Nieuws
Winterse lucht boven de Paarlemoervijver REGENBOOGBUURT - Oker (geel), koraal (rood, roze en oranje) en cinnaber (een donkerrode kleur van een mineraal) zijn... Fonds voor Bijzondere Noden Almere houdt spreekuur in bibliotheek STAD CENTRUM – Het Fonds voor Bijzondere Noden is sinds deze maand één keer per veertien dagen aanwezig... Line dance sociaal belangrijk voor ouderen Door Kirsten Thuis-WoudenbergSTEDENWIJK – ‘Een lief mens’, ‘erg sociaal’ en ‘attent’, zo omschrijven deelnemers van de line danceles... Gezellige zondagen DE MEENTEN – Om de saaie zondagmiddag voor veel Havenaren van middelbare leeftijd wat plezieriger te maken start... Utrechts kamerkoor Multiple Voice in Goede Rede HAVEN CENTRUM - Vocaal Ensemble Multiple Voice geeft op zaterdag 3 februari een koorconcert in Goede Rede met... Video: line dancen voor ouderen Video: Anneke Lit geeft al 30 jaar line danceles aan ouderen. Meer video's op: www.adwtv.nl    Almeerse fitnessinstructeur Sander Hoek in tv-programma ALMERE – De Almeerse Sander Hoek is naast gitarist bij de meezingband Rock-A-Oke ook fitnessinstructeur. Op die manier... Afsluitingen fietspaden zijn Almeerders doorn in het oog Door Kirsten Thuis-WoudenbergALMERE – De vele afgesloten fietspaden zijn het CDA een doorn in het oog. De partij... Reuzenwaterlelie Almere Jungle opnieuw in bloei HOUT – In augustus 2016 bloeide de reuzenwaterlelie van Almere Jungle al, toen nadat hij pas een maand... Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond...

Winkelcentrum Muziekwijk krijgt opknapbeurt

MUZIEKWIJK – Om ‘toekomstbestendig’ te zijn en te blijven investeert SPF Beheer B.V. in winkelcentrum Muziekwijk. Het winkelcentrum pal naast het NS-station Muziekwijk krijgt een uitgebreide opknapbeurt. De eerste fase, het renoveren van de winkelpassage aan de binnenkant, is medio november klaar.
In november is de renovatie klaar van de binnenkant van het winkelcentrum. (Artist impression: aangeleverd)

De tweede fase start in januari 2018, zodat alle 21 winkeliers in het complex zich tijdens de feestdagen op hun klanten kunnen richten. Deze fase zal circa 26 tot 30 weken duren.
Tijdens deze tweede fase zal de buitenkant van het gehele complex onder handen worden genomen en worden alle gevels, entrees en reclamekaders gerenoveerd worden zodat er een uniform beeld ontstaat.
Alle betrokken partijen spannen zich volledig in om het winkelend publiek zo min mogelijk overlast en hinder te laten ondervinden. De winkels blijven open tijdens de bouwwerkzaamheden.
Als alle werkzaamheden afgerond zijn zal het vernieuwde winkelcentrum dit onder voorbehoud in september 2018 feestelijk vieren met tal van leuke promoties en activiteiten. Dat wordt gecombineerd met het jubileumfeest van het 30-jarig bestaan van winkelcentrum Muziekwijk in 2018.
Kijk voor meer informatie op www.winkelsmuziekwijk.nl
Artikel geplaatst op: 18 oktober 2017 - 17:09

Gerelateerd

Delen