Nieuws
Meer bomen op het Floriadeterrein dan ooit Door Robert Mienstra Stedenbouwkundige brengt Floriade tot leven ALMERE – “Bij het ontwerpen van de Floriade en de... Van der Steur start Informatie college Door Robert Mienstra ALMERE - Informateur Ard van der Steur is vandaag begonnen met de verkenningen voor een... Almeerders willen portret koning terug in raadszaal ALMERE – In de verbouwde raadszaal van het stadhuis is momenteel geen portret van koning te zien. Het... Biljarten en schilderen voor ouderen FAUNABUURT – Er is weer plaats voor nieuwe leden bij verschillende activiteiten voor ouderen in buurtcentrum het Forum... Gemeente mag terrein Haddock niet ontruimen ALMERE - De gemeente mag het parkeer- en botenopslagterrein van Haddock niet ontruimen tijdens een gerechtelijke procedure die... Ard van der Steur informateur nieuwe coalitie ALMERE – Ard van der Steur wordt de informateur voor een nieuwe coalitie in Almere. “We hebben als... VVD grootste. Anti-Floriade partijen verliezen   Door Robert Mienstra en Marcel Beijer ALMERE – De VVD is de grootste partij geworden in Almere met... Nederlandse politie in de Tweede Wereldoorlog STAD CENTRUM – Vanaf zaterdag 14 april is de tentoonstelling ‘Zwart Wit Grijs: de Nederlandse politie in de... Kom in de kas zaterdag 7 april BUITENVAART - Tijdens Kom in de Kas op zaterdag 7 april kunnen Almeerders kennismaken met de verrassende wereld... Met je kop op een lantaarnpaal ALMERE – Nu er in Almere geen aanplakborden meer zijn waar politieke partijen hun affiches op mogen plakken,...

Sinterklaasfeest voor minderbedeelde kinderen

ALMERE – Dankzij de Rabobank, het Armoedefonds, Albert Heijn Almere Poort-Columbuskwartier, stichting De Schoor en vele Almeerders hebben minderbedeelde kinderen een mooi sinterklaasfeest gehad.

 

Stichting No Budget, het restaurant waar de minderbedeelden uit Almere gratis kunnen dineren, organiseerde dit sinterklaasfeest voor arme gezinnen. Coördinator van de stichting No Budget Yvette Eersel: “De kinderen en de ouders hebben genoten van een heerlijk avondje uit. Ze hebben lekkere hapjes en veel mooie cadeautjes ontvangen. Bedankt!”

Nu op naar het kerstfeest voor de kinderen. Wie een geldbedrag wil overmaken voor cadeaus voor de kinderen kan dat doen via: Stichting No Budget: NL75 INGB 000 715 9016 onder vermelding van ‘Kerst’. (Foto’s: aangeleverd)

Artikel geplaatst op: 07 december 2017 - 17:33

Gerelateerd

Delen