Nieuws
Almeerse fitnessinstructeur Sander Hoek in tv-programma ALMERE – De Almeerse Sander Hoek is naast gitarist bij de meezingband Rock-A-Oke ook fitnessinstructeur. Op die manier... Afsluitingen fietspaden zijn Almeerders doorn in het oog Door Kirsten Thuis-WoudenbergALMERE – De vele afgesloten fietspaden zijn het CDA een doorn in het oog. De partij... Reuzenwaterlelie Almere Jungle opnieuw in bloei HOUT – In augustus 2016 bloeide de reuzenwaterlelie van Almere Jungle al, toen nadat hij pas een maand... Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond... Zieke Lorena (9) opent de beurs ALMERE – De Almeerse Lorena (9) opende afgelopen maandagochtend de beurs in Amsterdam. De leerlinge van De Klaverweide,... Narcissen laten zich nu al zien STAD - Als narcissen bloeien is het voorjaar begonnen, is een oude wijsheid. Maar kennelijk is die wijsheid... 'Poëtische geluidssculpturen' door Echte Mensen STAD CENTRUM – Echte Mensen, een multimediale samenwerking van Hans Timmermans, Mario Withoud en Leon van Egmond, treedt... [UPDATE maandag 22 januari] Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk VERZETSWIJK – In een flat aan de Kapitein de Langestraat heeft zondagavond 21 januari rond 19.00 uur een... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles...

Nog veel vragen omtrent dood Almeerse Esther Paul

ALMERE – De dood van de 43-jarige Esther Paul uit Almere houdt de politie nog altijd bezig. Haar lichaam is op 30 april 2017 door twee fietsers gevonden in het Veluwemeer, maar wat er precies gebeurd is is nog niet duidelijk.
Esther Paul. (Foto: Politie.nl)

Uit de verrichte sectie blijkt dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen maar wat er precies gebeurd is, is nog onduidelijk.
Maandagavond 11 december 2017 heeft de politie de Harderdijk, de Harderbosweg, afgezet om een reconstructie te maken van wat zich daar rond de dood van Esther Paul kan hebben afgespeeld. Het onderzoeksteam gaat er inmiddels vanuit dat Esther Paul tussen zaterdagavond 29 april, 22.00 uur en zondag 30 april 01.00 uur ’s nachts om het leven moet zijn gebracht. Ergens in die drie uur moet er iets gebeurd zijn dat haar fataal is geworden.
Opsporing Verzocht besteedde in de uitzending van dinsdag 12 december opnieuw aandacht aan deze zaak. Getuigen die tussen die tijdstippen iets hebben gezien worden verzocht zich te melden bij de politie. Dat kan via 0900-8844 of via het tipformulier op de website www.politie.nl
Artikel geplaatst op: 13 december 2017 - 10:37

Gerelateerd

Delen