Nieuws
Nieuwe eigenaar  Brasserie Bakboord   HAVENKOM - Horecaondernemer Taco van der Meer is de nieuwe eigenaar van Brasserie Bakboord. Na het verlies... Haddock en gemeente al langere tijd in gesprek Door Robert MienstraALMERE – Haddock Watersport en de Gemeente zijn enige tijd geleden al met elkaar in gesprek... Negende editie Floriade Breakfast Club in Natuurbelevingscentrum de OostvaardersAlmeerders in gesprek over ‘Growing Green Cities’ in de wijk OOSTVAARDERSPLASSEN - Tijdens de negende editie van de Floriade Breakfast Club kwamen op donderdag 15 februari zo’n veertig... Provincie teleurgesteld over uitgestelde opening Lelystad Airport ALMERE – Lelystad Airport gaat niet in 2019 open. Minister Van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) heeft na inspraak... Mantelzorgmakelaar houdt gratis spreekuur in bibliotheek STAD CENTRUM – Mantelzorg doet u uit liefde voor een naaste. Wellicht heeft u vragen over een PGB... Nu inschrijven voor schoolschaken POORT – Teams van alle basisscholen uit Almere kunnen zich nu inschrijven voor het SchoolSchaakToernooi Almere. Dit wordt... Maatschappelijke partners trekken één lijn in aanpak verwarde personen ALMERE – Maatschappelijke partners op het gebied van zorg en veiligheid hebben samen met de gemeenten in Flevoland... Bewoners Leermosstraat willen geen strontveldje aan achtertuin Door Hestia RubenKRUIDENWIJK – Bewoners van de 31 huizen aan de Leermosstraat zijn boos. Sinds de gemeente de... Te veel fijnstof sluit beoogde plek bij A6/Floriade uitDe Meergronden mag nieuwbouw of verbouw plegen Door Robert MienstraHAVEN – Het gebouw van openbare scholengemeenschap De Meergronden is aan nieuwbouw of vernieuwbouw toe. Daar... Weteringweg zeven nachten dicht ALMERE - De Weteringweg is ter hoogte van het viaduct in beide richtingen afgesloten van maandag 5 maart...

Nostalgische Avond tijdens Week tegen Eenzaamheid

PARKWIJK – Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte organiseert dinsdag 19 september samen met Humanitas Almere een nostalgische avond. Er wordt dan teruggegaan in de tijd met vrolijke liedjes van vroeger waarmee iedereen mag meezingen.

Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte organiseert 19 september een diner met muziek. (Foto: aangeleverd)

Buurtrestaurant Resto VanHarte is te vinden in woonzorgcentrum Polderburen aan de Schietwilgsingel 2. Dit is een restaurant voor jong en oud met lekkere, gezonde en betaalbare maaltijden en een plek om buurtgenoten te leren kennen. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. Resto’s worden gerund door een klein team van professionals, maar de echte drijvende kracht is de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

 

Week tegen Eenzaamheid

De nostalgische avond valt in de Week tegen Eenzaamheid, van 21 september tot en met 1 oktober. Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Bij eenzaamheid voelen mensen het gemis van verbondenheid met anderen. In de Week tegen Eenzaamheid wordt aandacht gevraagd voor dit probleem.

Resto VanHarte heeft een actie met de Kom Erbij-dinerbon. Iedereen die een buurtgenoot of iemand anders kent die wel een gezellig avondje kan gebruiken, kan hem of haar uitnodigen voor een dinertje bij Resto VanHarte, hoeft niet te betalen voor de gast.  

Resto VanHarte. De Kom Erbij-dinerbonnen zijn af te halen bij de Resto’s en geldig tot en met 31 oktober 2017. Voorwaarde is dat één van de twee gasten (of alletwee) nooit eerder in een Resto was.

Vooraf reserveren kan via www.restovanharte.nl of 0900-9003030 op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur. Bijdrage voor het diner is 7 euro.

Artikel geplaatst op: 13 september 2017 - 10:22

Gerelateerd

Delen