Winkelcentrum Muziekwijk krijgt opknapbeurt

MUZIEKWIJK – Om ‘toekomstbestendig’ te zijn en te blijven investeert SPF Beheer B.V. in winkelcentrum Muziekwijk. Het winkelcentrum pal naast het NS-station Muziekwijk krijgt een uitgebreide opknapbeurt. De eerste fase, het renoveren van de winkelpassage aan de binnenkant, is medio november klaar.
In november is de renovatie klaar van de binnenkant van het winkelcentrum. (Artist impression: aangeleverd)

De tweede fase start in januari 2018, zodat alle 21 winkeliers in het complex zich tijdens de feestdagen op hun klanten kunnen richten. Deze fase zal circa 26 tot 30 weken duren.
Tijdens deze tweede fase zal de buitenkant van het gehele complex onder handen worden genomen en worden alle gevels, entrees en reclamekaders gerenoveerd worden zodat er een uniform beeld ontstaat.
Alle betrokken partijen spannen zich volledig in om het winkelend publiek zo min mogelijk overlast en hinder te laten ondervinden. De winkels blijven open tijdens de bouwwerkzaamheden.
Als alle werkzaamheden afgerond zijn zal het vernieuwde winkelcentrum dit onder voorbehoud in september 2018 feestelijk vieren met tal van leuke promoties en activiteiten. Dat wordt gecombineerd met het jubileumfeest van het 30-jarig bestaan van winkelcentrum Muziekwijk in 2018.
Kijk voor meer informatie op www.winkelsmuziekwijk.nl
Artikel geplaatst op: 18 oktober 2017 - 17:09

Gerelateerd

Delen