Nieuws
Openbare stukken KAF niet voorhanden ALMERE – De Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) is niet scheutig met het naar buiten brengen van stukken die... Raad onderzoekt aan welk nieuwsmedium behoefte is ALMERE – Met alleen Almere DEZE WEEK en Omroep Flevoland als serieuze media, zijn er te weinig nieuwsbrengers... Dekbedje van Haven HAVEN – Havenaar Robert Vogels is na jaren nog altijd niet gewend aan de mooie luchten die er... Energieboxen helpen bewoners De Wierden nóg meer energie besparen DE WIERDEN – De eerste bewoner van De Wierden heeft vorige week de energiebox in ontvangst genomen van... Hudson’s Bay Almere eindelijk open STAD CENTRUM – Verwennen is het sleutelwoord bij de vandaag geopende vestiging van Hudson’s Bay aan de Citadel... Komende zondag: Familie-fietspuzzeltocht SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN – Nog niks te doen komende zondag, maar wel zin in een sportieve activiteit? Almere... Open dag Asielzoekerscentrum ALMERE – Het asielzoekerscentrum aan de Engelse mijl 6 bij het Fanny Blankes Koensportpark opent op zaterdag 23... Opening Flevolandse kunstexpositie LELYSTAD – De centrale deelnemersexpositie van de Tour of Art Flevoland wordt donderdag 21 september geopend. Bezoekers van... Rijkswaterstaat antwoordt op lezersvragen over A6 ALMERE - Samen met Rijkswaterstaat deed deze krant een oproep aan lezers om vragen in te sturen over... Video: Nu al binnenkijken bij de nieuwe Hudson's Bay   Video: Verslaggeefster Kirtsten Thuis-Woudenberg liep vandaag al rond in de nieuwe Hudson's Bay in het starthart.  

Nostalgische Avond tijdens Week tegen Eenzaamheid

PARKWIJK – Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte organiseert dinsdag 19 september samen met Humanitas Almere een nostalgische avond. Er wordt dan teruggegaan in de tijd met vrolijke liedjes van vroeger waarmee iedereen mag meezingen.

Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte organiseert 19 september een diner met muziek. (Foto: aangeleverd)

Buurtrestaurant Resto VanHarte is te vinden in woonzorgcentrum Polderburen aan de Schietwilgsingel 2. Dit is een restaurant voor jong en oud met lekkere, gezonde en betaalbare maaltijden en een plek om buurtgenoten te leren kennen. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. Resto’s worden gerund door een klein team van professionals, maar de echte drijvende kracht is de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

 

Week tegen Eenzaamheid

De nostalgische avond valt in de Week tegen Eenzaamheid, van 1 september tot en met 1 oktober. Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Bij eenzaamheid voelen mensen het gemis van verbondenheid met anderen. In de Week tegen Eenzaamheid wordt aandacht gevraagd voor dit probleem.

Resto VanHarte heeft een actie met de Kom Erbij-dinerbon. Iedereen die een buurtgenoot of iemand anders kent die wel een gezellig avondje kan gebruiken, kan hem of haar uitnodigen voor een dinertje bij Resto VanHarte, hoeft niet te betalen voor de gast.  

Resto VanHarte. De Kom Erbij-dinerbonnen zijn af te halen bij de Resto’s en geldig tot en met 31 oktober 2017. Voorwaarde is dat één van de twee gasten (of alletwee) nooit eerder in een Resto was.

Vooraf reserveren kan via www.restovanharte.nl of 0900-9003030 op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur. Bijdrage voor het diner is 7 euro.

Artikel geplaatst op: 13 september 2017 - 10:22

Gerelateerd

Delen