21 september gaan ze weer aan de slag op de eerste Politieke Markt van het nieuwe seizoen. Almeerders kunnen die Politieke Markt bijwonen. De verkiezingen komen in maart 2018, dus de partijen zullen zich gaan roeren.
Wordt het vuurwerk op de politieke markt? (Foto: Mona Alikah)

De politieke afdeling en de raadzaal van het stadhuis kunnen door de verbouwing niet gebruikt worden. Daardoor wordt er uitgeweken naar de burgerzaal en andere ruimtes in het stadhuis. Beneden in de hal worden bezoekers verwezen naar de juiste locaties. Ook zal er bewegwijzering zijn.
De raadsleden starten het seizoen al eerder. Op 14 en 15 september hebben ze twee studiedagen in Eindhoven. Daar zijn slimme verbindingen gelegd tussen tussen overheid, onderwijs en ondernemers. ‘Wat kan Almere leren van de ontwikkeling van Eindhoven?’, dat zal de vraag zijn die de raadsleden gaan beantwoorden.
De agenda van de politieke markt is te zien op almere.raadsinformatie.nl
Artikel geplaatst op: 13 september 2017 - 14:02

Gerelateerd

Delen