Nieuws
Meer bomen op het Floriadeterrein dan ooit Door Robert Mienstra Stedenbouwkundige brengt Floriade tot leven ALMERE – “Bij het ontwerpen van de Floriade en de... Van der Steur start Informatie college Door Robert Mienstra ALMERE - Informateur Ard van der Steur is vandaag begonnen met de verkenningen voor een... Almeerders willen portret koning terug in raadszaal ALMERE – In de verbouwde raadszaal van het stadhuis is momenteel geen portret van koning te zien. Het... Biljarten en schilderen voor ouderen FAUNABUURT – Er is weer plaats voor nieuwe leden bij verschillende activiteiten voor ouderen in buurtcentrum het Forum... Gemeente mag terrein Haddock niet ontruimen ALMERE - De gemeente mag het parkeer- en botenopslagterrein van Haddock niet ontruimen tijdens een gerechtelijke procedure die... Ard van der Steur informateur nieuwe coalitie ALMERE – Ard van der Steur wordt de informateur voor een nieuwe coalitie in Almere. “We hebben als... VVD grootste. Anti-Floriade partijen verliezen   Door Robert Mienstra en Marcel Beijer ALMERE – De VVD is de grootste partij geworden in Almere met... Nederlandse politie in de Tweede Wereldoorlog STAD CENTRUM – Vanaf zaterdag 14 april is de tentoonstelling ‘Zwart Wit Grijs: de Nederlandse politie in de... Kom in de kas zaterdag 7 april BUITENVAART - Tijdens Kom in de Kas op zaterdag 7 april kunnen Almeerders kennismaken met de verrassende wereld... Met je kop op een lantaarnpaal ALMERE – Nu er in Almere geen aanplakborden meer zijn waar politieke partijen hun affiches op mogen plakken,...

Onderwijsstaking op 12 december

Door Robert Mienstra

ALMERE - De basisschoolleraren staken op 12 december opnieuw. Ook in Almere zal gestaakt worden door het onderwijspersoneel. Begin oktober legden de leraren ook al het werk neer.

 

Hogere salarissen en een lagere werkdruk zijn de eisen van de leraren die zich verenigd hebben in PO in Actie. 

Het kabinet heeft 700 miljoen extra voor voor het primair onderwijs ter beschikking gesteld. Maar PO in Actie vindt dat er minstens het dubbele nodig is.

Middels een ultimatum dat 5 december afliep, eiste PO in actie meer geld, anders zouden er meer stakingen volgen. Het ultimatum is verlopen waarna PO in Actie de onderwijsstaking op 12 december vaststelde. 

Artikel geplaatst op: 05 december 2017 - 15:17

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: