Nieuws
Jonge karateka's in Topsportcentrum POORT - Afgelopen weekend was het Topsportcentrum in Poort het decor van de Dutch Open for Youth. Jonge... 'Sint brengt bijzondere gasten mee uit Spanje'Sint en pieten ondanks storm toch goed aangekomen in Almere Door Bianca Kramer HAVEN - Sinterklaas is met vele pieten, ondanks storm onderweg, ruim op tijd aangekomen in... Bijeenkomst voor ouders en kinderen over drugsgebruik'Dat overkomt ons niet...' GOOISEKANT – De stichting Broodje Hagelslag organiseert dinsdag 28 november een bijeenkomst voor ouders en kinderen over het... Basisschool De Optimist zamelt elektronica in voor Stichting AAP TUSSEN DE VAARTEN – Bij basisschool De Optimist aan de Hildo Kropstraat is woensdag 15 november de aftrap... Team Jonge Mantelzorgers ontvangt 2000 euro voor innovatieve training ALMERE - Met de opzet voor een nieuw te ontwikkelen training heeft het Team Jonge mantelzorgers van de... Politiek wil BIZ-regeling niet aan De Vaart opdringen DE VAART – Er komt geen BIZ-regeling voor de ondernemers op bedrijventerrein De Vaart. De raadsleden raakten donderdagavond... Almeerse ondernemers verdacht in zaak-Giltay ALMERE - Diverse ondernemers in Almere zijn verhoord als verdachte in de zaak-Giltay, de voorzitter van de ondernemingsraad... Video: Daders sneller opgepakt dankzij Camera in Beeld Video Wijkagent Jeffrey Halsema legt het belang uit van Camera in Beeld. Als er een misdrijf is gepleegd... Sportvereniging voor hartpatiënten viert 25-jarig bestaan ALMERE – Bij Haddock Watersport Almere werd zaterdag 11 november in aanwezigheid van burgemeester Franc Weerwind en wethouder... Almeerders verdelen 200.000 euro van Postcode Loterij KRUIDENWIJK – Vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 1314 LJ, de Melkdistelstraat in Kruidenwijk,...

Winkelcentrum Muziekwijk krijgt opknapbeurt

MUZIEKWIJK – Om ‘toekomstbestendig’ te zijn en te blijven investeert SPF Beheer B.V. in winkelcentrum Muziekwijk. Het winkelcentrum pal naast het NS-station Muziekwijk krijgt een uitgebreide opknapbeurt. De eerste fase, het renoveren van de winkelpassage aan de binnenkant, is medio november klaar.
In november is de renovatie klaar van de binnenkant van het winkelcentrum. (Artist impression: aangeleverd)

De tweede fase start in januari 2018, zodat alle 21 winkeliers in het complex zich tijdens de feestdagen op hun klanten kunnen richten. Deze fase zal circa 26 tot 30 weken duren.
Tijdens deze tweede fase zal de buitenkant van het gehele complex onder handen worden genomen en worden alle gevels, entrees en reclamekaders gerenoveerd worden zodat er een uniform beeld ontstaat.
Alle betrokken partijen spannen zich volledig in om het winkelend publiek zo min mogelijk overlast en hinder te laten ondervinden. De winkels blijven open tijdens de bouwwerkzaamheden.
Als alle werkzaamheden afgerond zijn zal het vernieuwde winkelcentrum dit onder voorbehoud in september 2018 feestelijk vieren met tal van leuke promoties en activiteiten. Dat wordt gecombineerd met het jubileumfeest van het 30-jarig bestaan van winkelcentrum Muziekwijk in 2018.
Kijk voor meer informatie op www.winkelsmuziekwijk.nl
Artikel geplaatst op: 18 oktober 2017 - 17:09

Gerelateerd

Delen