Nieuws
Goois stel bouwt eerste houten huis Nobelhorst Door Kirsten Thuis-WoudenbergNOBELHORST – De geur van versgezaagd hout leidt naar de bouwplaats van het houten huis van... Daders sneller opgepakt dankzij Camera in Beeld Door Kirsten Thuis-WoudenbergALMERE – Dankzij Camera in Beeld wordt het opsporen van daders van een inbraak, volgens wijkagent... Floriade nu officieel wereldtuinbouwtentoonstelling ALMERE – Afgelopen woensdag heeft een delegatie van de Floriade Almere 2022 de formele erkenning van het BIE... Jonge karateka's in Topsportcentrum POORT - Afgelopen weekend was het Topsportcentrum in Poort het decor van de Dutch Open for Youth. Jonge... Sint en pieten ondanks storm toch goed aangekomen in Almere Door Bianca Kramer HAVEN - Sinterklaas is met vele pieten, ondanks storm onderweg, ruim op tijd aangekomen in... Bijeenkomst voor ouders en kinderen over drugsgebruik'Dat overkomt ons niet...' GOOISEKANT – De stichting Broodje Hagelslag organiseert dinsdag 28 november een bijeenkomst voor ouders en kinderen over het... Basisschool De Optimist zamelt elektronica in voor Stichting AAP TUSSEN DE VAARTEN – Bij basisschool De Optimist aan de Hildo Kropstraat is woensdag 15 november de aftrap... Team Jonge Mantelzorgers ontvangt 2000 euro voor innovatieve training ALMERE - Met de opzet voor een nieuw te ontwikkelen training heeft het Team Jonge mantelzorgers van de... Politiek wil BIZ-regeling niet aan De Vaart opdringen DE VAART – Er komt geen BIZ-regeling voor de ondernemers op bedrijventerrein De Vaart. De raadsleden raakten donderdagavond... Almeerse ondernemers verdacht in zaak-Giltay ALMERE - Diverse ondernemers in Almere zijn verhoord als verdachte in de zaak-Giltay, de voorzitter van de ondernemingsraad...

Nostalgische Avond tijdens Week tegen Eenzaamheid

PARKWIJK – Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte organiseert dinsdag 19 september samen met Humanitas Almere een nostalgische avond. Er wordt dan teruggegaan in de tijd met vrolijke liedjes van vroeger waarmee iedereen mag meezingen.

Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte organiseert 19 september een diner met muziek. (Foto: aangeleverd)

Buurtrestaurant Resto VanHarte is te vinden in woonzorgcentrum Polderburen aan de Schietwilgsingel 2. Dit is een restaurant voor jong en oud met lekkere, gezonde en betaalbare maaltijden en een plek om buurtgenoten te leren kennen. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. Resto’s worden gerund door een klein team van professionals, maar de echte drijvende kracht is de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

 

Week tegen Eenzaamheid

De nostalgische avond valt in de Week tegen Eenzaamheid, van 21 september tot en met 1 oktober. Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Bij eenzaamheid voelen mensen het gemis van verbondenheid met anderen. In de Week tegen Eenzaamheid wordt aandacht gevraagd voor dit probleem.

Resto VanHarte heeft een actie met de Kom Erbij-dinerbon. Iedereen die een buurtgenoot of iemand anders kent die wel een gezellig avondje kan gebruiken, kan hem of haar uitnodigen voor een dinertje bij Resto VanHarte, hoeft niet te betalen voor de gast.  

Resto VanHarte. De Kom Erbij-dinerbonnen zijn af te halen bij de Resto’s en geldig tot en met 31 oktober 2017. Voorwaarde is dat één van de twee gasten (of alletwee) nooit eerder in een Resto was.

Vooraf reserveren kan via www.restovanharte.nl of 0900-9003030 op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur. Bijdrage voor het diner is 7 euro.

Artikel geplaatst op: 13 september 2017 - 10:22

Gerelateerd

Delen