Nog veel vragen omtrent dood Almeerse Esther Paul

ALMERE – De dood van de 43-jarige Esther Paul uit Almere houdt de politie nog altijd bezig. Haar lichaam is op 30 april 2017 door twee fietsers gevonden in het Veluwemeer, maar wat er precies gebeurd is is nog niet duidelijk.
Esther Paul. (Foto: Politie.nl)

Uit de verrichte sectie blijkt dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen maar wat er precies gebeurd is, is nog onduidelijk.
Maandagavond 11 december 2017 heeft de politie de Harderdijk, de Harderbosweg, afgezet om een reconstructie te maken van wat zich daar rond de dood van Esther Paul kan hebben afgespeeld. Het onderzoeksteam gaat er inmiddels vanuit dat Esther Paul tussen zaterdagavond 29 april, 22.00 uur en zondag 30 april 01.00 uur ’s nachts om het leven moet zijn gebracht. Ergens in die drie uur moet er iets gebeurd zijn dat haar fataal is geworden.
Opsporing Verzocht besteedde in de uitzending van dinsdag 12 december opnieuw aandacht aan deze zaak. Getuigen die tussen die tijdstippen iets hebben gezien worden verzocht zich te melden bij de politie. Dat kan via 0900-8844 of via het tipformulier op de website www.politie.nl
Artikel geplaatst op: 13 december 2017 - 10:37

Gerelateerd

Delen